Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Barney Stinson
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la Barney Stinson » 22 nov 2009, 18:07

necu nista govoriti dok moj najdrazi klub tone i tone iz dana u dan... samo jedno
slika
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 nov 2009, 09:03

@barney stinson, bit ce bolje, ne vjerujem da dublje od ovoga mozemo potonuti, jer tonemo vec 4godine..

Jucer odrzana Skupstina Hajduka i na njoj Izabran novi Nadzorni Odbor, a u njemu sve ljudi od Kerumova povjerenja, sto njegovi prijatelji sto njegovi rodjaci;) (Imamo i mesara u skupstini :D ). Na skupstini su bili i pripadnici Torcide koji su, kao i uvijek, napravili mali performans. Na samom pocetku Kerumova govora, Torcidasi su poceli blejati ko ovce :D Nakon toga je atmosfera bila jos uzarenija, te se skandiralo: Krafne, kiflici, mafija i lopovi, Josko Svagusa, Josko Svagusa, odlazi iz Hajduka. Zanimljivo je da je u dvorani di se odrzavala skupstina bilo vise redara nego na nekim prvenstvenim utakmicama.
Buduci da se glasovalo po principu: jedna dionica jedan glas, Torcidasi nisu uspjeli u svojim nakanama za neke promjene, jer sam Jako Andabak (inace Livnjak, a i clan Nadzornog Odbora) ima 28 tisuca dionica.
Meni osobno ne smeta zanimanje nekog od clanova Nadzornog odbora (imamo tu osim mesara i pekare, slasticare, menadzere, ugostitelje itd.. :D ) vec me smeta to sto ti isti od Hajdukua rade svoju privatnu radionu u kojoj obrcu silne pare, a Hajduk iz godine u godine samo propada. Juniori se vec sa 16, 17 godina za sicu prodaju u inozemstvo (primjer Perisic koji je kao bio "slab"), dok se dovode neke dede sa 32, 34 i vise godina (tipa onaj Giovanni Rosso koji je odigro 1 tekmu i jos zaradio kaznu jer je zapalio baklju).
Hajduk me skroz asocira na drzavu, tj. u banani je...

al bez obzira na sve, i da igras u zadnjoj ligi ja cu uvijek pjevat: I kad gube i kad tuku, uvijek vjeran svom HAJDUKU!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 nov 2009, 10:03

@Dubrava
ne znam ti brate ja se tjesim na ovu gore od ovoga ne moze... razocaran sam pravo, lani smo nas trojica isli na vise od 70% domacih utakmica bio ih gust gledati i nije mi bilo zao dati zadnju marku za otici, nije tu bilo uvijek neke lipote ali dok je mise bio igralo je srce dok ove godine ne znam koji im je qrac ne ide mi u glavu nikako... kad vidim da jedan anas sharbini koji je medju najplacenijima hoda po terenu (ja mislim da mu nije bilo potrebe oprati dres za 3 kola) gadi mi se... sva ova situacija ne znam ti sam sto bih rekao nisam pametan... kada je se izbrisao dug rekoh sam sebi eo ga napokon nema mucke, kvazi menadžera koji guraju svoje, nema preko veze igranja kad ono jos gore... mislio sam nakon preoblikovanja mora nesto biti ali ispade veliki problem 5-6 velikih dionicara i svak svoje gura... i onda kada je bio prijelazni rok dovede andabak ricarda portu i onda zatjeraju momka ostave nekog paraibu (momak se trudi ali nije to to sto hajduku treba, po meni).... dođe svagusa (nisam znao ni tko je ni sto je) i citam njegove izjave čovjek bi rekao nema brate liga prvaka je nasa dogodine... dok se preko hajduka peru pare i dok se drugi bogate preko njegovih leđa naš hajduk propada sve dublje i dublje i to je žalosno, jer klub kakav je hajduk, navijači kakva je torcida, ljudi koji žive za hajduk ne zasluzuju to gledati... a sad nesto o igrackom kadru. ima tu dobrih igraca... svaka ekipa bi htjela imati jednog sharbinija, jednog cernata, jednog vejića, jednog ibričića ali ima i onih kojima nije mjesto u hajduku jer jednostavno nisu dobri za hajduka smoje, rodić, jertec(covjek prima 250000 eura igrao ukupno ne znam je li 10 min), maloča itd da ih ne nabrajam dalje... hajduk pod ugovorom ima preko 50 igraca, na treninge ih dolazi oko 35-40 ostalo su posudbe, pa sad aj ti vodi trening kad ti naj dođe 40 igraca to je nemoguce... sto se mene tice ja samo cekam kad ce ova šugava i tužna jesenja polusezona zavrsi i da ostane reja koji sigurno nije los trener pa da vidimo te rezove sto ce on napraviti... najveci problem u hajduku je sto ima puno ljudi pa svi kradu i dovode te nazovimo ih igracima pa na njima zaradjuju dok u dinamu ima samo jedan a to je mamić, ja bih osobno volio da je u hajduku samo štimac on bi krao ali ne bi on drugima dao da mu se mijesaju u posao kao sto rekoh da radi mamic u dinamu... i za kraj KRAFNE KIFLIĆI MAFIJA I LOPOVI JOŠKO SVAGUŠA ODLAZI IZ HAJDUKA!!!!!!!
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 nov 2009, 20:35

hajde sto je sada stanje ovako i nekako ali kada dinamova omladinska ekipa dinama razvali u hajduka u splitu, ne pobijedi već rasturi da bili ne znaju odakle im modri trpaju to je problem.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 nov 2009, 16:53

Vidjet ćemi u Zagrebu na kupu s Štimčevom momčadi,jadan Ibro kad vidim gdje i s kim igra.
Rasapd kluba,navijača,uprave ,sve je to coma ...vidjet ćemo ovih dana šta će bit s Hajdukom i njihovim dionicčarima.
Fi hajati.
GO Bosno.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 nov 2009, 19:11

