Everton, Sunderland i Fulham ga žele odmah

http://www.imscouting.com/global_news_item.aspx?id=1661
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
slazem se da bi bilo pametnije da ostane u wolsfburgu i to bi mu bio najpametniji potez...ali engleska liga je po meni trenutno 5 puta jaca od njemacke i gore navedeni klubovi mozda jesu prosjek jer imaju tu nesrecu da igraju u premijer ligi...jedan everton bi sigurno bio stalno u vrhu njemacke ligejuzni vjetar! je napisao/la:kakvi crni fulham ,everton,sundrland pa wolsfburg je bolji 10 puta klub od tih ako negdje ide neka ide u velike klubove !!
Pa Everton je u vrhu Engleske lige (7-8, nemam pojma)...i taj isti Wolfsburg bi isto bio tamo 5-6! Dosadilo mi je vise pisati kako je Engleska liga jaka iskljucivo velikoj cetvorci ( gdje se i veliki fudbalski strucnjaci slazu ), a ostalo je jedan veliki prosjek. Dosadi vise slusati o jacini Engleske lige, gdje osim ta 4 kluba, ostalo se moze zvati meraja ( izvini hammer19TM87 je napisao/la:slazem se da bi bilo pametnije da ostane u wolsfburgu i to bi mu bio najpametniji potez...ali engleska liga je po meni trenutno 5 puta jaca od njemacke i gore navedeni klubovi mozda jesu prosjek jer imaju tu nesrecu da igraju u premijer ligi...jedan everton bi sigurno bio stalno u vrhu njemacke ligejuzni vjetar! je napisao/la:kakvi crni fulham ,everton,sundrland pa wolsfburg je bolji 10 puta klub od tih ako negdje ide neka ide u velike klubove !!
DZEKO EDIN CE RADIJE U ZELJI NAZAD NEGO U TA TRI KLUBA, DZEKO JE PREVAZISO SEOSKA IGRALISTA.mone je napisao/la:evo izgleda da je veliki broj menadzera iz Premier lige pratio utakmicu u Genku i svi su zadivljeni sa Dzekom.
Everton, Sunderland i Fulham ga žele odmah![]()
ma dobro, momak je jos mlad, moze mu seDdIiNnOo je napisao/la:Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
mone je napisao/la:evo izgleda da je veliki broj menadzera iz Premier lige pratio utakmicu u Genku i svi su zadivljeni sa Dzekom.
Everton, Sunderland i Fulham ga žele odmah![]()
Cuj nevalja pa Spaha je do povrijede jeo malu dijecu protiv Belgijanaca,Bajramovic za 30 minuta odigrao sto neko nece u cijeloj sezoniDdIiNnOo je napisao/la:Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
A dzeko kakvog je raspolezenja i ponasanja nemoj se iznenaditi da i Magatha ne uvede u tajne podrumaharishp je napisao/la:Cuj nevalja pa Spaha je do povrijede jeo malu dijecu protiv Belgijanaca,Bajramovic za 30 minuta odigrao sto neko nece u cijeloj sezoniDdIiNnOo je napisao/la:Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...a o Dzeki dijamantu da i ne pricamo.
A svi su oni ruzili dvije noci prije tekme pa sta treba jos jednu gajbaru ponjet kad je tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.