Pa ne bih stavio Pjanica tu i trazio od njega da se brzinski probija po krilu kao Carlos ili Bale. Mi i nemamo takvih igraca. Nego bih trazio od njega da igra kako zna sa polaznom tackom na desnoj strani. On se puno krece, mozda i najvise od svih nasih igraca, a ne vjerujem ni da je sporiji od Ibricica. Ako se nekad i probije po toj strani, njegovi centarsutevi bi mogli biti jako korisni. Za sve ostalo, tu je Mujdza koji zna biti dosta ofanzivan.bosanac723 je napisao/la:Misljenja sam da Pjanic nemoze igrati kao desni vezni jer nije dovoljno brz. Moje licno misljenje je da bi vezni red trebao ovako izgledati; Ibricic.........Pjanic........Rahimic........Lulic(ako Lulica vec stavljamo u vezni red)calcio je napisao/la:------------------- Hasagic -----------------
Mujdza ---- Pandza (Mravac) ---- Spahic ----- Subasic
Pjanic --- Rahimic --- Medunjanin --- Ibricic (Lulic)
----------------- Misimovic ----------------
---------------------- Dzeko ---------------
Evo kako bi mogao izgledati sastav, ima nekoliko nedoumica kao sto vidite.
Volio bih i Ibisevica ubaciti ali bolje je malo opreznije krenuti. ne moramo ih nafilovati, i 1:0 je dovoljno
sve ostalo se slazem
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da je steta sto ga bar kratko nismo na tom mjesto isprobali. Alternativa je Subasic, a meni je dosad bio uvjek dobar, ali je igrao samo po nekih 30 minuta. Inace Lulic pozadi, a Ibricic naprijed. To bi bila veoma jaka ofanziva. Mujdza i Lulic nekad sa probojima po strani i sa visokim loptama u 16 erac na Dzekinu glavu. Medunjanin, Pjanic, Misimovic i Ibricic znaju i zabiti i pripremiti gol. Dzeko naprijed samo da ceka i da radi svoj posao. Bio bi to veliki pritisak na Rumune, a utakmicu MORAMO preuzeti u nasu ruku, inace ce im se bar standardne situacije gomilati, a nekad im se zna pri tome da uklizi lopta.
-----------------------Hasagic----------------------
--Mujdza-------Pandza-------Spahic-------Lulic--
-----------Rahimic--------Medunjanin-------------
--------Pjanic-------Misimovic-------Ibricic-------
-----------------------Dzeko--------------------------
-----------------------Hasagic----------------------
--Mujdza-------Pandza-------Spahic-------Lulic--
-----------Rahimic--------Medunjanin-------------
--------Pjanic-------Misimovic-------Ibricic-------
-----------------------Dzeko--------------------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
@Princi .. Samo mi Ibru smakni, jer Pjanic, Misimovic i on nemogu igrati zajedno, vidjelo se dobro protiv Francuza. Sa ovim ostalim se slazem 

Ja bi definitivno u Zenici igrao sa dva napadaca, mada mislim da ce Pape poceti sa jednim.
Moj sastav s'obzirom na sadasnju formu bi bio: Hasagic na golu, Mujdza, Spahic i Mravac, Subasic - "zadnja linija", Rahimic, Pjanic, Misimovic, Lulic u sredini i Dzeko i Vedo naprijed. Mislim da ce Pape poceti sa Medunjaninom umjesto Vede i Vranjesom umjesto Subasica. Da se prva igra u Rumuniji i ja bi isto tako poceo, jer mi Vranjes djeluje nekako britkiji od Subasica a rekoa bi da je Subasa bolji sa loptom kao i za povuci naprijed.
Ako nekoga zanima istorija (rezultati, sastavi...etc) evo linka
http://www.bihsoccer.com/?s=utakmice_godina_2006
Moj sastav s'obzirom na sadasnju formu bi bio: Hasagic na golu, Mujdza, Spahic i Mravac, Subasic - "zadnja linija", Rahimic, Pjanic, Misimovic, Lulic u sredini i Dzeko i Vedo naprijed. Mislim da ce Pape poceti sa Medunjaninom umjesto Vede i Vranjesom umjesto Subasica. Da se prva igra u Rumuniji i ja bi isto tako poceo, jer mi Vranjes djeluje nekako britkiji od Subasica a rekoa bi da je Subasa bolji sa loptom kao i za povuci naprijed.
Ako nekoga zanima istorija (rezultati, sastavi...etc) evo linka
http://www.bihsoccer.com/?s=utakmice_godina_2006
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- NoName
- Kontakt:
Volio bih da izgubimo pa da nam suspenzija lakše padne 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Da li neko zna gdje se mogu karte kupiti u Zenici?
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- Principatus
- Kontakt:
NoName, stari ironicaru, dobar ti je ovaj Avatar. 
Nego sta kazete da svi to furamo i stavimo na 1. April?

