Pauk je napisao/la:Dajte nam Dansku ili Svedsku, jer mi Bosanski Vikingzi zivimo za tu utakmicu![]()
Ima da srusimo stadion!
ispravno je : Vikinzi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pauk je napisao/la:Dajte nam Dansku ili Svedsku, jer mi Bosanski Vikingzi zivimo za tu utakmicu![]()
Ima da srusimo stadion!
Ma klinac rogonje nas karaju samo fino kulturno i u vaznim momentima.I ovaj put bi nas digli.VanBasten je napisao/la:Pa vala od tih evropskih ekipa s jačim rejtingom najbolje bi nam odgovorali skandinavci. Pa miša mu, i u klupskim nadmetanjima nam pera nisu odbili.Pauk je napisao/la:Dajte nam Dansku ili Svedsku, jer mi Bosanski Vikingzi zivimo za tu utakmicu![]()
Ima da srusimo stadion!
Možda Slovenija ili Crna Gora.harishp je napisao/la:Ma klinac rogonje nas karaju samo fino kulturno i u vaznim momentima.I ovaj put bi nas digli.VanBasten je napisao/la:Pa vala od tih evropskih ekipa s jačim rejtingom najbolje bi nam odgovorali skandinavci. Pa miša mu, i u klupskim nadmetanjima nam pera nisu odbili.Pauk je napisao/la:Dajte nam Dansku ili Svedsku, jer mi Bosanski Vikingzi zivimo za tu utakmicu![]()
Ima da srusimo stadion!
Nego nesto smo prije kuakli na bivse Ruse ili Istocnjake ali sad na redaljku marisemo ko niko.Imali kakvih kandidata iz tog regiona.
dansku smo dobivali vise puta, zadnji put 0:2, parkens stadionVanBasten je napisao/la:Možda Slovenija ili Crna Gora.harishp je napisao/la:Ma klinac rogonje nas karaju samo fino kulturno i u vaznim momentima.I ovaj put bi nas digli.VanBasten je napisao/la:Dajte nam Dansku ili Svedsku, jer mi Bosanski Vikingzi zivimo za tu utakmicu![]()
Ima da srusimo stadion!
Pa vala od tih evropskih ekipa s jačim rejtingom najbolje bi nam odgovorali skandinavci. Pa miša mu, i u klupskim nadmetanjima nam pera nisu odbili.
Nego nesto smo prije kuakli na bivse Ruse ili Istocnjake ali sad na redaljku marisemo ko niko.Imali kakvih kandidata iz tog regiona.
Ma skandinave smo mi pobjeđivali, možemo opet. Dansku nismo istina pobjedili, ali zato jesmo Norvešku i direktnom srazu za plasman.
to da, nije nam se daloVanBasten je napisao/la:Ma znam, mislio sam u tim odlučujućim tekmama. Ipak ona na Koševu ej bila odlučujuća.
Sami smo sebi oduzeli pobjedu. Nismo jednostavno bili dovoljno zrela reprezentacija. Tek kad smo gol primili noge su nam se malo odvezale.Bosniacum Lilium je napisao/la:to da, nije nam se daloVanBasten je napisao/la:Ma znam, mislio sam u tim odlučujućim tekmama. Ipak ona na Koševu ej bila odlučujuća.
Gdje da potpišem ?VanBasten je napisao/la:Najbolje, direktno! Hebo baraž
Ima peticija jel?Mikado je napisao/la:Gdje da potpišem ?VanBasten je napisao/la:Najbolje, direktno! Hebo baraž
Principatus vodio taj administrativni dio posla. pošaljite mu pp s fotokopijom rodnog lista.Mikado je napisao/la:Gdje da potpišem ?VanBasten je napisao/la:Najbolje, direktno! Hebo baraž
I sa kaucijom za obradu od nekih 100 eurica.VanBasten je napisao/la: Principatus vodio taj administrativni dio posla. pošaljite mu pp s fotokopijom rodnog lista.
I dvije slike.VanBasten je napisao/la:Principatus vodio taj administrativni dio posla. pošaljite mu pp s fotokopijom rodnog lista.Mikado je napisao/la:Gdje da potpišem ?VanBasten je napisao/la:Najbolje, direktno! Hebo baraž
Koji car, a na temi Srbije pise:hege je napisao/la:u barazu ne zelim srbe,pojeli bi nas jer imamo luzerski mentalitet a i imaju extra igrace
hege je napisao/la:farska ostrva vam zabiju go,bolje da ne idete na ep da se ne brukate
one od indexa ili one za pasos?Nimla_RZ je napisao/la:I dvije slike.VanBasten je napisao/la:Gdje da potpišem ?Mikado je napisao/la:Najbolje, direktno! Hebo baraž
Principatus vodio taj administrativni dio posla. pošaljite mu pp s fotokopijom rodnog lista.
harishp je napisao/la:Dobicemo ih ako sudija bude Novo Panic.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.