Elvir Rahimic
- Principatus
- Kontakt:
Re: Elvir Rahimic
Kako sam ja sad skontao, Karabeg ce igrati na 10 protiv Grcke?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo ga na klupi danas za CSKA.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja sam bio uvjeren da ce bit na klupi jer je igrao 2 poluvremena u onim pripremama cska pored toga zna se ko je i sta je on tamo , i drago mi je **** ako moze bit u kadru za ekipu u CSKA moze vala i kod nas ... A ne bi imo nista protiv ni da igra u prvih 11 ukoliko je zaista spreman.
Elvir Rahimic je pozvan da igra.To je tako.I ja ne vjerujem da covjek moze dati sve od sebe.Ali, ako cemo biti realni, i gledati kakve imamo opcije.Njega ili Zahirovica.Protiv Grka?Onda, treba razmisliti kad treba Rahima da udje u igru.On ima iskustva, a na takve utakmice, iskustvo je zlatno.To Zahirovic nema, niti ce ikad imati
To i Susic zna.Sad najbolje bi bilo da krene Zahirovic a on udje negdje u 61 minuti.
To i Susic zna.Sad najbolje bi bilo da krene Zahirovic a on udje negdje u 61 minuti.
Rahimić: "Ovo je dosta važna utakmica, ali nije ključna jer imamo odigrati i nakon nje pet utakmica".
Generale ako ovo nije ključna utakmica onda ne znam koja je.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ništa pogrešno nije rekao. Na svaku se utakmicu treba gledati jednako, svako donosi 3 boda. Možda ova donosi i neke druge pogodnosti, ali definitvno nije najvažnija u tom smislu da u svakoj narednoj možemo ući žmireći.Saurman je napisao/la:Rahimić: "Ovo je dosta važna utakmica, ali nije ključna jer imamo odigrati i nakon nje pet utakmica".
Sviđa mi se kako je Pape to rekao:"Ova utakmica je važnija od prethodne, ali ne od naredne."(Parafraziram)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
BaDa12 je napisao/la:Ništa pogrešno nije rekao. Na svaku se utakmicu treba gledati jednako, svako donosi 3 boda. Možda ova donosi i neke druge pogodnosti, ali definitvno nije najvažnija u tom smislu da u svakoj narednoj možemo ući žmireći.Saurman je napisao/la:Rahimić: "Ovo je dosta važna utakmica, ali nije ključna jer imamo odigrati i nakon nje pet utakmica".
Sviđa mi se kako je Pape to rekao:"Ova utakmica je važnija od prethodne, ali ne od naredne."(Parafraziram)
Ovo je najvažnija utakmica za nas protiv direktnog konkuretna i ukoliko ne pobjedimo šanse za Brazil su minimalne ili gotovo nikakve.
Da, a Pape i Džeko ne bi htjeli naredno ljeto provesti brćkajući se u Brazilu i pikajući tamo loptu, pa su izjavili da je remi dobar rezultat dok god nas zadržava na prvom mjestu. Prokleti da su!Saurman je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Ništa pogrešno nije rekao. Na svaku se utakmicu treba gledati jednako, svako donosi 3 boda. Možda ova donosi i neke druge pogodnosti, ali definitvno nije najvažnija u tom smislu da u svakoj narednoj možemo ući žmireći.Saurman je napisao/la:Rahimić: "Ovo je dosta važna utakmica, ali nije ključna jer imamo odigrati i nakon nje pet utakmica".
Ovo je najvažnija utakmica za nas protiv direktnog konkuretna i ukoliko ne pobjedimo šanse za Brazil su minimalne ili gotovo nikakve.

Jedno je govoriti o matematici, koju si ti pogrešno primjenio, a drugo je govoriti o psihičkoj snazi nakon pobjede/poraza/remija.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
-
- Kontakt:
Nas na 1. mjestu zadržava samo remi 0:0, dok svaki drugi nas stavlja na 2. mjesto, zbog grčkog eventualnog gola u gostima. Tako da ili pobjeda ili 0:0 ... ako prepustimo grcima 1. mjesto, oni ga nece izgubiti sigurno, ionako imaju znatno laksi raspored od nas !
BaDa12 je napisao/la:
Da, a Pape i Džeko ne bi htjeli naredno ljeto provesti brćkajući se u Brazilu i pikajući tamo loptu, pa su izjavili da je remi dobar rezultat dok god nas zadržava na prvom mjestu. Prokleti da su!![]()
Jedno je govoriti o matematici, koju si ti pogrešno primjenio, a drugo je govoriti o psihičkoj snazi nakon pobjede/poraza/remija.
U konačnici REMI nas neće zadržati na prvom mjestu jer imamo teži raspored od Grčke.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ne. Bilo koji nerijesen nas ostavlja na prvom mjestu jer se prvo gleda gol razlika pa tek onda medjusobni susreti.deni_m1312 je napisao/la:Nas na 1. mjestu zadržava samo remi 0:0, dok svaki drugi nas stavlja na 2. mjesto, zbog grčkog eventualnog gola u gostima. Tako da ili pobjeda ili 0:0 ... ako prepustimo grcima 1. mjesto, oni ga nece izgubiti sigurno, ionako imaju znatno laksi raspored od nas !
Samo pobjeda !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ljudi moji pa nismo mi Spanija da ne kiksamo nikako do kraja, da budemo imali skor 8-2-0 (u slucaju remija). Tezi nam je raspored od Grka, i ako zelimo prvo mjesto, moramo ovdje pobjediti.
Ti ces tako gnjaviti do Litvanije.Saurman je napisao/la:
I kad ostvarimo taj plasman onda opet nastaviti ''e sad da vidimo koliko vrijedimo''Ili jos goru ''do finala SP su nam sanse minimalne''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sam samo prenio izjavu Rahime ništa više.Njemu utakmica nije važna, valjda iz razloga što neće igrati.harishp je napisao/la:Ti ces tako gnjaviti do Litvanije.Saurman je napisao/la:
I kad ostvarimo taj plasaman onda opet nastaviti ''e sad da vidimo koliko vrijedimo''Ili jos goru ''do finala SP su nam sanse minimalne''

Daleko od toga da je najvaznija. Nek' mi Grke namlatimo 5 golova razlike mi opet moramo to potvrditi u Latviji i dva puta za redom protiv Slovacke. Ova je vazna, al' su sljedece 3 deset puta vaznije.Saurman je napisao/la:Ja sam samo prenio izjavu Rahime ništa više.Njemu utakmica nije važna, valjda iz razloga što neće igrati.harishp je napisao/la:Ti ces tako gnjaviti do Litvanije.Saurman je napisao/la:
I kad ostvarimo taj plasaman onda opet nastaviti ''e sad da vidimo koliko vrijedimo''Ili jos goru ''do finala SP su nam sanse minimalne''
- Rockefeller
- Kontakt:
Niko da ga spomene.
Zgurio se, haman i njeg ledja bole. Ne daj se generalu!

Zgurio se, haman i njeg ledja bole. Ne daj se generalu!

Ma general uleti klizeći ono pred kraj meča iznese loptu u aut vidi se da je prekaljeni DM..
- storm_raider
- Kontakt:
Upravo tako, kako bi to samo bilo lijepo da zavrsi karijeru u Brazilu.zgembo89 je napisao/la:Ma general uleti klizeći ono pred kraj meča iznese loptu u aut vidi se da je prekaljeni DM..
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.