Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la Donnie Darko » 03 sep 2011, 14:15

HOPLIT je napisao/la:Stvarno neznam što mi ovo treba ali:

zašto reprezentacija nebi odigrala makar koju prijateljsku utakmicu u Banjaluci?
Zato sto bi bilo koji protivnik imao vise navijaca nego mi.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 sep 2011, 14:15

underground je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Da se osramotimo pred svijetom kao u Ljubuškom da se u našoj zemlji zviždi našoj himni :oops: .

Lijepa Zenica i Bilino Polje.

to ti kazem Bilino i kraj price,nije sto je moje al... 8-) 8-)
Vala moje nije,al' sam uvijek bio za Bilino Polje.Kao što ovi gore kažu ima ono nešto.Za protivnike ti dođe nešto kao "zemaljski pakao".
Na Koševu bi mogli igrati tek u baražu (u slučaju da u gostima izvučemo neku pobjedu ili remi) pa da se onda napuni stadion da bude baš užareno,no drugačije Koševo bude poluprazno još su dosta tribine udaljene od terena,pa nema pritiska kao u Zenici.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 sep 2011, 14:25

Mislim da ste pretjerano pesimistični ali dopuštam mogućnost da bolje poznajete situaciju od mene pa vam neću soliti pamet.
YNWA!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 sep 2011, 14:27

HOPLIT je napisao/la:Mislim da ste pretjerano pesimistični ali dopuštam mogućnost da bolje poznajete situaciju od mene pa vam neću soliti pamet.

Poznaju bolje situaciju od tebe ;)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 03 sep 2011, 14:28

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Mislim da ste pretjerano pesimistični ali dopuštam mogućnost da bolje poznajete situaciju od mene pa vam neću soliti pamet.

evo ovaj bi prvi zvizdo himni :roll:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2011, 14:46

Mogo bi on probat, ali bi zavrsio na siljcima na ogradi bparene. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 sep 2011, 14:48

bparena je napisao/la:
nema siljaka vise :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2011, 14:52

avenija je napisao/la:
bparena je napisao/la:
nema siljaka vise :mrgreen:
Tako se kaze - :D nasli bi mi ako bi zatrebalo :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 sep 2011, 15:00

sjetite se zvizdanja himni BiH u Banja Luci na prvoj tekmi finala kupa Borac-Zeljo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2011, 15:05

Zvizdanje?
Ja se lose sjecam, znam da su svi pjevali glasno: "Zeeeeeemljo tisućljetna. Na vjernost ti se kuneeeem. Od mooora do Saaaave Od Drine do Uuune Jedna si jeeeediiina. Moja doooomoviiinaaaa. Jedna si jedina....." :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 sep 2011, 19:39

Jesi ti to vidovit??? :? :? ..bože mili svakakvih ljudi ima....e pa zbog takvih izjava tvojih i kolege što se nadovezao na tvoj post...e zbog toga bih i ne igra u bl :? ...zapitaj se malo....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 03 sep 2011, 20:57

Ma Bilino Polje je tip stadiona na kojim drugi nisu cesto igrali,dobro navijanje na par metara od igraca,dimenzije terena sve ide nama u prilog i to je za sada br 1 . bez konkurencije.Problem Koseva je sto je to nenogometni stadion,gdje ne znam kako da se dobra atmosfera napravi ne utice na igrace na terenu kao Bilino Polje.Da se odmah razumijemo nije do ljudi tipa Zenica Sarajevo mi svagdje imamo dobru raju ,nego do tipa stadiona...B.Luka je posebna prica.Mislim da bi trebalo krenuti lakse sa mladom reprezentacijom i porazgovarati licno sa ljudima tamo...
I mislim da nije nemoguce,i da to sto prije treba probati,jer nek se niko ne naljuti dok ne bude reprezentacija slobodno igrala na teritoriji cjele BiH od ove price oko reprezentacije nema nista.Pa i morate priznati da je prije 10 ak godina bilo nezamislivo da klubovi iz federacije idu u R.S. i obrnuto pa danas je to normalna stvar...
I doci ce to vrijeme 100 posto kad tad...
Grbavica je isto veoma dobra opcija ali treba brate vec jednom neko da nesto uradi na nasem mozda i najlegendarnijem stadionu...Nije dovoljno samo ime treba jos bar 5-8 hiljada sjedecih mjesta i eto i u Sarajevu stadiona slicnog onome u Zenici .Grbavica definitivno to ima...
A tek o Piroti da ne pricam ovdje ne bi Spanija prosla ispod 3 komada u mrezi samo treba produziti tunel... :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 07 sep 2011, 02:10

