Sta reci o ovome mecu.U cetvrtak cemo probati pronaci pobednika ovoga dvomeca ali mislim da cemo morati cekati i revans mec.No polako cemo.Na Vracar u cetvrtak dolazi Olympiakos Volos,mnogo manji Olympiakos,te "manji" klub iz Volousa,to ce mnogi reci,jer cak i u samom gradu imaju manje fanova nego drugi klub Niki Volou koji je i u mnogo nizem rangu,ali kazu mi ljudi koji su posetili taj tamo deo(ja nazalost nisam tamo zalazio,vise sam bio okrenut vecim gradovima)da je Niki mnogo popularni medju "rajom".Ali opet najavljuje se oko 200 gostujucih navijaca na Vracaru u cetvrtak.
Protivnik rada u problemima.Potresa ih veliki skandal,zatvarnjem njihovog predsednika zbog navodnog ucestvovanja u namestanju utakmica.Bilo je dilema da li ce se i igrati ovaj mec,ali eto ipak cemo biti svedoci ovoga meca.
Oly u EL ulazi kao petoplasirani tim Grckog sampionata.Sam po sebi kao ime ne cini se kao favorit u ovome mecu,ali...
Kostur ekipe je uglavnom sacinjen od stranaca,te sa samo minornim ulogama domacih igraca od kojih su mnogi i nepoznati povrsnim ljubiteljima fudbala.No krenimo redom...
Na golu Eldin Jakupovic svima dobro poznato lice,momak sa BIH korenima nezamenjiv na golu Volosa,Roca izdanak Realove skole je tek povremeni cuvar mreze ali ne dopusta mu to cesto Jakupovic.
Desna strana odbrane rezervisana im je za Madjara Szelesia nekada clana Cottbusa,Debrecena...vrlo pouzdana karika.Nesta slabi je na drugoj strani Peter Dolezaj,vec iskusan usao u tridesete,i on bi mogao da bude ta sansa Rada.Stoperski tandem Sankare-Tomas cini se kao veoma dobar i pouzdan,ali ako im se spusti lopta nastaje im problem.
Za krljanje u vezi je zaduzen Pavlos Mitroupulos,a za kreaciju u sredini Javier Umbides,Argentinac sa odlicnim zadnjim pasom,a tu su jos i levak Acosta takodje izdanak Realove skole,kao i pridoslica iz Nantesa Darbion.U napadu verovatno i najbolji igrac tima Breska,te Juan Martin,ali bi tu mogao sada da uskoci i Andre Schembri napadac sa Malte koji je dosao iz Ferencvarosa ako se ne varam.Uglavnom jedna solidna ekipa koja je favorit samo zbog toga sto je "iskusnija" od "Gradjevinara",da npr.igraju protiv Vojvodine ili Zvezde ne bi po meni bili favoriti,ali posto je u pitanju Rad koji istina igra prelep fudbal,ali ne znamo jos kako ce se ponasati u ovoj utakmici,prednost ipak dajem Grcima ali nadam se prolazu Rada.Rad ako ovo prodje bice nositelj u trecem pretkolu sto je svakako velika stvar,uz srecu u zrebu mogli bi do play offa,ali necemo jos o tome,treba prvo preskociti ovu prepreku.
Sta reci o Radu.Tre Penne nije bio protivnik pred kojim su zadrhtali,rutinski odradjen dvomec kako se i ocekivalo te lepa uvertira pred meca sa Grcima.Nesta ne verujem da ce se posebno menjati sastav Rada za ovu utakmicu,tako da bi na teren trebali istrcati Danilovic,Pantic,Pajovic,Mrkela,Jovanovic,Milivojevic,Andric,Mitrovic,Lekovic,Kojic,Stanojevic i nadam se da ce to biti dovoljno za pobedu na Vracaru,jer bojim se da sve ostalo nece biti dovoljno da Rad u revansu obezbedi plasman dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))