stream http://siba-immobiliere.com/webplayer/ch32.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Karabatic i Narcis su kombinovano ispucali 25 lopti a dali 6 golova,a kada njih ne ide igraci tipa Binga,Baracheta nisu svakako u stanju nositi Francusku igru.DANTES je napisao/la:ljudi kako francuzi izgubise? tek jutros vidim rezultat, a znam da su vodili na poluvremenu. nije im se desavalo da kiksaju protiv ekipa nivoa madjarske. madjari znaju odigrat sjajno prvu fazu, al obicno u nastavku padaju
19-9 je trenutno minut prije kraja poluvremena, definitivno najdominantnije poluvrijeme jedne reprezentacije na prvenstvu. Poljaci su izgubili bruku lopti, a ako i sutnu na gol nesto Sjostrand im odbrani, Svedi su istrcali milion kontri, a poljski golman nista nije odbranio.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Šveđani ubiše Boga u Poljacima![]()
bar zasad 13-6
..Ako ovo dobiju otvara im se prilika za drugi krug(naročito ako mi večeras dobijemo švabe)....
stream http://siba-immobiliere.com/webplayer/ch32.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Gledam baš..Poljaci bar ovo 1.poluvrijeme izgledaju jadno,žalosno,raštimano..šveđani ih ubiše ritmom,a što jest jest i golman sve skida...Ne vjerujem da će ovolika razlika(+11) biti na kraju..spustiće to Poljaci na 5-6,ali pobjednik je već odlučen.
Pa normalno da je bolje i trebalo je tako ali zna svako da BHT zbog politike prenosi Srbiju i Hrvatsku pa makar igrali i najnezanimljivije utakmice. Hrvate prenose 3 puta direktno u 3 kola, u prvom kolu sa Islandom moze biti opravdano, u 2 sa Slovenijom uvijek volim komsijske ex yu duele i to je uredu, ali juce utakmica skoro bez znacaja Hrvati osigurali prolaz koga briga koliko ce bodova nositi. Francusku npr nisu nijednom direktno prenosili a da ne pricamo o ostalim vrhunskim ekipama ispade da se samo 2 ekipe prenose i one koje protiv njih igraju. Juce sjajna Madjarska nevjerovatno odigrala i pobijedila Francusku ali BHT stavio prst u uho i svoju politiku fura. Što se tiče Srbije oni su domaćini i bilo bi opravdano da je prenose više od drugih na ovom prvenstvu iako su Hrvati imali više prenosa. Srbiju su prenosili 2 puta direktno i treću bi prenosili da je kojim slučajem Slovačka imala ikakvu šansu za dalje, iako bi bilo debilno prenositi tu utakmicu iz istog razloga kao i onu sinoć Hrvatska Norveška, dok Makedonci i Česi igraju super zanimljiv duel i odlučuju o direktnom prolazniku pa se BHT "smilovao" i odlučio na kraju da na jedvite jade prenosi Makedonce.bazeni je napisao/la:bolje da je BHT prenosio Mađare nego Hrvate.
harishp je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:Gledam baš..Poljaci bar ovo 1.poluvrijeme izgledaju jadno,žalosno,raštimano..šveđani ih ubiše ritmom,a što jest jest i golman sve skida...Ne vjerujem da će ovolika razlika(+11) biti na kraju..spustiće to Poljaci na 5-6,ali pobjednik je već odlučen.
Rukomet do smrti je napisao/la:Pa normalno da je bolje i trebalo je tako ali zna svako da BHT zbog politike prenosi Srbiju i Hrvatsku pa makar igrali i najnezanimljivije utakmice. Hrvate prenose 3 puta direktno u 3 kola, u prvom kolu sa Islandom moze biti opravdano, u 2 sa Slovenijom uvijek volim komsijske ex yu duele i to je uredu, ali juce utakmica skoro bez znacaja Hrvati osigurali prolaz koga briga koliko ce bodova nositi. Francusku npr nisu nijednom direktno prenosili a da ne pricamo o ostalim vrhunskim ekipama ispade da se samo 2 ekipe prenose i one koje protiv njih igraju. Juce sjajna Madjarska nevjerovatno odigrala i pobijedila Francusku ali BHT stavio prst u uho i svoju politiku fura. Što se tiče Srbije oni su domaćini i bilo bi opravdano da je prenose više od drugih na ovom prvenstvu iako su Hrvati imali više prenosa. Srbiju su prenosili 2 puta direktno i treću bi prenosili da je kojim slučajem Slovačka imala ikakvu šansu za dalje, iako bi bilo debilno prenositi tu utakmicu iz istog razloga kao i onu sinoć Hrvatska Norveška, dok Makedonci i Česi igraju super zanimljiv duel i odlučuju o direktnom prolazniku pa se BHT "smilovao" i odlučio na kraju da na jedvite jade prenosi Makedonce.
The Game je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, poceo sam da gledam kosarku jer sam mislio da je gotovo, ukljucio se na 10-ak minuta do kraja i tad Svedi vodili 5-6 razlike, opet kontam nema teorije da ovi stignu. Jel iko gled'o drugo poluvrijeme, sta se desilo![]()
Znam da imaju ali oni njihovi komentatori ko da prenose kuglanje ili tako nešto a i bilo je problema par puta u toku prenosa. Naši balkanski komentatori to ipak bolje odrade.gollum je napisao/la:
![]()
![]()
Imate sve utakmice na ehf-euro.com.
Koji je rezultat bio na poluvremenu,a koji na kraju ??mnogo_smo_jaki je napisao/la:The Game je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, poceo sam da gledam kosarku jer sam mislio da je gotovo, ukljucio se na 10-ak minuta do kraja i tad Svedi vodili 5-6 razlike, opet kontam nema teorije da ovi stignu. Jel iko gled'o drugo poluvrijeme, sta se desilo![]()
Šta se desilo..repriza 1.poluvremena samo se uloge izmjenile![]()
![]()
![]()
..Očito potcjenjianje Šveđana
20-9moj uzor-S.G je napisao/la:Koji je rezultat bio na poluvremenu,a koji na kraju ??mnogo_smo_jaki je napisao/la:The Game je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, poceo sam da gledam kosarku jer sam mislio da je gotovo, ukljucio se na 10-ak minuta do kraja i tad Svedi vodili 5-6 razlike, opet kontam nema teorije da ovi stignu. Jel iko gled'o drugo poluvrijeme, sta se desilo![]()
Šta se desilo..repriza 1.poluvremena samo se uloge izmjenile![]()
![]()
![]()
..Očito potcjenjianje Šveđana
Jeste samo sto sada trebaju biti drugi, a ne cetvrti, sto je velika razlikaamerosm je napisao/la:Polahko ali sigurno se oprastamo od Danaca. I pored cinjenica da krecu od 0 i dalje sam ubjedjen da ce Francuzi na kraju osvojiti ovo prventsvo.
Sjetimo se samo 2007.godine kada su se provlacili do 1/4 finala i onda pobjedili tada Hrvatsku bez vecih problema koja do tog trenutka nije imala ni jedan poraz.
Do mene je.The Game je napisao/la:Jeste samo sto sada trebaju biti drugi, a ne cetvrti, sto je velika razlikaamerosm je napisao/la:Polahko ali sigurno se oprastamo od Danaca. I pored cinjenica da krecu od 0 i dalje sam ubjedjen da ce Francuzi na kraju osvojiti ovo prventsvo.
Sjetimo se samo 2007.godine kada su se provlacili do 1/4 finala i onda pobjedili tada Hrvatsku bez vecih problema koja do tog trenutka nije imala ni jedan poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.