Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Ulaskom ovog rahitikusa u igru protiv Francuske umjesto Medunjanina izgubili smo sve izglede da pobijedimo Afričku selekciju.Njegovu igru u Parizu bih opisao balet na štiklama.Veča je šansa da Bosna pošalje čovjeka na mjesec nego da ovaj despot uputi kvalitetan pas. Sušiću nemoraš proči evropske Brazilce ali izbaci ovog šlaufa iz momčadi. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://captainsdead.com/wp-content/uplo ... top-it.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Monolog je napisao/la:
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
DRHAUSE je napisao/la:Ulaskom ovog rahitikusa u igru protiv Francuske umjesto Medunjanina izgubili smo sve izglede da pobijedimo Afričku selekciju.Njegovu igru u Parizu bih opisao balet na štiklama.Veča je šansa da Bosna pošalje čovjeka na mjesec nego da ovaj despot uputi kvalitetan pas. Sušiću nemoraš proči evropske Brazilce ali izbaci ovog šlaufa iz momčadi.

DRHAUSE je napisao/la:Ulaskom ovog rahitikusa u igru protiv Francuske umjesto Medunjanina izgubili smo sve izglede da pobijedimo Afričku selekciju.Njegovu igru u Parizu bih opisao balet na štiklama.Veča je šansa da Bosna pošalje čovjeka na mjesec nego da ovaj despot uputi kvalitetan pas. Sušiću nemoraš proči evropske Brazilce ali izbaci ovog šlaufa iz momčadi.

Za sve ljubitelje ovog skafandera od igrača
http://images.icanhascheezburger.com/co ... 767614.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://images.icanhascheezburger.com/co ... 767614.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Koji si ti idiot djete drago, tebe ni House nebi mogo izljeciti....DRHAUSE je napisao/la:Za sve ljubitelje ovog skafandera od igrača
Ne kontam ovaj kritički komentar za Zahirovića nikako , baš je bila jedna sekvenca gdje bukvalno sam(nitko nije imao snage da ga prati ) protiv trojice Francuza dugo drži loptu i traži alterntivu. Strašan igrač i polako ćemo svi uvidjeti da je još puno puno bolji nego što se i sada misli.. Osjećam da je veoma jak i ofanzivno ... Pape otvori oči i slijedi instikt do kraja kada se radi o ovom momu ,nađi mu mjesto po svaku cijeu u prvih 11.,..
Jedan od par igrača u repci za koje se može reći " MI JOŠ NE ZNAM ŠTA IMAMO" !!!!!!!!
Jedan od par igrača u repci za koje se može reći " MI JOŠ NE ZNAM ŠTA IMAMO" !!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- BH Patriot
- Kontakt:
@House
Ne bih se složio niti u jednom trenutku sa tvojim postom koji je van svake pameti, Zahirović je budućnost našeg fudbala i pred njim su još duge godine igranja u reprezentaciji. Za nekoliko godina će biti sigurno važna karika u našem veznom redu i zbog toga moramo da poštujemo ono što imamo, a imamo zaista puno.
Ne bih se složio niti u jednom trenutku sa tvojim postom koji je van svake pameti, Zahirović je budućnost našeg fudbala i pred njim su još duge godine igranja u reprezentaciji. Za nekoliko godina će biti sigurno važna karika u našem veznom redu i zbog toga moramo da poštujemo ono što imamo, a imamo zaista puno.
Livin' La Vida Loca ;)
Samo mi nemoj reči da se nije osjetio izlazak tvog avatara iz igre i ulazak ovog ..... Bešić ima kvalitetniji pregled igre i pas od ove....BH Patriot je napisao/la:@House

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- BH Patriot
- Kontakt:
Al' moraš biti i realan momak je do prije godinu/dvije igrao pred praznim tribinama dok je na Stade de Franceu bilo nešto potpuno drugo (trema, strah) nije svejedno igrati pred 3.000 ili 65.000 ljudi. 

Livin' La Vida Loca ;)
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Budimo realni nije igrao pred praznim tribinama, debi mu bio protiv Sarajeva pred 15000 ljudi, i imao je jos takvih utakmica.. Pustite ovog kompleksasa sta prica, covjek je igracina, njegovo i nije da ima neki predobar pregled igre vec da uzme loptu i doda je Pjanicu/Misimovicu/Medunjaninu..BH Patriot je napisao/la:Al' moraš biti i realan momak je do prije godinu/dvije igrao pred praznim tribinama dok je na Stade de Franceu bilo nešto potpuno drugo (trema, strah) nije svejedno igrati pred 3.000 ili 65.000 ljudi.
Celik!3,2,2.
Al kako je samo lijep (
)
helem, momčina će možda već od zime u bolji klub.

helem, momčina će možda već od zime u bolji klub.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
TReba biti sramota svakog ko kritikuje Zahirovica, momak je sve tekme u repki do sada odgirao ja dobro nema mu se sta prigovoriti i normalno je da on nije neki kreativac kao takav nam i netreba imamo mi njih dovoljno, al zato je jako dobar trkac i u sljedecim kvalifikacijama ce u potpunosti zamjeniti Rahimica.
Treba sad pratit Zahu igral' u Nalčiku... Budel' igr'o sigurno prelazi u neku jaču ligu 

Čelik Zenica 1945
ovo je igrač koji vec od narednih kvalifikacija mijenja rahimica u potpunosti..a nastupima u repci sigurno vec zaradio fin transfer
Unica grande amore
drago mi je da imamo nesto zajednicko - slicne obrve !

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
@drH u ovom slucaju si Don Kihot ides na vjetrenjacu koje nema.Zahirovic je uskocio u najbolje vrijeme i onda kad je jos Rahimic u repki.Od koga ce nauciti mnogo mnogo stvari sta je najbolje za defanzivnog veznog.
Ovo govorim iz razloga ako ga ne gotivis,ok reci odmah ali natucati bez veze i nikakvog smisla.
Meni licno kao ljudi i karakteri ne pasu ni Mudonja ni Begovica.Ali bi samog sebe slagao kad bi rekao da nam ne trebaju u repci i da su nekvalitetni ili kako ti rece klocevi.To je van svake pameti,jer u igrackom pogledu itekako nam trebaju.
Ovo govorim iz razloga ako ga ne gotivis,ok reci odmah ali natucati bez veze i nikakvog smisla.
Meni licno kao ljudi i karakteri ne pasu ni Mudonja ni Begovica.Ali bi samog sebe slagao kad bi rekao da nam ne trebaju u repci i da su nekvalitetni ili kako ti rece klocevi.To je van svake pameti,jer u igrackom pogledu itekako nam trebaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
Zasto na svakoj temi od igraca reprezentacije BiH mora se naci jedan kontras, pljuvac, troll ili sta ti ja znam
ZASTO ????????????????????
ZASTO ????????????????????
15.10 - 15.06 ...
Ko o čemu , Zeničani o kompleksima.AllGunsBlazing je napisao/la:Budimo realni nije igrao pred praznim tribinama, debi mu bio protiv Sarajeva pred 15000 ljudi, i imao je jos takvih utakmica.. Pustite ovog kompleksasa sta prica, covjek je igracina, njegovo i nije da ima neki predobar pregled igre vec da uzme loptu i doda je Pjanicu/Misimovicu/Medunjaninu..BH Patriot je napisao/la:Al' moraš biti i realan momak je do prije godinu/dvije igrao pred praznim tribinama dok je na Stade de Franceu bilo nešto potpuno drugo (trema, strah) nije svejedno igrati pred 3.000 ili 65.000 ljudi.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.