Sevilla FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

LenBias
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la LenBias » 06 jan 2013, 18:49

sinoc od svega toga sto si nabrojao je uradio i pokazao ravno nista, to je poenta mog posta bila :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 18:52

Ma dobro.
Pretjera ga @juznjak. :mrgreen:
Dobar je Negredo, ali bas toliko, nije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jan 2013, 18:58

LenBias je napisao/la:sinoc od svega toga sto si nabrojao je uradio i pokazao ravno nista, to je poenta mog posta bila :D
Vukao je neku povredu s treninga ,valjda nije bio 100% fit .
M4kaveli je napisao/la:Ma dobro.
Pretjera ga @juznjak. :mrgreen:
Dobar je Negredo, ali bas toliko, nije.
Za mene jeste . Jbga :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jan 2013, 20:05

Unai Emery i sluzbeno novi trener Seville. Potpisao je ugovor do ljeta 2014. Mislim da je ovo najbolje moguce rjesenje u ovom trenutku. Sigurno ne moze biti gori od Michela. Mozda bi sada i Negredo mogao ostati, s obzirom da je radio pod Emeryem u Almeriji. Ovaj ga je preporodio i napravio igraca od njega.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jan 2013, 20:11

Emery ponovo u Primeri. 8-)
Odlican trener i takticar.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 14 jan 2013, 20:25

M4kaveli je napisao/la:Emery ponovo u Primeri. 8-)
Pa i ne baš :) Kada njegova ekipe povede 1-0 on povuče ekipu i napravi bunker i onda primi u zadnjim minutama jedan ili dva gola.Koliko je Valencia samo bodova radi takve taktike izgubila strašno :))
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jan 2013, 20:28

Protiv Reala i Barcelone se nikada nije zatvarao.
Valencia je s njim na celu doslovno izludjivala ''kraljeve'' jer nisu imali recept za onakav pressing i kombinatoriku sismisa.
Neka njega u Primeri.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 14 jan 2013, 20:37

deenniiVCF je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Emery ponovo u Primeri. 8-)
Pa i ne baš :) Kada njegova ekipe povede 1-0 on povuče ekipu i napravi bunker i onda primi u zadnjim minutama jedan ili dva gola.Koliko je Valencia samo bodova radi takve taktike izgubila strašno :))
hajde izračunaj koliko ste dali golova i osvojili bodova u zadnjim minutama pod njegovim vodstvom.

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 14 jan 2013, 21:15

M4kaveli je napisao/la:Protiv Reala i Barcelone se nikada nije zatvarao.
Valencia je s njim na celu doslovno izludjivala ''kraljeve'' jer nisu imali recept za onakav pressing i kombinatoriku sismisa.
Neka njega u Primeri.
I opet ni jednu "veću" ekipu nije dobio :)
azTer je napisao/la:
hajde izračunaj koliko ste dali golova i osvojili bodova u zadnjim minutama pod njegovim vodstvom.
Pogledaj prošlu sezonu :) Vodili protiv Betisa i u zadnjim minutama primili dva gola ,bravo za stručnjaka Unai-a.Nije samo Betis,ima tu i Malaga kada je Valencia u 89' primila gol,Osasuna opet u 89' gol,Racing 86' ... itd da ne nabrajam sve redom :)
.Amunt Valencia !!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 14 jan 2013, 21:32

vjeruj, ne da mi se sad tražit sve to... ali sam uvjeren da ste dali barem 10 golova u 80+ minutu. znači, primali ste tad golove, gubili ste bodove, ali ste i zabijali i uzimali boove.

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 14 jan 2013, 21:43

azTer je napisao/la:vjeruj, ne da mi se sad tražit sve to... ali sam uvjeren da ste dali barem 10 golova u 80+ minutu. znači, primali ste tad golove, gubili ste bodove, ali ste i zabijali i uzimali boove.
Al više smo primali , vjeruj mi da nismo primali ne bi oni njemu otkaz dali :)
.Amunt Valencia !!!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 jan 2013, 02:27

sretno sa Emeryjem...vazda ste voljeli nas otpad.. :D
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 jan 2013, 12:25

Emery je odlican trener. Sa Valencijom je mogao bolje u nekim utakmicama LP odnosno Cupa kralja ,ali sve u svemu ,odlicno je radio svoj posao na klupi Sismisa . Rusija je druga prica i to nista ne treba znaciti . On je tamo otisao da zaradi i usput ako nesto napravi dobro je . :D Jednostavno drugaciji mentalitet, shvatanje fudbala , kultura i gdje se trazi instant supjeh za stranog trenera to nikada nije bila dobra opcija . Nije neki takticar, pogotovo nije dobar u kup utakmicama i knock-out fazama, no protiv manjih ekipa Sevilla ce biljeziti pobjede i na taj nacin sakupiti neophodne bodove za Evropu . ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 15 jan 2013, 15:25

deenniiVCF je napisao/la:
azTer je napisao/la:vjeruj, ne da mi se sad tražit sve to... ali sam uvjeren da ste dali barem 10 golova u 80+ minutu. znači, primali ste tad golove, gubili ste bodove, ali ste i zabijali i uzimali boove.
Al više smo primali , vjeruj mi da nismo primali ne bi oni njemu otkaz dali :)
pa nemoguće da je dobio otkaz jer mu je ekipa primala golove u samom finišu. upleteno je tu mnoštvo stvari, mada meni ni sad nije jasno zašto je dobio otkaz. meni je baš drag trener i nadam se da ćete od njega nekad u budućnosti dobit po ušima, pa da vidite kakvog taktičara ste pustili :mrgreen:

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 20 jan 2013, 14:01

amadeus21 je napisao/la:sretno sa Emeryjem...vazda ste voljeli nas otpad.. :D
e nemoze to tako, Emery nije otpad, svakako odlican strucnjak, Sevilli svakako sretno u nastavku sezone, mislim da idu bolji dani...
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jan 2013, 14:14

patriot je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:sretno sa Emeryjem...vazda ste voljeli nas otpad.. :D
e nemoze to tako, Emery nije otpad, svakako odlican strucnjak, Sevilli svakako sretno u nastavku sezone, mislim da idu bolji dani...
Nije opcenito otpad,ali jeste otpad Valencije.Sevilla gotovo uzima sve sto Valencia nece :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 jan 2013, 14:30

Emery je po mom misljenju los strucnjak, ajde donekle je i dobar takticar ali je stvarno los motivator i njegov odnos sa igracima i nije bas toliko dobar. Koga ne zagotivi taj vec moze traziti novi klub.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jan 2013, 16:43

L_blancos je napisao/la:Emery je po mom misljenju los strucnjak, ajde donekle je i dobar takticar ali je stvarno los motivator i njegov odnos sa igracima i nije bas toliko dobar. Koga ne zagotivi taj vec moze traziti novi klub.
To je to.Pa zbog njega su iz Valencije otisli Fernandes,Chori,Miguel,a u zavadi je bio gotovo sa svima.Kao trener nije los,ali daleko da je od idealnog :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 23 jan 2013, 20:23

Negredo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rakitić
Negredo penal
Manu polu asist Stevanovica hehe :lol:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 jan 2013, 13:18

Federico Fazio, može par riječi o njemu neko da napiše. Kakav je igrač itd... :)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.