Paris Saint-Germain FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

M4kaveli
Kontakt:

Re: Paris Saint-Germain FC

Post Postao/la M4kaveli » 17 jul 2012, 13:49

I ja ne znam sto ovi gore pricaju kako je Sirigu los golman i ne ulijeva nekakvu sigurnost ..
Pa ja sam gledao neke 3-4 utakmice PSG-a iz prosle sezone i ono kako je covjek branio je nevjerovatno.
Odlican golman i jos moze samo napredovati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jul 2012, 18:25

Bivši katarski teniser stoji iza PSŽ-a i drma fudbalskom Evropom

Osim što želi da uzdigne klub iz francuske prestonice na sam svetski vrh, Al-Kelaifi je probudio mnoge duhove. Svi znaju da je u pitanju neki šeik iz Katara koji od prošlog leta vedri i oblači fudbalskom pijacom, čijoj bi ponudi retko koji fudbaler odoleo, a možda ni nema takvog.

Da nije samo jedan od ljudi koji je tek tako uplivao u sportske vode svedoči podatak da je 38-godišnji biznismen iz Katra zapravo bivši teniser, što mnogi nisu znali, do sada. Belim sportom se bavio u periodu od 1992. do 2002. godine, ali nije bio naročito uspešan. Na teren je izlazio 43 puta, slavio je u 12 navrata, a poražen je na 31 meču.

Čak dva puta je učestvovao na ATP turnirima, ali je oba puta morao da pakuje kofere već posle prvog kola - u Sent Poltenu 1995. i u Dohi šest godina kasnije. Na turnirima je zaradio nešto više od 16.000 dolara, ali mu je to samo dodatni prihod, koji verovatno nije ni osetio.

Ipak, i takav skor doneo mu je mesto drugog najuspešnijeg katarskog tenisera u istoriji, a najbolji rejting mu je bio 995. pozicija na ATP listi iz 2002. godine.

Kada je prošlog leta "Katar Investment Autoriti" (kompanija koja se bavi naftom i prirodnim gasom, specijalizovana za strane i domaće investicije) kupio 70 odsto vlasništva Pari Sen Žermena, Al-Kelaifi je postao predsednik kluba i tada prezentovao plan po kom će "sveci" za pet godina biti među tri najjača kluba kako u Francuskoj, tako i van granica.

Na mesto sportskog direktora doveo je Brazilca Leonarda, zimus je na klupu seo i proslavljeni italijanski stručnjak Karlo Anćeloti, a igrači koji su se preselili u Pariz spadaju u sam vrh svetskog fudbala. Iako su prošle sezone ostali bez titule u Ligi 1, to nije poremetilo planove, već su krenuli sa jačanjem postojećih snaga, kako bi dostigao krajnji cilj.

Više od 100 miliona evra je potrošeno na nove igrače, ali Parižani nemaju nameru da stanu. Uopšte ne prezaju što neki fudbaleri igraju za možda veće klubove, ako ga žele, neće se zaustaviti dok ne dođe na "Park Prinčeva".

Tako su ovog leta opremu PSŽ-a već zadužili Ezekijel Laveci, drugi najskuplji defanzivac u istoriji Tijago Silva, a očekuje se da do kraja nedelje isto učini i Zlatan Ibrahimović, a zašto ne i još koje zvučno ime.

"Sveci" grade tim za budućnost, ali isto tako žele i da već naredne sezone budu dominantni u francuskom prvenstvu, a konkurentni u Ligi šampiona. Sa Pastoreom, Aleksom, Motom, Zvezdinim dželatom iz Strazbura Kevinom Gameirom, našim Biševcem, Sisokom i ostalima, to im neće biti teško.

Siti i Čelsi su dobili opasnog konkurenta kada je reč o kupovnoj moći, a uskoro bi i klubovi poput Reala, Barselone, Junajteda, Milana, Bajerna i drugih vrhunskih timova, mogli to da osete i na terenu.

8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 17 jul 2012, 18:46

Sirigu je prestrasan golman i ne znam kako za njega neko moze napisati nesto lose, jer vjerovanto ga u zivotu nikad nije gledao cim to pise......
Najbolji golman sigurno u Ligue 1 i da onaj Lloris nije Francuz ovaj bi bio proglasen za najboljeg jer nevjerovatno je koliko Francuzi kao i Englezi pumpaju svoje igrace a obicne su rinake....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 17 jul 2012, 18:50

Apsolutno fenomenalan golman , i ako je nesto valjalo u PSG-u prosle sezone to su onda Sirigu i Nene , prije svih ..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jul 2012, 19:17

Saga okončana: Ibra predvodi napad PSŽ-a!

8-) 8-)

Verrati prosao lijecnicke preglede i postaje novi igrac PSG-a ;) Peskara dobija 12 miliona eura ...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 jul 2012, 19:46

Jesu i navalili na njega otac ih **** naftaski :?

