Willem - Utrecht 2
Venlo - AZ 2
Ajax - Vitesse 1
Samo eto Ajax upitan... razmatram i Frankfurt - Furth 1 te Hoffenheim - Schalke 2, no za ta dva ću se raspitati na drugom podforumu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ajax ce ja mislim doci do pobjede ipak je jaci i ako vitesse ima neku igru i neki stil sa kojim uzimaju dosta bodova.Edol je napisao/la:Šta mislite koliko je pametno igrati keca na Ajax - Vitesse sljedeće sedmice...?
PSV je imao opet najvise srece prilikom zrijeba ali Feyenoordu ce bit tezak zadatak ovoga puta a ajax isto nije lako dok je AZ dobro prosao.dr.van nostrand je napisao/la:KNVB Beker
1/8 final
Vitesse - ADO '20
FC Den Bosch - SC Cambuur
FC Dordrecht - AZ
FC Groningen - AFC Ajax
Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
sc Heerenveen - Feyenoord
NAC Breda - Heracles Almelo
Rijnsburgse Boys - PSV
ut. se igraju 19.decembra
Izgleda da je bio živ prijepodne, a tek umro nakon poraza od VVV.Andrej je napisao/la:mrtvi Az Alkmaar![]()
Nisu nezasluzeno slavili, da bi dobio favorita jos u gostima moras imati i malo srece. Trebali su barem primiti gol ali i u tom segmentu su na kraju ostali odlicni.Edol je napisao/la:Je l' gledao neko Ajax, i jesu li ovi stvarno zaslužili pobijediti 0:2?
Feyenoord škripi i u napadu i u odbrani... Uostalom to se može zaključiti i iz gol razlike, da zabijaju relativno malo a primaju previše za ekipu koja bi trebala konkurisati za mjesta u LP. Valjda kako je Guidetti otišao, pa otišla i dobra realizacija s njim. Da se razumijemo, nema ni recimo Twente neki strašan napad (Castaignos baš i nije najbolje rješenje), ali su zato primili šest golova u dosadašnjem toku prvenstva, za deset manje od Feyenoorda.RK Gradacac je napisao/la:Gledao sam sinoc PSV i Twente u Europa ligi, i mogu reci da sam se razocarao. Ja sam mislio da Feyenoord zaostaje kvalitetom a pogotovo ritmom igre za ova dva kluba, ali gledajuci ova sinoc mogu reci da nisu nista bolji nego cak i gori od Feyenoorda.
Vitesse sam gledao jedino protiv Feyenoorda ove sezone. Pobijedili su 1-0 ali je Feyenoord bio daleko bolji u toj utakmici.
Ajax mi djeluje nekako najubjedljivije od svih, jedino im je odbrana jako losa i neuigrana. Ako uspiju popravit odbranu onda su najozbiljniji za naslov prvaka, bez obzira sto zaostaju 10 bodova.
Feyenoord se moze komotno boriti za sami vrh, kao i prosle godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.