Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mone
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mone » 30 mar 2009, 12:32

evo izgleda da je veliki broj menadzera iz Premier lige pratio utakmicu u Genku i svi su zadivljeni sa Dzekom.
Everton, Sunderland i Fulham ga žele odmah :D

http://www.imscouting.com/global_news_item.aspx?id=1661

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 mar 2009, 13:29

PA NIJE NI CUDO OVAKVA IGRACINA SE RAĐA JEDNOM U 100 GODINA. KAKO JE SAMO SMJESTIO BELGIJANCIMA ONU GOLCINU SVAKA CAST MAJSTORE SAMO TAKO NASTAVI
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 30 mar 2009, 13:40

edine majstore, najbolji si.
još kad nam se vrate vedo, sejo i keno.
mes que un club

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 30 mar 2009, 13:47

kakvi crni fulham ,everton,sundrland pa wolsfburg je bolji 10 puta klub od tih ako negdje ide neka ide u velike klubove !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

eldaroniBIH
Kontakt:

Post Postao/la eldaroniBIH » 30 mar 2009, 13:52

bolje mu je da ostane u Wolfsburgu barem jos jednu sezonu, igrat ce nadam se Ligu prvaka, a i sta ce u tim prosjecnim engleskim prvoligasima ?

:?
vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 31 mar 2009, 00:00

neka on ostane s Magathom, vidi se da covjek zna sta radi.. a ima vremena za arsenal, real, i man u. :)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2009, 00:06

juzni vjetar! je napisao/la:kakvi crni fulham ,everton,sundrland pa wolsfburg je bolji 10 puta klub od tih ako negdje ide neka ide u velike klubove !!
slazem se da bi bilo pametnije da ostane u wolsfburgu i to bi mu bio najpametniji potez...ali engleska liga je po meni trenutno 5 puta jaca od njemacke i gore navedeni klubovi mozda jesu prosjek jer imaju tu nesrecu da igraju u premijer ligi...jedan everton bi sigurno bio stalno u vrhu njemacke lige
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 mar 2009, 00:36

19TM87 je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:kakvi crni fulham ,everton,sundrland pa wolsfburg je bolji 10 puta klub od tih ako negdje ide neka ide u velike klubove !!
slazem se da bi bilo pametnije da ostane u wolsfburgu i to bi mu bio najpametniji potez...ali engleska liga je po meni trenutno 5 puta jaca od njemacke i gore navedeni klubovi mozda jesu prosjek jer imaju tu nesrecu da igraju u premijer ligi...jedan everton bi sigurno bio stalno u vrhu njemacke lige
Pa Everton je u vrhu Engleske lige (7-8, nemam pojma)...i taj isti Wolfsburg bi isto bio tamo 5-6! Dosadilo mi je vise pisati kako je Engleska liga jaka iskljucivo velikoj cetvorci ( gdje se i veliki fudbalski strucnjaci slazu ), a ostalo je jedan veliki prosjek. Dosadi vise slusati o jacini Engleske lige, gdje osim ta 4 kluba, ostalo se moze zvati meraja ( izvini hammer :lol: ), cuj 5 puta jaca, jeli i Gordon Albion 5 puta jaci od pancera, aha mozda na papiru..pa ih nigdje nema, pustite to pretjerano velicanje EPL!! 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2009, 00:44

mone je napisao/la:evo izgleda da je veliki broj menadzera iz Premier lige pratio utakmicu u Genku i svi su zadivljeni sa Dzekom.

DZEKO EDIN CE RADIJE U ZELJI NAZAD NEGO U TA TRI KLUBA, DZEKO JE PREVAZISO SEOSKA IGRALISTA.
ON, ILI OSTAJE U BUNDES LIGI DA ISPISE ISTORIJU, ILI IDE U "ISTINSKI" JAKOM KLUBU, JER ON TO I ZASLUZUJE.
PO STILU IGRE JAKO ME PODSECA NA BOKSICA.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2009, 01:08

Dzeko bi trebao ostati jos jedno dvije sezone u Wolfsburgu i na ljeto aBd 2011 preci u neki veliki klub. Tada ce momak imati 25 godina i moze igrati jos u tom velikom klubu 6 ili 7 godina. Kako bi nama bilo dobro da Magath postane selektor BiH, kojeg god Bosanca je on uzeo u svoje ruke posato je vrhunski igrac, Salihamidzic, Dzeko, Misimovic.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:42

Jos do vremena Elvira Baljica u Fenerbahceu mi nijedan nas fudbaler nije bio ovako, hajde da kazem "kompletan" igracina

Ovaj Dzeko ce daleko da dogura, pogotovu jer je radnik i disciplinovan a talenta ima za rasipanja

ubitacna kombinacija

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 01 apr 2009, 00:50

Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
Čelik do bagro

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:51

DdIiNnOo je napisao/la:Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
ma dobro, momak je jos mlad, moze mu se

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 apr 2009, 01:56

ma nek slavi, nek se provodi... sve je ok...dok ne pocne zvati Felixa Magatha poslije ponoci i podjebavati ko Adriano svog Mourinha :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 01 apr 2009, 02:00

ibiseviiiiiiiiiiiiiiiiiiiic prebacio preeeeeeeeeeeekoooooo 1:0 gol je dao dzeeeeeeekoooooohttp://www.youtube.com/watch?v=5s7pFVOUyZY

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 apr 2009, 03:34

mone je napisao/la:evo izgleda da je veliki broj menadzera iz Premier lige pratio utakmicu u Genku i svi su zadivljeni sa Dzekom.

Iz koje premier lige BIH??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zajebavam se Dobar je Dzeko samo neka nastavi ovim tempom 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2009, 04:36

DdIiNnOo je napisao/la:Samo ne svidjaju mi se one izjave poslije utakmice sa Belgijom u kojoj mu je prva bila mi veceras idemo da slavimo , lako sjebe covjeka nocni zivot i slava , sto mu nikako ne zelim ... Sigurno da ima znanje i sve predispozicije da postane velika svjetska klasa , do njega je sad ...
Cuj nevalja pa Spaha je do povrijede jeo malu dijecu protiv Belgijanaca,Bajramovic za 30 minuta odigrao sto neko nece u cijeloj sezoni :lol: a o Dzeki dijamantu da i ne pricamo.
A svi su oni ruzili dvije noci prije tekme pa sta treba jos jednu gajbaru ponjet kad je tako :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2009, 04:39

harishp je napisao/la:
Cuj nevalja pa Spaha je do povrijede jeo malu dijecu protiv Belgijanaca,Bajramovic za 30 minuta odigrao sto neko nece u cijeloj sezoni :lol: a o Dzeki dijamantu da i ne pricamo.
A svi su oni ruzili dvije noci prije tekme pa sta treba jos jednu gajbaru ponjet kad je tako :mrgreen:
A dzeko kakvog je raspolezenja i ponasanja nemoj se iznenaditi da i Magatha ne uvede u tajne podruma ;) pod stare dane. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 01 apr 2009, 07:49

evo i Mančester prati Dzeku. Skauti Man. Uniteda su ga gledali u Genku i večeras će :D
idemooooooo Dzekoooo poderi ih večeras

eldaroniBIH
Kontakt:

Post Postao/la eldaroniBIH » 01 apr 2009, 13:11

DZEKO ZABIJ GA JOS VECERAS PA DA UMREM ODMAH NE BIH ZALIO NI SEKUNDEEEEEEEE !!!

VOLIM TE BOSNO
vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.