I da li bi npr.mogli da igraju u Lukavici, tj.Vojkovicima jer ono je skolska dvorana nema ni 500 mesta ?

Prosle godine je Leotar bio domacin te preeliminarne faze, vidjecemo sta ce biti ove godine.badblueboylivno je napisao/la:Prvak ide u Europski kup, igrat će u prvom krugu, ali to su oni turniri koje ugošćuje jedna ekipa, teško će Tango biti domaćin, tako da nema brige oko dvorane.
Znas li kakav je sistem doigravanja?badblueboylivno je napisao/la:Određeni klubovi (osam) iz Federacije koji će igrati u Premijer ligi:
1.-6. iz Prve lige FBiH u sezoni 2012./2013. (Centar Sarajevo, Brotnjo Čitluk, Comunicare Mostar, Karaka Mostar, Kaskada Gračanica, Mostar)
prvak Druge lige FBiH Jug u sezoni 2012./2013. (Seljak Livno)
pobjednik doigravanja u kojem će sudjelovati prvak Druge lige FBiH Sjever (Galaktikosi Visoko) te sedmi i osmi klub Prve lige iz iste sezone, Banovići i Drina Goražde.
Galaktikosi igraju playoff vjerojatno jer je njihova grupa lani bila kupus, pola klubova odustalo usred sezone i bilo dosta neregularnosti. Taj playoff je u rujnu.
Nisam upucen, ali posto vidim da su tri kluba, ja bi pretpostavio u grupi od tri ekipe svako protiv svakog. Po meni bi bilo fer da se igra cak na neutralnoj lokaciji.samo_lijevo je napisao/la:
Znas li kakav je sistem doigravanja?
I ja tek vidjeh kako sam glupo pitanje postavio.Ne znam sta sam gledao,kao da sam procitao da imaju 4 ekipe.AnelZ je napisao/la:Nisam upucen, ali posto vidim da su tri kluba, ja bi pretpostavio u grupi od tri ekipe svako protiv svakog. Po meni bi bilo fer da se igra cak na neutralnoj lokaciji.samo_lijevo je napisao/la:
Znas li kakav je sistem doigravanja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.