Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Izgleda da je poraz od Tottenhama unistio milan, pogledajte njihovog mezimca Zlatana sto bije djecu u Italiji na utakmicama, nesto mi ih je bas zao xD
zato sto je zelja Fabiana bila da ode u Sao Paolo....Tom Huddlestone je napisao/la:Cudno, Tottenham je nudio Sevilli 30 miliona eura za Fabiana i oni su odbili jer misle da je vrijedniji. Dva mjeseca poslije Tottenhama Sao Paolo posalje ponudu od 7.6 miliona funti za njega i Sevilla to prihvati i jos su sretni sto su dobili te novce![]()
![]()
Sutra izvlačenje. Treba izbjeći Barcelonu prije svega ali i Chelsea. Ostalo manje više.. Real, Schalke najlakši protivnici.
...što je više lome to je volim jače...
-
A u P.M. gdje Real Madrid

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Dobijate Real sigurno i to u oba meca.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Eto dobili ste koga ste zeljeli
jacky09 je napisao/la:Real, Schalke najlakši protivnici.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jel se trebamo nasmijatiSasha L.F.C. je napisao/la:Dobijate Real sigurno i to u oba meca.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovako nešto su i simpatizeri Lyona pisali, pa su se obrisali sa foruma. Tako ćete i vi 

- M. Scofield
- Kontakt:
nemože svatko Schalke dobiti, bolje Real nego Barca, prolazimo ovo
Audere est Facere
-
Ne znam zasto ali imam osjecaj da cemo proci mi, Chelsea,Schalke i Barcelona
Real je duplo slabiji od Barcelone, a zasigurno slabiji i od United, Chelsea i Intera. Dakle Tottenham je dobro prošao, iako bi bilo najbolje da su izvukli Schalke.
...što je više lome to je volim jače...
Tottenham sigurno može izbaciti Real jer ima igrače za takvo nešto jedina otežavajuća okolnost je nedostatak iskustva..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upravo tako, Spursi imaju kvalitetnu ekipu, samo nemaju iskustva!Saurman je napisao/la:Tottenham sigurno može izbaciti Real jer ima igrače za takvo nešto jedina otežavajuća okolnost je nedostatak iskustva..
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Casillas-Gomes
Woodgate-Pepe
Gallas-Carvalho
Corluka-Ramos
Ekoto-Marcelo
Modric-Xabi
Jenas-Khedira
Lennon-Di Maria
Bale-CR
VDV-Ozil
Crouch-Benzema
Woodgate-Pepe
Gallas-Carvalho
Corluka-Ramos
Ekoto-Marcelo
Modric-Xabi
Jenas-Khedira
Lennon-Di Maria
Bale-CR
VDV-Ozil
Crouch-Benzema
Kod ove dvojice si pogriješio, kao prvo Woodgate ne igra za Tottenham, a Jenas više nije u prvoj postavi, nego brazilac Sandro.L_blancos je napisao/la:Casillas-Gomes
Woodgate-Pepe
Gallas-Carvalho
Corluka-Ramos
Ekoto-Marcelo
Modric-Xabi
Jenas-Khedira
Lennon-Di Maria
Bale-CR
VDV-Ozil
Crouch-Benzema
Inače vidim oprezne komentare, jer navijai Reala se ne žele zaletiti u izjavama kao navijači Milana.
Po meni, a i prema Rednapu, najbolji izbor za Tottenham. Tottenham će dobro finansijski proći, tv prava, sponzori ...
Ekipa kojoj Real proda holanđanina, ta ekipa mora igrati u finalu. Imamo iskustvo od prošle godine. Uvjeren sam u prolazak Tottenhama.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Nemate ni 10% sansi, ispascete potpuno osramoceni.
Steta sto Woodgate ne igra (rece Rizah), da mu priredimo velicanstven povratak na Santiago Bernabeu za sve autogolove i crvene kartone koje je zabio/dobio u Realu
Steta sto Woodgate ne igra (rece Rizah), da mu priredimo velicanstven povratak na Santiago Bernabeu za sve autogolove i crvene kartone koje je zabio/dobio u Realu

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Rece navijac ekipe koja je tek nakon koliko ono godina u 1/4 finalu!? Nemoj dijete biti samouvijeren!Portillo je napisao/la:Nemate ni 10% sansi, ispascete potpuno osramoceni.

There is only one United!!!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne budi tako siguran.Tottenham je bez Balea protiv Milana sjajno izgledao,a protiv Reala biće još motivisan.Ovdje itekako imate šansi,pa možda i najlakšeg protivnika po stilu igre poslije Schalkea ste dobili.Shaktar je prenapaljen,njega ne bi prošli sigurno.Ovako imate šanse,možda 55% na prema 45% u korist Reala.Portillo je napisao/la:Nemate ni 10% sansi, ispascete potpuno osramoceni.

You'll never walk alone.
Ja što su optimistični,al dobro i ja sam
Subjektivno 85%-15% objektivno 70%-30% za Real šanse mada ja ne vidim zašto kvalitetnija ekipa sa boljim trenerom ne bi prošla

Subjektivno 85%-15% objektivno 70%-30% za Real šanse mada ja ne vidim zašto kvalitetnija ekipa sa boljim trenerom ne bi prošla

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]haxonja je napisao/la: Rece navijac ekipe koja je tek nakon koliko ono godina u 1/4 finalu!? Nemoj dijete biti samouvijeren!
Ti se ne javljaj, dobili ste svaki put iza usiju kad ste se sa nama sastali

Ma kakvi bolan. Real je tu ekipu Milana s kojom je Tottenham jedva izasao na kraj razbio u dva duela samo tako. Mislim, logicno je da ne mozes odmah reci da smo 100% prosli, ali 90% jesmo. Sablonska igra koja je prosla samo protiv Intera i u jednom navratu protiv Milana, ovo ce Mourinho bez ikakvih vecih problema rijesiti. Otvoren nam je put u polufinale, sjeticete se ovih rijeci jos nakon prvog duela.volimliverpool je napisao/la: Ne budi tako siguran.Tottenham je bez Balea protiv Milana sjajno izgledao,a protiv Reala biće još motivisan.Ovdje itekako imate šansi,pa možda i najlakšeg protivnika po stilu igre poslije Schalkea ste dobili.Shaktar je prenapaljen,njega ne bi prošli sigurno.Ovako imate šanse,možda 55% na prema 45% u korist Reala.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal