SP - Grupa F

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 24 jun 2010, 20:16.

Italija
135
41%
Paragvaj
121
37%
Novi Zeland
20
6%
Slovacka
50
15%

Ukupno glasova: 326

Genghis
Kontakt:

Re: SP - Grupa F

Post Postao/la Genghis » 20 jun 2010, 16:29

Seronja sudija, poklon penal
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 jun 2010, 16:31

Italija sa NZ igra 1:1 :lol: :lol: prejaka repka,jos iz penala izjednacili,sramotaa.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 20 jun 2010, 16:31

Ciganija...Nadam se da ce se oni neki navijaci italije iz moralnih razloga povuci sa foruma... :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2010, 16:32

:mrgreen: :mrgreen: Gvatemalac :mrgreen: :mrgreen:

Žao mi kad na ovakav način netko dadne gol. Jebga.
Italija jest zaslužila gol, al ne ovako

Forza Azzurri :)
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 20 jun 2010, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 jun 2010, 16:34

Nije penal jel???
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2010, 16:39

Talijani ciganski fudbal, to je tako. Kako neko ono može voljeti :roll:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2010, 16:42

Neutral je napisao/la:Talijani ciganski fudbal, to je tako. Kako neko ono može voljeti :roll:
Ja ih volim :D i meni su uvijek bili dragi, ne samo njihov nogomet (po meni su najbolji taktičari i to jako cijenim), vec i ljudi, kultura itd itd..

A jebga, za penal je kriv sudac, a ne De Rossi. Jest da je simulirao, al sudac ima pištu, on je šerif na terenu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2010, 16:46

pravila kazu da se svaka vuca za dres treba kaznjavati. s te strane je penal regularan.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2010, 16:48

Da, no ko je šerif u Uefi, odnosno u ovom slučaju u Fifi. Kako to da se nikad neki čudni penai ne sviraju "manjim" momčadima. Hem što kažu za ove velike momčade, i imaju bolji tim, hem im sviraju i pomažu u ovom kriminalu.

Oni su krivi za lopovluk i špagete.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 20 jun 2010, 16:48

dubrava je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Talijani ciganski fudbal, to je tako. Kako neko ono može voljeti :roll:
Ja ih volim :D i meni su uvijek bili dragi, ne samo njihov nogomet (po meni su najbolji taktičari i to jako cijenim), vec i ljudi, kultura itd itd..

A jebga, za penal je kriv sudac, a ne De Rossi. Jest da je simulirao, al sudac ima pištu, on je šerif na terenu.
Jesu to oni ljudi sto gledaju sa plaze cigancad kako se dave u vodi...Neki jos i snimaju...Naravno ova djeca su se utopila...

A penal je klasicni talijanski...Tehnicki ima neke osnove...Ali je preofiran... :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 jun 2010, 16:49

Vidim niko ne spominje ofsajd kod gola Zelanda, a odma ko kokose vamo zapeli za penal koji je bio cist kao suza. Fino se vidi da ga vuce za dres, a lopta nije bila daleko od te situacije. Sa druge strane igrac Novog Zelanda se nije ni bunio

Lippi kretenu vadi parmake marhisia, gilardinha i jakvintu!!!! Meda oni ne mogu
nema potpisa

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2010, 16:50

kakav je to ciganski fudbal? ja znam za razne vrste fudbala, brazilski, engleski, spanski, talijanski... nisam znao da su i romi razvili svoju vrstu fudbala.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2010, 16:51

Neutral je napisao/la:Da, no ko je šerif u Uefi, odnosno u ovom slučaju u Fifi. Kako to da se nikad neki čudni penai ne sviraju "manjim" momčadima. Hem što kažu za ove velike momčade, i imaju bolji tim, hem im sviraju i pomažu u ovom kriminalu.
Kakve to sad veze ima s utakmicom??! Sudac je pogriješio i točka. Nije ni prvi ni zadnji put da se tako nešto dogodi.

Goran

Jebga, svaki narod ima svoje vrline i mane, pa tako i Talijani. Meni su dragi i točka. :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 jun 2010, 16:52

Admir_Sa je napisao/la:Vidim niko ne spominje ofsajd kod gola Zelanda, a odma ko kokose vamo zapeli za penal koji je bio cist kao suza. Fino se vidi da ga vuce za dres, a lopta nije bila daleko od te situacije. Sa druge strane igrac Novog Zelanda se nije ni bunio

Lippi kretenu vadi parmake marhisia, gilardinha i jakvintu!!!! Meda oni ne mogu

Upravo hocu da napisem za offside. :D sto kazes niko to nije vidio, a uhvatili se penala k'o pijan plota.

Budite malo relani ljudi, nece vam skodit' :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 20 jun 2010, 16:52

Kad već spominjete suđenje, kako bi bilo da se osvrnete na gol iz ofsajda i 2-3 crvena kartona koje je sudija zaboravio dati Novozelanđanima? De Rossi je za udarac laktom dobio 4 utakmice suspenzije na prošlom svjetskom, a ovi za istu stvar ne dobiju ništa??? I da, penal je bio čist ko suza, vidilo se fino povlačenje za dres
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 20 jun 2010, 16:52

calcio je napisao/la:

kakav je to ciganski fudbal? ja znam za razne vrste fudbala, brazilski, engleski, spanski, talijanski... nisam znao da su i romi razvili svoju vrstu fudbala.
Kako nisi? Počinju tako što ukradu lopte iz prostorija nekog kluba, pa onda osnuju neki svoj klub. :mrgreen:
Šalu na stranu, penal je, barem po meni, čist, a gol Novozelanđana je čist offside.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jun 2010, 16:52

bezveze primljeni gol kao i protiv paragvaja i onda je tesko igrat jbg..primili smo dva gola a ljudi fakticki nisu osutali prema golu u dvije utakmice....

al vratili smo se...ne izgleda to lose,zambrotta najbolji....al fali nam lijeva strana..nisa nismo uradili po lijevom boku...pokusao je lippi i sa pepeom lijevo al to je pred kraj bilo tako da se nije moglo nista znacajno promijeniti...

ulazak maura u drugom poluvremenu i eventualno nekog od napadaca ce preokrenut utakmicu siguran sam...sad je bitna samo pobjeda jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 jun 2010, 16:53

marchisio i gilardino bi trebali van igre za dobrobit talijanskog fudbala :roll:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jun 2010, 16:53

Ma dajte bolan šta vam je, penal je bio čist ko suza. Ovaj mali neiskusan povuko De Rossija u situaciji u kojoj lopta sigurno izlazi u gol aut, De Rossi malo teatralinije pada, a sudija jedva dočekao. Ali penal je bio čist.
E sad druga je stvar što se vama ne sviđa talijanska repka. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jun 2010, 16:54

Jedva ovo nekako. Veza je taraba, a napad jos gori. Dodje mi da placem kad samo pomislim koji igraci nisu dobili sansu da putuju u Afriku. Sad bi bilo 2, 3 razlike za Italijane, da su ti momci dobili sansu. Iaquinta i Gilardino najlosiji. Izmjena pod hitno, inace bi moglo ovako ostati. Toliko dobrih napadaca sjedi na klupi, a ova dvojica neprestano igraju i uopste ne uticu na igru onako kako se ocekuje. :evil:

Di Natale i Pazzini in!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.