Danas odigrana prva utakmica četvrtfinala, Zagreb - Hajduk 0:0 Sta reci, Zagreb bio daleko bolji, puno vise sansi i prilika su propustili (Vugrinec promasio penal, i crveni karton Vejica) i s ovim rezultatom Hajduk mora biti i vise nego zadovoljan. Igra je bila stvarno jadna (mislim na Hajduk). Samo su dzabe patili loptu, a tako fino vrijeme bilo...ma dzabe trosim rijeci na njih..al opet, vjerujem da ce dobiti na Poljudu..ne vjerujem da mogu dublje od ovoga...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 nov 2009, 21:27

Pozz @dubrava jel ti to Keruma dočeko na Trešnjevci malo popričali -šala :P
Vidim usred grada ga na trešnjevci kod tramvaja torcida dočekala tako se to radi.
video --- SPAM ---...jadni su ,presmiješna tekma i katastrofa liga,bravo Panđža dobro odradio ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 nov 2009, 09:43

loptica je napisao/la:Pozz @dubrava jel ti to Keruma dočeko na Trešnjevci malo popričali -šala :P
Vidim usred grada ga na trešnjevci kod tramvaja torcida dočekala tako se to radi.
video --- SPAM ---...jadni su ,presmiješna tekma i katastrofa liga,bravo Panđža dobro odradio ;)
:D :D
nemam pojma sta je bilo, mozda se isao malo provozat tramvajom do dubrave al nije imao za kartu, pa mu Torcida priskocila u pomoc :D kako mi se samo taj covjek gadi, ufff...trebala je Torcida pozvat i one radnice sto zaraduju 2tisuce kuna i spajaju kraj s krajem...al bitno da je on na dobitku..
a za tekmu necu vise trosit rijeci...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 nov 2009, 12:14

evo ja se javljam da budem clan nadzornog odbora, trenutno sam nezaposlen, zavrsio sam ekonomsku... kad moze mesar moze i ekonomist :D :D
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 nov 2009, 22:24

prvi uvjet da se udje u upravu hajduka da znaš pitu smotati

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 26 nov 2009, 22:28

[youtube][/youtube]
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 nov 2009, 21:52

jos jedna blijeda partija hajduka protiv djecijeg vrtića iz gradskoga vrta

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 nov 2009, 22:13

Pobijedili Splićani,Ibro gol penal za 1-o.
Otužna liga ! ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 nov 2009, 10:21

loptica je napisao/la:Pobijedili Splićani,Ibro gol penal za 1-o.
Otužna liga ! ;)
liga na nije na evropskom nivou ali za balkan je vrh vrhova sto se tice nogometa i medijskoga praćenja

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 nov 2009, 10:28

Nema tople vode u rješavanju statusa igrača koji ove jeseni nisu dobili priliku ili nisu zadovoljili kriterij trenera Reje da bi upisali značajniju minutažu na terenu. Bez upisanog nastupa ostali su Sačer, Grubić, H. Tokić, dok je jedan nastup zabilježio Obšivač. To su četiri igrača koji zbog svoje mladosti (od 18 do 20 godina) moraju igrati i zato će proljeće najvjerojatnije provesti na posudbi jer nema smisla da izgube cijelu godinu u čekanju prigode. Bez nastupa je Thiaguinho, desni bek iz brazilskog Gremija koji je došao na jednogodišnju posubu za što je plaćeno 150.000 eura.

Brazilac će, međutim, ostati u Hajduku do ljeta, ali teško će do minutaže. Najzanimljiviji igrač u kategoriji profesionalaca koji su ostali bez opipljive minutaže jest Ivan Rodić, 24-ogodišnji napadač pristigao ovoga ljeta iz Šibenika. Kod Reje je neočekivano zabilježio samo jedan ulazak s klupe (Varteks), a kasnije je preselio na tribinu. Za očekivati je da će Rodić dobiti slobodne papire i napustiti Poljud bez odštete, jer da je Hajduk želio u prosincu prodati tog napadača, onda bi mu ponudio neku prigodu na terenu. Makar u Kup susretima protiv Lipika i Moslavine.

Kako to nije učinjeno, odlazak bez odštete nameće se kao logičan slijed, iako je za Rodića u srpnju ove godine Šibeniku plaćeno 1,78 milijuna kuna. Međutim, to je ionako samo “kap u moru” velikih ovogodišnjih troškova Bijelih kojima je uspjeh svaki igrač manje na platnom popisu od 60 imena.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 18:53

dok su kupovali rodića zec je čekao, dok je miše govorio kako mu treba rodić blablabla, ovome on ne treba... to se događa kad ne znas ko pije i ko plaća i kad se treneri mjenjaju kao čarape... jedva čekam da se zavrsi ova polusezona i ako bog da da reja ostane pa da ostavi 30 igrača i to je to...
KRAFNE KIFLIĆI MAFIJA I LOPOVI JOŠKO SVAGUŠA ODLAZI IZ HAJDUKA...
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 nov 2009, 21:57

za hajduk će ove godine biti uspjeh plasman u evropu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 22:10

bh hrvat je napisao/la:za hajduk će ove godine biti uspjeh plasman u evropu
IDEMO PO NASLOV :D :D
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 nov 2009, 22:16

Barney Stinson je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:za hajduk će ove godine biti uspjeh plasman u evropu
IDEMO PO NASLOV :D :D
po naslov, ali u trogir. na božićni turnir

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 nov 2009, 22:22

Po naslov u kupu, a i prvenstvo... Samo je 11 bodova bodova :D :D
19 - ђ - 11

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.