Nema ni taj

Po čemu je Ermin Zec bolji od Krstanovića?
Pratim HNL ipak bolje nego ti.. Krstanović je u najmanju ruku na njegovu nivou.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja bih ga volio isprobati ali sumnjam da će ga Bilić zvati kraj ovih napadača.harishp je napisao/la:Krstanovic, odma ga Bilic uzima sebi.
Ionako napadaci kockaste repke ni bjelog vola ubosti odavno ne mogu.
harishp je napisao/la:Ni blizu.Krstu u kockaste eto im djabe.Zec je za Krstu i ovih pola navedenih Ervin.
harishp je napisao/la:Zec ne mora ni igrati,opet je bolji i od pola kockaste reprezentacije u napadu.![]()
Krstu pod ruku i vodi ga (ne sebi,jer kockasti ma koliko ti zelio nisu tvoji),nego Bilicu.
harishp je napisao/la:Da zavrsimo sa ovom gluposcu.
Nije samo zabiti gol vec i igrati.Ocit primjer Mandzuke ne zna vise ni zabiti ni igrati.![]()
Ako je Krsto imalo dobar,uzet ce ga Bilic.A ako nije,koji ce mi klinac.I gotova prica.
harishp je napisao/la:Ako Krsto jeste bolji ,igrat ce i svirati za kockaste.
A ako nije svirat ce ku-rcu.
Nije mu trebalo dugo,da izgubi startnu poziciju.kurdt je napisao/la:Evo najbolje lijevo krilo slovacke lige odigrao skromnih 25 minuta na gostovanju u Moskvi
Hem što je Zec mlađi od Krstanovića 5 godina, hem što je nadmašio HNL u kojem Krstanović tek sad žari i pali.jacky09 je napisao/la:harishp je napisao/la:Da zavrsimo sa ovom gluposcu.
Nije samo zabiti gol vec i igrati.Ocit primjer Mandzuke ne zna vise ni zabiti ni igrati.![]()
Ako je Krsto imalo dobar,uzet ce ga Bilic.A ako nije,koji ce mi klinac.I gotova prica.![]()
Zašto je Ermin Zec pozvan u reprezentaciju?
Krstanović trenutno igra bolje nego je Zec ikad igrao.
Hem ako nije za kockaste dobar,nije ni za BIH repku.RiNo je napisao/la:Hem što je Zec mlađi od Krstanovića 5 godina, hem što je nadmašio HNL u kojem Krstanović tek sad žari i pali.jacky09 je napisao/la:harishp je napisao/la:Da zavrsimo sa ovom gluposcu.
Ako je Krsto imalo dobar,uzet ce ga Bilic.A ako nije,koji ce mi klinac.I gotova prica.![]()
Zašto je Ermin Zec pozvan u reprezentaciju?
Krstanović trenutno igra bolje nego je Zec ikad igrao.
Bio je i najbolji igrač po izboru kapitena (klubova kojima taj Krstanović sada zabija)
Po čemu je Ermin Zec bolji od Krstanovića?jacky09 je napisao/la:[quote="Los*Blancos"
Nema ni tajnije ni susa glup toliko..a jedino ako ce menager da da kakvu dobru svotu susi 10 000KM mozda ga pozove
![]()
Kad , se lik navali i natovari pa ohladi malo covjece ! KO ,je šta rekao za Zeca , ali bolji je sigurno pa nasi haraju tom dole NHL Ligom !CoDe je napisao/la:Po čemu je Ermin Zec bolji od Krstanovića?jacky09 je napisao/la:[quote="Los*Blancos"
Nema ni tajnije ni susa glup toliko..a jedino ako ce menager da da kakvu dobru svotu susi 10 000KM mozda ga pozove
![]()
Pratim HNL ipak bolje nego ti.. Krstanović je u najmanju ruku na njegovu nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.