FK Drina Zvornik

Urban Batalion
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 16:31

drinin vuk je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Olimpik vukovi=zvornik vukovi identican broj gostovanja i i priblizan broj navijaca a jos vaznije vukovi.
Možda želiš provocirat? Vukovi su dobili ime po Vuku iz grba,a i jadni savez bi izbacio Drinu prije početka sezone,da nismo ime mjenjali.A što se tiče Olimpika,oni ni simpatizera na stadionu nemaju,koliko ja znam,a kamo li navijača.
Onda Vukovi se zovu navijači Zete,ako ćemo pravit poredjenja,a i nekada navijači Romanije nose ime Beli Vukovi.Tako da ne znam šta imaš protiv imena,Vuk je simbol grada,tako da praviti komparaciju je krajnje neukusno....
Da vam je ostalo ime GENOCID

podrinjci koji pretezno navijaju za Zelju i SA a neki i za Slobodu polomili bi vas u Zvorniku...

OBJEKTIVNO :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 avg 2010, 16:32

Cekaj hoce nas i manijake djeca ganjat po gradu hahaha

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 16:34

drinin vuk je napisao/la:ovaj manijak me pravo nasmija,pa u Zv vas neće moć doći više od 150,to je plafon,možda i manje,tako da pusti te priče za malu djecu,koje se ni djeca mala ne plaše,ja nisam krenuo u poredjenje s vama,al davat takve izjave,potpuno subjektivne i netačne je smješno.Čak i u bivšoj Jugi ste bili mizerna grupa,toliko koliko su mi pričali,a nisu mi pričali samo Grobari več i Torcidaši i Armievci,e sad jbg ja nisam tad bio živ da bi gledao,al kad mi kaže nekoliko ljudi iz različitih grupa onda je istina....

Saberi se 600 manijaka je doslo u BL a pitara 1000 Fukara je u Ugljevik dolazilo i po 700 Robijasi su znali u Tuzli napravit gostovanje od 500 ljudi... nije im tesko malo skrenut prema istoku

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2010, 16:38

drinin vuk je napisao/la:Čak i u bivšoj Jugi ste bili mizerna grupa,toliko koliko su mi pričali,a nisu mi pričali samo Grobari več i Torcidaši i Armievci,
A jesu li ti pričali o prijeratnim podvizima Manijaka, koji su bili manje brojni u odnosu na veliku četvorku, ali su imali m*da kao svi ovi zajedno. Mislim, ako već pričaš sa starijima o tome, vjerovatno su ti pričali o degenecima i sličnim stvarima...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 10 avg 2010, 16:38

Virtu4l je napisao/la:Ponesite harmoniku, k'o ovi iz Gradačca.
Ha ha ,zar nisi vidio sta pise na harmonici,ona je zaplijenjena od Manijaka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2010, 16:39

drinin vuk je napisao/la:ovaj manijak me pravo nasmija,pa u Zv vas neće moć doći više od 150,to je plafon,možda i manje,tako da pusti te priče za malu djecu,koje se ni djeca mala ne plaše,ja nisam krenuo u poredjenje s vama,al davat takve izjave,potpuno subjektivne i netačne je smješno.Čak i u bivšoj Jugi ste bili mizerna grupa,toliko koliko su mi pričali,a nisu mi pričali samo Grobari več i Torcidaši i Armievci,e sad jbg ja nisam tad bio živ da bi gledao,al kad mi kaže nekoliko ljudi iz različitih grupa onda je istina....
neatraktivno gostovanje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 avg 2010, 16:40

drinin vuk ti ocito pojma nemas ko su u bivsoj jugi bili Hz i manijaci pa bolan evo mi Hz smo redovno sutale grobare i delije bolan bolan moras jos toga uciti

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 16:41

Virtu4l je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Čak i u bivšoj Jugi ste bili mizerna grupa,toliko koliko su mi pričali,a nisu mi pričali samo Grobari več i Torcidaši i Armievci,
A jesu li ti pričali o prijeratnim podvizima Manijaka, koji su bili manje brojni u odnosu na veliku četvorku, ali su imali m*da kao svi ovi zajedno. Mislim, ako već pričaš sa starijima o tome, vjerovatno su ti pričali o degenecima i sličnim stvarima...