Nego sta kazete da svi to furamo i stavimo na 1. April?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mene zanima prevoz , nikad nisam isao u Zenicu ovo ce mi biti prvi put , sad me zanima zna li neko koje je najbolje rjesenje , mozda vozom ? Ako neko zna kad ima voz ujutru i kad ima da povratni ?
Hvala
Hvala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jedva cekam, msm da nece biti lako, ali bi trebali pobjediti - jos ako nam je zadnja utakmica 
Samo se bojim nereda u zenici, tj. zbog saveza ce nasi hooligani, SVE RUSIT!

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
-
- Kontakt:
nece brate moj niko nista po Zenici rusit, nek' svak' ode u svoj grad pa nek' rusi...emiiNa_ je napisao/la:Jedva cekam, msm da nece biti lako, ali bi trebali pobjediti - jos ako nam je zadnja utakmica

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Ne radi se o gradu, ako bi tekma bila u Sarajevu, rusilo bi se po Kosevu itd ... Radi se o bakljadama, rusenju stadiona, tuce, itd .. zna se .. ako se desi neki incident u savezu, rusi se SVE .. na racun saveza!neroazzurni je napisao/la:nece brate moj niko nista po Zenici rusit, nek' svak' ode u svoj grad pa nek' rusi...emiiNa_ je napisao/la:Jedva cekam, msm da nece biti lako, ali bi trebali pobjediti - jos ako nam je zadnja utakmica
-
- Kontakt:
na koji crni racun saveza? nema ba rusenja ni stadiona pa nije stadion savezov, ne mogu ja koji sam iz Zenice gledat recimo tebe koji nisi da cupas stolice il razbijas nesto po stadionu...alo to je nas stadion...ako cemo rusit ajmo skupa u sarajevo pa im srusit zgradu saveza...emiiNa_ je napisao/la:Ne radi se o gradu, ako bi tekma bila u Sarajevu, rusilo bi se po Kosevu itd ... Radi se o bakljadama, rusenju stadiona, tuce, itd .. zna se .. ako se desi neki incident u savezu, rusi se SVE .. na racun saveza!neroazzurni je napisao/la:nece brate moj niko nista po Zenici rusit, nek' svak' ode u svoj grad pa nek' rusi...emiiNa_ je napisao/la:Jedva cekam, msm da nece biti lako, ali bi trebali pobjediti - jos ako nam je zadnja utakmica
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
pogresno si me shvatio .. JA SAM PROTIV TOGA!!!!!!!!!!na koji crni racun saveza? nema ba rusenja ni stadiona pa nije stadion savezov, ne mogu ja koji sam iz Zenice gledat recimo tebe koji nisi da cupas stolice il razbijas nesto po stadionu...alo to je nas stadion...ako cemo rusit ajmo skupa u sarajevo pa im srusit zgradu saveza...
koji klinac imaju bilo koji stadion rusiti ?!?!?!??! nema veze u kojem gradu!
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Karte su tu 

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Sanse da Ibricic pocne utakmicu jednostavno NE POSTOJE. On realno i treba biti igrac koji ulazi sa klupecalcio je napisao/la:Pa ne bih stavio Pjanica tu i trazio od njega da se brzinski probija po krilu kao Carlos ili Bale. Mi i nemamo takvih igraca. Nego bih trazio od njega da igra kako zna sa polaznom tackom na desnoj strani. On se puno krece, mozda i najvise od svih nasih igraca, a ne vjerujem ni da je sporiji od Ibricica. Ako se nekad i probije po toj strani, njegovi centarsutevi bi mogli biti jako korisni. Za sve ostalo, tu je Mujdza koji zna biti dosta ofanzivan.bosanac723 je napisao/la:Misljenja sam da Pjanic nemoze igrati kao desni vezni jer nije dovoljno brz. Moje licno misljenje je da bi vezni red trebao ovako izgledati; Ibricic.........Pjanic........Rahimic........Lulic(ako Lulica vec stavljamo u vezni red)calcio je napisao/la:------------------- Hasagic -----------------
Mujdza ---- Pandza (Mravac) ---- Spahic ----- Subasic
Pjanic --- Rahimic --- Medunjanin --- Ibricic (Lulic)
----------------- Misimovic ----------------
---------------------- Dzeko ---------------
Evo kako bi mogao izgledati sastav, ima nekoliko nedoumica kao sto vidite.
Volio bih i Ibisevica ubaciti ali bolje je malo opreznije krenuti. ne moramo ih nafilovati, i 1:0 je dovoljno
sve ostalo se slazem
FKS❤️1946
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bosnier je napisao/la:[youtube][/youtube]

Karte,karte 

- miralem444
- Kontakt:
ljudi ja sam iz tuzle gdje mogu kupit ulaznice .....hvala..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Obratite se @Megamonu.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.