Volio bih da repka zadugo ne zaigra u Zenici više.Koliko samo seljaka to je neviđeno izvali mi janje ispred gimnazije i peče oko stadiona sve štandovi ćevapa teletine piva isto korida jbt. :(
I naravno "aftermath" svega je da vonja grad (kao da Mittal sam nije dovoljan) prljav pjevaju mi pod prozorom razne pijanice koje ne znaju ni šta je fudbal ali bitno je da je "on bio na utakmici i vidio Džeka". :roll:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 sep 2011, 02:12

mighty_reds je napisao/la:Volio bih da repka zadugo ne zaigra u Zenici više.Koliko samo seljaka to je neviđeno izvali mi janje ispred gimnazije i peče oko stadiona sve štandovi ćevapa teletine piva isto korida jbt. :(
I naravno "aftermath" svega je da vonja grad (kao da Mittal sam nije dovoljan) prljav pjevaju mi pod prozorom razne pijanice koje ne znaju ni šta je fudbal ali bitno je da je "on bio na utakmici i vidio Džeka". :roll:
Pridruzujem se iskrenim zeljama...danas je svaka bagra isplivala i pokusala ugrabit neki dinar...a to janje ispred gimnazije ne treba ni komentarisat
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

High

Post Postao/la High » 07 sep 2011, 02:12

mighty_reds je napisao/la:Volio bih da repka zadugo ne zaigra u Zenici više.Koliko samo seljaka to je neviđeno izvali mi janje ispred gimnazije i peče oko stadiona sve štandovi ćevapa teletine piva isto korida jbt. :(
Drug moj,nije ništa bolja situacija što se Sarajeva i ostalih gradova u BiH tiče.Proći će godina i godina dok se to ne promijeni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 okt 2011, 17:34

postoji li mogucnost da mlada reprezentacija zaigra u gradaccu , sta je potrebno jos za lincencu za taj stadion koji mi se izuzetno svidja jos sada kada se renovira .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 okt 2011, 17:41

Mislim da je trenutno Bilino Polje najbolji stadion za igranje reprezentacija.. Steta sto U17 i U19 igraju na Kosevu samo..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 04 okt 2011, 17:45

Ja negdje vidjeh da ce U-21 protiv Kipra igrati u Zenici. Jel' istina?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 okt 2011, 18:00

avenija je napisao/la:postoji li mogucnost da mlada reprezentacija zaigra u gradaccu , sta je potrebno jos za lincencu za taj stadion koji mi se izuzetno svidja jos sada kada se renovira .
potpuno se slažem sa tobom oko stadiona u Gradačcu, ako zadovoljava sve kriterije onda bi se tu mogle igrati reprezentativne utakmice, jer teren je veoma dobar, tribine takođe.
DRUG NEBI TI PUNCA

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 okt 2011, 18:11

avenija je napisao/la:postoji li mogucnost da mlada reprezentacija zaigra u gradaccu , sta je potrebno jos za lincencu za taj stadion koji mi se izuzetno svidja jos sada kada se renovira .
Nema taj stadion još licence za visoka takmičenja, nadam se sledeće godine da će ispuniti taj kriterij. Naime ide se da do zime bude natkrivena tribina čime će se stvoriti uslovi da se nastavi sa finim radovima unutar kompleksa tribine.
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 12 gostiju.