- dulet je napisao/la:Jel nema opcija da se centrira tekst u postu?
Pomoć
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Pomoć
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
star forum
star forum
- harebianconero
- Kontakt:
Vjerovatno ima više od dozvoljenih kilobajta ...Edinho992 je napisao/la:Zašto mi se uvijek obriše avatar, kada ga postavim ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da li vidiš sada moj avatar, jer kada pritisnem F5 nestaje ?harebianconero je napisao/la:Vjerovatno ima više od dozvoljenih kilobajta ...Edinho992 je napisao/la:Zašto mi se uvijek obriše avatar, kada ga postavim ?
- harebianconero
- Kontakt:
Ne vidim ti avatar, samo neka mala kockica.Edinho992 je napisao/la:Da li vidiš sada moj avatar, jer kada pritisnem F5 nestaje ?harebianconero je napisao/la:Vjerovatno ima više od dozvoljenih kilobajta ...Edinho992 je napisao/la:Zašto mi se uvijek obriše avatar, kada ga postavim ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel se jos nekome povecao font na forumu otkako je novi izgled portala ? na portalu je sve normalno, kako je i bilo ranije, dok se samo na ovom forumu, znaci ni na kojoj drugoj stranici, poveca
Za zivot cijeli!
- raul-zakon
- Kontakt:
Znam da ću s ovim pitanjem "prekucati" glupost, ali kako da postavim video u post??? Kako god da uradim, bude samo prazan post, kao da ništa nisam stavljao?
Prije je išlo, ali više ne fercera, a istu sam stvar radio i prije i sad...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Recimo, imaš ovaj link:raul-zakon je napisao/la:Znam da ću s ovim pitanjem "prekucati" glupost, ali kako da postavim video u post??? Kako god da uradim, bude samo prazan post, kao da ništa nisam stavljao?
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p891Nxy-dWg
On se neće vidjeti dok ne pobrišeš ovo: feature=player_embedded&, dakle, radit će sada:
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- raul-zakon
- Kontakt:
Hvala puno...znao sam ja da ste vi Bianconeri ljudine !Oxygen je napisao/la:Recimo, imaš ovaj link:raul-zakon je napisao/la:Znam da ću s ovim pitanjem "prekucati" glupost, ali kako da postavim video u post??? Kako god da uradim, bude samo prazan post, kao da ništa nisam stavljao?
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p891Nxy-dWg
On se neće vidjeti dok ne pobrišeš ovo: feature=player_embedded&, dakle, radit će sada:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
Evo me opet...
Postavio bih jednu sliku na avatar, ali piše da je prevelika ! Kako da je smanjim ???

Postavio bih jednu sliku na avatar, ali piše da je prevelika ! Kako da je smanjim ???

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- MirzaGunner
- Kontakt:
http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=r ... frr1ayj6cg" onclick="window.open(this.href);return false; stavis na 100 i mocice ti.raul-zakon je napisao/la:Evo me opet...![]()

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- raul-zakon
- Kontakt:
Hvala !MirzaGunner je napisao/la:http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=r ... frr1ayj6cg" onclick="window.open(this.href);return false; stavis na 100 i mocice ti.raul-zakon je napisao/la:Evo me opet...![]()

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- MirzaGunner
- Kontakt:
I dr.put nije belaj.raul-zakon je napisao/la:Hvala !MirzaGunner je napisao/la:http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=r ... frr1ayj6cg" onclick="window.open(this.href);return false; stavis na 100 i mocice ti.raul-zakon je napisao/la:Evo me opet...![]()

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Nemogu da otvorim stranicu kad pokusavam da udjem preko Chroma(do nekih 1 sat unazad normalno sve radilo),sve ostale stranice mi normalno otvara,ovdje mi izbaci neki error,kada pokusam ponovo pise mi kao da stranica ne postoji
preko Mozile sam sad usao i radi normalno...sad jel do mene i mog Chroma(pitam cisto jel mi samo ova stranica nemoze) ili je nesto do vas

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Isti slučaj. Samo neće da otvori sportsport.ba (Chrome), ali sa drugih browsera moRe.
Forum ide k'o od šale, al' glavna stranica kao da ne postoji.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Isti slucaj i ovdje,samo forum radi...browser nije bitan...Monolog je napisao/la:Isti slučaj. Samo neće da otvori sportsport.ba (Chrome), ali sa drugih browsera moRe.Forum ide k'o od šale, al' glavna stranica kao da ne postoji.
Isti slucaj! Koristim Operu, stranica nece nikako, a forum ide bez problema.Monolog je napisao/la:Isti slučaj. Samo neće da otvori sportsport.ba (Chrome), ali sa drugih browsera moRe.Forum ide k'o od šale, al' glavna stranica kao da ne postoji.
Isti slucaj ovdje,na drugim browserima mogu otvoriti ss.ba,ali na chromu ne mogu,a forum radi normalno.. 

Ista situacija, no, kada očistim history, može se otvoriti prvi put, nakon refresha nema šanse.
Takođe samo na Chromu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.