Nisu htjeli da plase dijete :mrgreen: :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 16:41

Urban Batalion je napisao/la:Samo jedna navijacka skupina ima financijsku posrsku kluba koliko ja znam to je NS Lesinari BL...
U prvoj ligi RS i prvoj ligi Federacije ima jos navijackih skupina koje su u rangu sa vasom.....
Od navijackih skupine i PL bolji ste od Sokolova,Gerile,Ljumana,Skripara,Wizardsa (Leotar),navijaca Rudara,Olimpika...
U rangu ste sa RA....
Vi ste samo jos jedna u nizu nacionalistickih navijackih skupina iz RS, koji svoji navijanje baziraju na nacionalnoj retorici, skandiranje tijekom utakmice Drina - Borac "Kosovo Srbija " govori sve kao i trobojke na tribinama.

Zasto niste odradili gostovanje u Banovicima?
Ja volim diskutovat,molio bih samo bez vrijedjanja,čisto da mod ne briše ove tvoje postove!
Ne znam kako te nije stid pričati o nacionalizmu.Ti si nacionalist i to je sigurno,ako griješim onda sam ja budala.Vjerujem da voliš zemlju u kojoj živiš,da voliš grad u kom živiš,u kom si rodjen,da voliš svoje porijeklo,da voliš svoj jezik,maticu,kulturu?Ukoliko sve ovo voliš,nacionalist si.Naravno podrazumjeva se da ne mrziš ostalo što nije tvoje.E vidiš ne moraš sve ni volit od navedenog,al ako voliš tri osnovne stvari,vjeru,jezik i kulturu,a ne mrziš tudje i poštuješ onda si isto nacionalist.Ukoliko pak mrziš,onda si šovinist.A što se zastava tiče,to je zastava koja je nama u duši,isto što je nekima u duši zastava BiH,zastava Armije BiH,zastava Hrvatske,zastava Turske....
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 16:44

Urban Batalion je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Olimpik vukovi=zvornik vukovi identican broj gostovanja i i priblizan broj navijaca a jos vaznije vukovi.
Možda želiš provocirat? Vukovi su dobili ime po Vuku iz grba,a i jadni savez bi izbacio Drinu prije početka sezone,da nismo ime mjenjali.A što se tiče Olimpika,oni ni simpatizera na stadionu nemaju,koliko ja znam,a kamo li navijača.
Onda Vukovi se zovu navijači Zete,ako ćemo pravit poredjenja,a i nekada navijači Romanije nose ime Beli Vukovi.Tako da ne znam šta imaš protiv imena,Vuk je simbol grada,tako da praviti komparaciju je krajnje neukusno....

podrinjci koji pretezno navijaju za Zelju i SA a neki i za Slobodu polomili bi vas u Zvorniku...

OBJEKTIVNO :mrgreen:
Jbg sad mi zao predjasnjeg posta,ipak si šovinist,ja te ne mrzim,žalim te.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 10 avg 2010, 16:44

Virtu4l je napisao/la:
Koliko ti imas godina,sine.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 16:45

Urban Batalion je napisao/la:Samo jedna navijacka skupina ima financijsku posrsku kluba koliko ja znam to je NS Lesinari BL...
U prvoj ligi RS i prvoj ligi Federacije ima jos navijackih skupina koje su u rangu sa vasom.....
Od navijackih skupine i PL bolji ste od Sokolova,Gerile,Ljumana,Skripara,Wizardsa (Leotar),navijaca Rudara,Olimpika...
U rangu ste sa RA....
Vi ste samo jos jedna u nizu nacionalistickih navijackih skupina iz RS, koji svoji navijanje baziraju na nacionalnoj retorici, skandiranje tijekom utakmice Drina - Borac "Kosovo Srbija " govori sve kao i trobojke na tribinama.

Zasto niste odradili gostovanje u Banovicima?
Ja volim diskutovat,molio bih samo bez vrijedjanja,čisto da mod ne briše ove tvoje postove!
Ne znam kako te nije stid pričati o nacionalizmu.Ti si nacionalist i to je sigurno,ako griješim onda sam ja budala.Vjerujem da voliš zemlju u kojoj živiš,da voliš grad u kom živiš,u kom si rodjen,da voliš svoje porijeklo,da voliš svoj jezik,maticu,kulturu?Ukoliko sve ovo voliš,nacionalist si.Naravno podrazumjeva se da ne mrziš ostalo što nije tvoje.E vidiš ne moraš sve ni volit od navedenog,al ako voliš tri osnovne stvari,vjeru,jezik i kulturu,a ne mrziš tudje i poštuješ onda si isto nacionalist.Ukoliko pak mrziš,onda si šovinist.A što se zastava tiče,to je zastava koja je nama u duši,isto što je nekima u duši zastava BiH,zastava Armije BiH,zastava Hrvatske,zastava Turske....
Patriotizam je voliti svoje postovati tudje
Nacionalizam je voliti svoje gaziti i mrziti tudje

Na mecevima Slobode od strane Fukara nikada nije bilo nacionalizma niti se koji put mahalo ljiljanima....

