Ermin Zec

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Offside
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la Offside » 10 nov 2009, 18:35

Prosinečki je napisao/la:Dečko je pljunuta kopija Ivice Olića! Ostavlja srce na terenu, brz ko munja, često se spetlja sam od svoje noge, kao i što zna pogoditi iz svakakvih situacija, tako i zna promašiti nemoguće! Još malo poraditi na masi i bit će nešto od njega!
Ajde da citiram još jednog koji mu je primjetio nedostatak kao ja... :lol:

Ne sad bez zajebancije, dugo pratim naše igrače i znam kako su se ovakve priče znale tužno završavati. Evo npr. Nedim Halilović, u Varteksu kod Ćire je bio najbolji igrač i jedan od najboljih napadača Lige. Mediji ga hvalili da to nije normalno, svaki drugi dan iskakali novi klubovi, Ajax, Valencia itd... Slišković ga zvao u reprezentaciju. Sve je išlo prema tome da je Nedim prerastao ligu, da on treba u jači klub lafo, ovo, ono... Danas Halilović ima 28 godina i igra u danskoj trećoj ligi za ekipu sačinjenu od danskih doseljenika Kurda... Ne bih želio da se nešto slično dogodi Zecu i ja zbilja mislim da je Dinamo za njega najbolje riješenje... ;)
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 nov 2009, 23:52

I danas je zabio, bravo Ermine . Broj 1 napadač Hrvatske lige.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 nov 2009, 00:08

Rz88 je napisao/la:I danas je zabio, bravo Ermine . Broj 1 napadač Hrvatske lige.
Tako je :)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 nov 2009, 02:33

Rz88 je napisao/la:I danas je zabio, bravo Ermine . Broj 1 napadač Hrvatske lige.

trpaj ermine samo trpaj 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 nov 2009, 02:52

Offside je napisao/la:
Prosinečki je napisao/la:Dečko je pljunuta kopija Ivice Olića! Ostavlja srce na terenu, brz ko munja, često se spetlja sam od svoje noge, kao i što zna pogoditi iz svakakvih situacija, tako i zna promašiti nemoguće! Još malo poraditi na masi i bit će nešto od njega!
Ne sad bez zajebancije, dugo pratim naše igrače i znam kako su se ovakve priče znale tužno završavati. Evo npr. Nedim Halilović, u Varteksu kod Ćire je bio najbolji igrač i jedan od najboljih napadača Lige. Mediji ga hvalili da to nije normalno, svaki drugi dan iskakali novi klubovi, Ajax, Valencia itd... Slišković ga zvao u reprezentaciju. Sve je išlo prema tome da je Nedim prerastao ligu, da on treba u jači klub lafo, ovo, ono... Danas Halilović ima 28 godina i igra u danskoj trećoj ligi za ekipu sačinjenu od danskih doseljenika Kurda... Ne bih želio da se nešto slično dogodi Zecu i ja zbilja mislim da je Dinamo za njega najbolje riješenje... ;)
Nedim je postigao "samo" 20 golova u preko 100 tekmi za Varteks, otisao u inostranstvo, gdje je u 30-ak tekmi postigao 15-ak golova i onda se vratio za trenerom Vulic(il tak nekako) u Rijeku koji je nakon otkaza u Rijeci poveo Nedima u Albaniju gdje igrao sezonu i otisao u tadasnjeg svedskog 4-ero ligasa..Njegov sadasnji klub je usao u 2. ligu, bio je 1. na tabeli u 3. ligi(tek sto usli u 3. ligu) s 10-ak bodova prednosti nad 2-plasiranom ekipom, a Nedim je bio najbolji strijelac lige sa 18 golova u 30 tekmi

Njih 2 bas nemaju mnogo toga slicnog osim drzave za koju su nastupali/nastupaju 8-)

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 dec 2009, 21:19

Čitam da će čistka bit u zagrebu,da se čeka Zec kako bi se uklopio u mlađi sastav Dinama,Mamić ga želi,a neki stranci bi od sezone otišli iz Maksimira.Ali Šibenik puno traži cifra boli glava ;

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 dec 2009, 17:43

2 gola Zeca. Jedan iz penala, majstor je majstor. Usput Dajić je zabio u 90 minuti.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 dec 2009, 18:04

Nemam pojma, vjeruj mi, ali mislim dosta dobar i ove sezone. Konstantnost je to što ga krasi.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 dec 2009, 18:06

Rz88 je napisao/la:2 gola Zeca. Jedan iz penala, majstor je majstor. Usput Dajić je zabio u 90 minuti.
I jedan Ibričića za Hajduk.

Zec ima osam golova u ligi, sada je zabio dva u Kupu, i ne znam koliko od ranije ima i u Kupu golova?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2009, 19:24

Ode Zecina u BL 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2009, 19:36

harishp je napisao/la:Ode Zecina u BL 8-)
Opasan Borac onda postaje :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2009, 20:41

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ode Zecina u BL 8-)
Opasan Borac onda postaje :mrgreen:
Nije ovaj manji entitet,vec ''jagamajsta'' 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 09 dec 2009, 21:48

saga o odlasku zeca iz šibenika se nastavlja dalje, biće zanimljivo vidjeti da li će maminjo ispustiti ovoga igrača iz hnl-a a da on nije omrsio brke. sinovčić za sada mudro šuti i prikuplja ponude za svoga igrača

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 11 dec 2009, 17:20

Kažu nova fora:
Srna odlazi Zec dolazi-u Šahtar ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 17:23

bambina je napisao/la:Kažu nova fora:
Srna odlazi Zec dolazi-u Šahtar ;)
A igraci sto se pozicije tice dva razlicita pojma :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 17 dec 2009, 01:28

Jedan od najboljih igrača hrvatske lige, prvotimac Šibenika Ermin Zec navodno se povjerio svojim šibenskim saigračima prije odlaska na odmor u rodno Bugojno, da će karijeru nastaviti u engleskom Portsmouthu.
http://www.hayat.ba/vijesti/sport/13978 ... ortsmouthu
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 dec 2009, 11:04

hammers je napisao/la:Jedan od najboljih igrača hrvatske lige, prvotimac Šibenika Ermin Zec navodno se povjerio svojim šibenskim saigračima prije odlaska na odmor u rodno Bugojno, da će karijeru nastaviti u engleskom Portsmouthu.

a šta ako portsmouth ispadne iz premiershipa :?:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 dec 2009, 11:54

Mirza_Hordas je napisao/la:
hammers je napisao/la:Jedan od najboljih igrača hrvatske lige, prvotimac Šibenika Ermin Zec navodno se povjerio svojim šibenskim saigračima prije odlaska na odmor u rodno Bugojno, da će karijeru nastaviti u engleskom Portsmouthu.

a šta ako portsmouth ispadne iz premiershipa :?:
Pa ništa, imat ćemo igrača u 1. diviziji! :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 dec 2009, 16:34

Mogo bi se pravo zayebat ako tamo ode. Jer ako ispadnu ide u ligu gdje se igra vrlo grubo i prakticki samo na jacinu. A Zecu to nije bas najjaca strana. Cak mislim da bi za njega bilo lakse igrat u PL, nego u Championshipu. Mislim da mu je bolje u Njemacku otic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 dec 2009, 18:06

Bilo bi extra da ode u Porsmouth znajuci prethodne slucajeve kada nase novine i novinari razglase nesto da od toga u 99% nema nista tako je bolje da ode tamo inace ce propasti kao i mnogi koje novinari sele u najace klubove iz godine u godinu sa svojim clancima :roll:

Bolje u Championshipu nego u nhl-u
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Sheyi i 23 gosta.