WTA Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: WTA Tour
Kakav meč jutros između Maše i Ane i konačno da Ana dobije izgubljen meč protiv neke top igračice.... večeras u 20h protiv serene... ove godine su igrale 3 puta i sva tri puta u tri seta, jednom dobila ana a serena 2x
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Catherine 'CiCi' Bellis šokirala je teniski svijet pobjedom protiv 12. nositeljice Dominike Cibulkove u 1. kolu US Opena. Mlada Amerikanka tek je ove godine navršila 15., a na WTA ljestvici je na nevjerojatnom 1208. mjestu. Slavila je protiv finalistice Australian Opena 6-1, 4-6, 6-4 i postala priča dana.
Amerikance je dodatno šokiralo ono što je rekla nakon meča. Odbila je čak 60 hiljada dolara nagrade za prolazak u 2. kolo jer želi ostati u amaterskom statusu.
''Mislim da ću ostati amaterka kako bi ostavila opcije za koledž, u slučaju da mi se dogodi kakva ozljeda. No, voljela bih jednog dana otići u profesionalce'', poručila je djevojka iz potresom pogođene doline Napa u Kaliforniji.
''Ne mislim na novac od nagrade. Nastojim se fokusirati samo na tenis. Uoči meča samo sam mislila kakvo će to lijepo iskustvo biti, nikad nisam pomislila da ću izaći kao pobjednica. Sad uopće nisam svjesna ovoga, vjerojatno ću sutra biti'', poručila je mlada CiCi koja se školuje u vlastitom domu.
Posljednja koja je tako mlada slavila na US Openu bila je Ana Kurnikova kada je 1995. godine stigla do osmine finala. Tada je Ruskinja bila 59 dana mlađa od Bellis.
Amerikanka je i najmlađa pobjednica nekog meča na Grand Slam turnirima u skoro devet godina.
Amerikance je dodatno šokiralo ono što je rekla nakon meča. Odbila je čak 60 hiljada dolara nagrade za prolazak u 2. kolo jer želi ostati u amaterskom statusu.
''Mislim da ću ostati amaterka kako bi ostavila opcije za koledž, u slučaju da mi se dogodi kakva ozljeda. No, voljela bih jednog dana otići u profesionalce'', poručila je djevojka iz potresom pogođene doline Napa u Kaliforniji.
''Ne mislim na novac od nagrade. Nastojim se fokusirati samo na tenis. Uoči meča samo sam mislila kakvo će to lijepo iskustvo biti, nikad nisam pomislila da ću izaći kao pobjednica. Sad uopće nisam svjesna ovoga, vjerojatno ću sutra biti'', poručila je mlada CiCi koja se školuje u vlastitom domu.
Posljednja koja je tako mlada slavila na US Openu bila je Ana Kurnikova kada je 1995. godine stigla do osmine finala. Tada je Ruskinja bila 59 dana mlađa od Bellis.
Amerikanka je i najmlađa pobjednica nekog meča na Grand Slam turnirima u skoro devet godina.
Mirjana Lučić
Prvi put u 4. kolu nakon 1999. kada je igrala polufinale Wimbledona. Tada je šokirala Monicu Seles, a sad Simonu Halep

Prvi put u 4. kolu nakon 1999. kada je igrala polufinale Wimbledona. Tada je šokirala Monicu Seles, a sad Simonu Halep

Mirjana Lucic je porazila Venus Wiliams i uzela prvi turnir nakon cca 16 godina..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ulazi Mikica u TOP 60, ako je iko zaslužio da uspije, ona je, želim joj što više uspjeha do kraja karijere, godine su je stigle, nema još puno vremena za kvalitetan tenis.
Mogli bi gledati reprizu finala sa Wimbledon-a.
U Kini (Wuhan) polufinalni mečevi:
Kvitova - Svitolina
Bouchard - Wozniacki
U Kini (Wuhan) polufinalni mečevi:
Kvitova - Svitolina
Bouchard - Wozniacki
ma kakva voznijacki čim naiđe na teniserku koja igra agresivno, a servira preko 50% prvog servisa to je to... kapak... serena na uso, ana u tokiju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Iako je nebitno za tenis (za samu igru), ona je meni normala što se izgleda tiče. Digao se toliko hype oko njenog izgleda, kao da je prelijepa, što je direktno uticalo na dodatni pritisak. Djevojke, više emocija, slabija psihološka priprema i eto ti 0 GS-ova.
Najbolji primjer za sve je Sabine Lisicki.
Finale, Kvitova - Bouchard,
Najbolji primjer za sve je Sabine Lisicki.
Finale, Kvitova - Bouchard,

Kvitova opet pojela Bouchard, 

ja mislim da ta super hvaljena Bušar nije dobila nijednu top 10 igračicu...Neutral je napisao/la:Kvitova opet pojela Bouchard,
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Wozniacki dobila neki dan
Dobila je i Halep i dva puta Kerber.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Busar ako ne popravi defanivu,od nje nece bit nista.Mozda tu i izleti neki GS ala Ana ivanovic,ali nista vise od toga kao i u slucaju lijepe Ane.
Sve su one lijepe,
Ofanzivno dok ti ne dođe Kvitova,

Ofanzivno dok ti ne dođe Kvitova,

ma njih ne računam. defanzivne smaracice. mislio sam Na Li(sada penzionerka), azarenka, šarapova, sis V, i te šampionske formate...retro je napisao/la:Wozniacki dobila neki dan![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma tukla je Anu par puta, jednom Venus na šljaci (ako se to broji), i prošle godine Hantuchovu, ali njih dvije već godinama ne igraju ozbiljan tenis, tako da i nisu relevantne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@virt4l đe ćeš anu računati u šampionske formate? ima GS i prvo mjesto, ali nejač je to u glavu... kuznjecova ima dva GS pa je nisam naveo... a venus nije teniserka još od 2009 godine..Virtu4l je napisao/la:Ma tukla je Anu par puta, jednom Venus na šljaci (ako se to broji), i prošle godine Hantuchovu, ali njih dvije već godinama ne igraju ozbiljan tenis, tako da i nisu relevantne.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma eto, samo nastavljam niz respektabilnih igračica koje je pobijedila. U suštini nema niti jednu pobjedu vrijednu pažnje. Eto poređenja radi, Ivanović, Dementieva, Hantuchova i ta ekipa su pobjeđivale Clijsters, Henin, Serenu, Davenport, Venus... nisu šampioni, ali bile su izuzetno opasne. Bouchard se mora dobro oznojiti da dođe na njihov nivo, pa tek onda da pričamo o većim stvarima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Istog dana na istom turniru ispale Kerber, Petković i Lisicki, 

pa šta je to čudno? nisu sad one neka klasa da bi to bilo iznenađenjeNeutral je napisao/la:Istog dana na istom turniru ispale Kerber, Petković i Lisicki,
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sve Nijemice, zato sam to i napisao.
A ima tu kvaliteta, Andrea je imala velikih problema sa povredama, potencijalom je možda prvi reket Njemačke.
A ima tu kvaliteta, Andrea je imala velikih problema sa povredama, potencijalom je možda prvi reket Njemačke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.