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 avg 2010, 16:48

drinin vuk je napisao/la:Prvo i osnovno: Nikada i nigdje se ne uporedjujem ni s kim,bilo da je bolji ili lošiji!
A sigurno da sam rekao da su Vukovi jedni od boljih navijačkih grupa,e sad ne znači to da su navedene lošije.
Onda koji su to sve parametri,da bi se moglo reći da je neka grupa u BiH velika,jaka,najveća,praktično parametri ne postoje.Ja ako bih objektivno gledao,a trudim se,jednostavno vidim u BiH tri velike grupe,pri tom dvije mogu imat epitet najbolje(Lešinari i Manijaci)to je na osnovu njihovog broja na tribini zadnjih godina,a ja nisam bio rodjen kad su Armievci i Horde dolazile u velikom broju na tribini pa neću o tome pričat..
Ti ocito nisi pratio gostovanja Hordi a ni tekme kuci. Tako da kad se loma edukujes i budes pratio pisi. Pogledaj SJEVER na Kosevu i vidjet ces da ima veci broj mjesta nego vas stadion i pola stadiona u PL. Mislim da je bolje da je na njemu 2000 hordasa nego da je 5000 likova od kojih je pola onih koji jedu kospe i sute. Sta mislis da li bi manijaci prije pola popunjenog juga al da su na njemu momci koji ce da deru grla ili pun jug od kojih pola ne navija? Isto to vazi i za lesinare.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 16:48

Onda Vukovi se zovu navijači Zete,ako ćemo pravit poredjenja,a i nekada navijači Romanije nose ime Beli Vukovi.Tako da ne znam šta imaš protiv imena,Vuk je simbol grada,tako da praviti komparaciju je krajnje neukusno....[/quote]

OBJEKTIVNO :mrgreen:[/quote]

Jbg sad mi zao predjasnjeg posta,ipak si šovinist,ja te ne mrzim,žalim te.[/quote]

Ma mozes radit sta hoces sli to je istina..

I sada jedino mozete mastati sta ce vam raditi srebrenicani u zvorniku

ne podrzavam nasilje ali to je istina pogotovo kada pocnete sa onim sranjima Noz zica Srebrenica
Doce vam sigurno HZ Lukavac ili TM Lukavac a to su momci iz Srebrenica :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2010, 16:49

Žbljohar je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Koliko ti imas godina,sine.
Dovoljno godina da odrastam uz priče starijih navijača koji su išli na prijeratna gostovanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 16:50

Dovoljno je da odes malo na stranice navijackih skupina i da se edukujes iz tekstova :mrgreen:

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 10 avg 2010, 16:56

za Virtu4
A jesu li ti pričali o prijeratnim podvizima Manijaka, koji su bili manje brojni u odnosu na veliku četvorku, ali su imali m*da kao svi ovi zajedno. Mislim, ako već pričaš sa starijima o tome, vjerovatno su ti pričali o degenecima i sličnim stvarima...[/quote]
Koliko ti imas godina,sine.[/quote]

Dovoljno godina da odrastam uz priče starijih navijača koji su išli na prijeratna gostovanja.[/quote]
Onda nemas dovoljno za mene godina,a slusao si starije navijace svoga kluba koji su ti pricali bajke,kao sto i ti pokusavas meni,ali meni nisu pricali ja sam to dozivljavao.
Zadnja izmjena: Žbljohar, dana/u 10 avg 2010, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 16:57