Ubjedljivo najmrzi tim sad...definitivno nema druge

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jul 2012, 20:31

KRATKO I JASNO - DABOGDA SVI POMRLI. OD ŠEIKA,ANCELOTTIJA,LEONARDA,PA DO CIJELE UPRAVE.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 jul 2012, 21:03

:|
slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2012, 21:11

IlPrincipe je napisao/la:KRATKO I JASNO - DABOGDA SVI POMRLI. OD ŠEIKA,ANCELOTTIJA,LEONARDA,PA DO CIJELE UPRAVE.
Ovo su uputio na pogrešnu adresu trebaš kriviti Silvia što je rasprodao pola tima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 17 jul 2012, 21:18

koliko para toliko muzike :D

ja iskreno volim sto ima "budala" koji rasipaju novce, liga prvaka ce bit zanimljiva ove godine, Arena sport prenosi francuze tako da jedva cekam novu sezonu i jos koji transfer PSG-a :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2012, 21:20

slika
:mrgreen:

Nego, biće zanimljiva grupna faza Lige Prvaka. PSG će krenuti iz trećeg šešira, što znači da će mnogi favoriti pišati u gaće. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jul 2012, 21:26

Monolog je napisao/la:
Nego, biće zanimljiva grupna faza Lige Prvaka. PSG će krenuti iz trećeg šešira, što znači da će mnogi favoriti pišati u gaće. :mrgreen:
Ma ne mora značiti i za City se tako pričalo prošle sezone pa oni popušiše u Evropskim takmičenjima. :roll:
Nego kako ovaj PSG dovodi ove zvjezde,a u City nisu htjeli, a i oni su nudili te Kaku te Bufona :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2012, 21:29

Pa kad je City krenuo sa tim pojačanjima, na kupi su imali Hughesa. :mrgreen: A, ne treba zaboraviti da im je Tsinawatra vedrio i oblačio prije ovih šeika. :mrgreen: Dakle, razumljivo je što su ljudi zaobilazili City. No, to sad nije slučaj. A, PSG ima jednog od najboljih trenera na svijetu i sportskog direktora koji je pekao zanat u Milanu. Pa ne može bolje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jul 2012, 22:18

Sta fali sto se PSG pojacao,znamo da bi mnogi volili da su uletili u Milan,Juve bila bi druga prica.. jbg kad je Real doveo Figa,Ronalda,Zidana,Beckhama tad su sila,bogovi,giganti cim neko drugi kupi dobre igrace najmrzi tim :| smijesno..

Eh zbog ovoga bi volio da PSG osvoji sve sto se moze osvojiti,ne smije niko drugi kupovati dobre igrace osim Reala,Barce,Milana itd.. :lol:

Ibra,Silva,Lavezzi,Pastore,Nene,Menez ....... sljedeci je na radaru Kaka... jos kad bi Milanu oteli Boatenga :lol:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 jul 2012, 22:28

Oxygen je napisao/la::|
slika
Stoji mu ko zabi dlake :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jul 2012, 22:33

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Nije los 8-)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jul 2012, 22:42

Saurman je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:KRATKO I JASNO - DABOGDA SVI POMRLI. OD ŠEIKA,ANCELOTTIJA,LEONARDA,PA DO CIJELE UPRAVE.
Ovo su uputio na pogrešnu adresu trebaš kriviti Silvia što je rasprodao pola tima.
O ovome pričam Trollu

slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 17 jul 2012, 22:45

harry_90 je napisao/la:Sta fali sto se PSG pojacao,znamo da bi mnogi volili da su uletili u Milan,Juve bila bi druga prica.. jbg kad je Real doveo Figa,Ronalda,Zidana,Beckhama tad su sila,bogovi,giganti cim neko drugi kupi dobre igrace najmrzi tim :| smijesno..

Eh zbog ovoga bi volio da PSG osvoji sve sto se moze osvojiti,ne smije niko drugi kupovati dobre igrace osim Reala,Barce,Milana itd.. :lol:

Ibra,Silva,Lavezzi,Pastore,Nene,Menez ....... sljedeci je na radaru Kaka... jos kad bi Milanu oteli Boatenga :lol:
potpis

prica o PSG-u i City-u ko da su prvi oni poceli kupovati igrace za vece cifre, nikad mi nece biti jasno kako se ne moze gleda objektivno na ovo sve isto ko da Real i Barca dovode igrace za dzaba. Smijesno meni je iskreno drago bice interesantnija LP

p.s. a mogu razumjeti frustraciju navijaca Milana, znam nije lako zijaniti dva najbolja igraca, medjutim da ih nije uzeo PSG mozda bi City, Real ili pak neko treci, znaci iskljucivo je do uprave Milana
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 jul 2012, 22:52

ne smeta meni PSG što kupuje..nek kupuju slobodno..meni smeta što kupuju u Serie A...seronje jedne...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jul 2012, 22:55

IlPrincipino je napisao/la:ne smeta meni PSG što kupuje..nek kupuju slobodno..meni smeta što kupuju u Serie A...seronje jedne...
Pa dobro njihova stvar gdje ce kupovati,posalju ponudu za igraca koji ih zanima,njegovo je da li ce prihvatit ili ne ;) Ancelloti i Leonardo stara garda iz Milana i Italije,normalno je barem meni da ce prvo tamo traziti igrace..

Eh sad dovesti Kaku mada je postao tromina ili Lulica da probija po lijevoj strani :lol:

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.