Diskutujemo,nadam se da smo svi ikoliko normalni,ovo je virtuelna stvar,msm na forum,al pričam ono što su mi pričali ljudi koji su išli na velike utakmice u bivšoj državi,pričam i o onom što sam gledao putem medija,svih vrsta,što sam čitao,čitao od strane svih vodja bivših navijačkih grupa,ono što sam putem neta saznao,što sam putem raznih dokumentarnih emisija gledao.
Evo samo par zaključaka vodja,kojima imena neću pominjat.
Vodja Grobara: U bivšoj državi jedini navijači pravi su bili osim nas Torcida i ono malo ali vrlo gadnih tipova u Vinkovcima,praktično ostali su bili više pozorišni,Vinkovci su bili gadna sredina,praktično je svak nosio oružje sa sobom,a ostale navijačke grupe su bile sve samo ne fanatične i dobro organizovane.
Čovjek iz Torcide: Ma osim klubova velike četvorke sve ostale grupe su bile više nego smješne,nešto malo bolji od ostalih Armievci i Meraklije i nekad na gostovanju u Sarajevu,ostalo smješno.
Čovjek iz BBB: Ma osim velike četvorke,mada najgore je bilo ić u Bg,potom u Split,ostalo manje više je bilo smjeurija i tukli smo ih po njihovim gradovima.
Delija: Ma što se tiče navijačkih grupa,Torcida je bila najjača i najbolja,bbb su bili kukavice,a ostali su imali organizovane ali ne i frenetične i dobre grupe,tako da su gostovanja bila dosta dosadna,mi se čujemo ostali sjede i sjemenke jedu.
Navijač iz Skoplja: Ma Grobari i Delije i Torcida oni su jedini u Makedoniju dolazili i pokazivali da su najveći i da su ipak najbrojniji,a uz to uvijek je bilo problema.
Navijač Olimpije: ma Grobari su bili najbrojniji u LJubljani i najviše su nereda pravili,a ostali su tu još tri grupe Delije,Torcida,BBB,malo i Horde al više u Sarajevu su bile gadne...
Ovo su samo neke od izjave koje su rečene u emisiji koja se zove navijačka krv,ili tako nešto a emitovana je u epizodama,pričano je na temu navijačkih grupa.
Ja ponavljam nisam bio tada rodjen da bih pričao napamet,a na osnovu ne samo ovih navedenih već i mnogih drugih što pisanih što nepisanih argumenata skontao sam da su grupe navijačke ipak bile spale na tri slova,čak ni bbb nisu bili neki strah i trepet.
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 16:59

Hordas Doboj je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Prvo i osnovno: Nikada i nigdje se ne uporedjujem ni s kim,bilo da je bolji ili lošiji!
A sigurno da sam rekao da su Vukovi jedni od boljih navijačkih grupa,e sad ne znači to da su navedene lošije.
Onda koji su to sve parametri,da bi se moglo reći da je neka grupa u BiH velika,jaka,najveća,praktično parametri ne postoje.Ja ako bih objektivno gledao,a trudim se,jednostavno vidim u BiH tri velike grupe,pri tom dvije mogu imat epitet najbolje(Lešinari i Manijaci)to je na osnovu njihovog broja na tribini zadnjih godina,a ja nisam bio rodjen kad su Armievci i Horde dolazile u velikom broju na tribini pa neću o tome pričat..
Ti ocito nisi pratio gostovanja Hordi a ni tekme kuci. Tako da kad se loma edukujes i budes pratio pisi. Pogledaj SJEVER na Kosevu i vidjet ces da ima veci broj mjesta nego vas stadion i pola stadiona u PL. Mislim da je bolje da je na njemu 2000 hordasa nego da je 5000 likova od kojih je pola onih koji jedu kospe i sute. Sta mislis da li bi manijaci prije pola popunjenog juga al da su na njemu momci koji ce da deru grla ili pun jug od kojih pola ne navija? Isto to vazi i za lesinare.
Od mene nisi mogao čuti da se poredim sa Hordama,a i što bi ,jednostavno niste grupa s kojom bi se trebali porediti.A kad već spominješ stadion,pa taj stadion ne pripada tvom klubu,blago tebi ako vam je tribina veća nego naš stadion,šta imate od toga niste je popunili u zadnjih 20 godina nikad,pratim da ne kažeš da pričam nebuloze.A nama nije stadion pravio sistem,već jadna opština u kojoj sirotinja nema šta da jede....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:04

Hordas Doboj je napisao/la:
Od mene nisi mogao čuti da se poredim sa Hordama,a i što bi ,jednostavno niste grupa s kojom bi se trebali porediti.A kad već spominješ stadion,pa taj stadion ne pripada tvom klubu,blago tebi ako vam je tribina veća nego naš stadion,šta imate od toga niste je popunili u zadnjih 20 godina nikad,pratim da ne kažeš da pričam nebuloze.A nama nije stadion pravio sistem,već jadna opština u kojoj sirotinja nema šta da jede....
Usporedio si jednom kad si rekao da ste bolji od RA a u rangu sa HZ i TM .... tako nesto

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.