RK Goražde
- gradacac10
- Kontakt:
Re: RK Goražde
Dobro jedva, a pogledaj samo malo raspored Gorazda u prve sljedece 3-4 utakmice...
Nisam bio na tekmi i necu da komentarisem sudjenje, zbog ocajnih igara ove polusezone nisam na tribinama, to je moj licni protest, jer ekipa je skoro ista proslogodisnjoj plus Zoran Dokic na klupi, plus odradjene pripreme, plus redovna mjesecna primanja, tako da sam ocekivao plasman medju prvr 3-4 a ne ovo sad....Nekom sam poslije poraza od Gradacca napisao da Derventa nece ispasti i tacka...ocekujem da se rijese problemi koje su vrste ne znam nisam u klubu. da se pojedincima zahvali i dovede pravo pojacanje kao sto je uradjeno s Marcetom....130 000 m oz budzeta plus placeni troskovi dvorane, plus sto kapne sa strane...tako svi koji do kraja sezone dodju u Derventu ostavite svaku nadu i nemojte djaba kukat, sve se kuci pobjedit mora i tacka...i sam sam bio rukometas i igrao bezbroj unaprijed izgubljenih utakmica i sta bi...djaba kukate...idemo ka sredi tabele a ko ce ispast...nije nasa briga..pozzzz iz DERVENTE
Čuj jedva prvi!?!?
Mi smo pobijedili u gostima Gračanicu,Krivaju,Derventu i Zrinjski...plus sve kući...a vi?
Nemoj omaložavati nečiji trud i zalaganje...to nije kulturno...i čestitam na jesenjem viceprvaku BiH. A što se tiče Kajevića,taj će vam više donijeti tuge nego radosti...ne valja se bosti sa rogatima...i sjetite se mog posta,šta sam rekao,kad vas Derventa pobijedi...pozzz
Mi smo pobijedili u gostima Gračanicu,Krivaju,Derventu i Zrinjski...plus sve kući...a vi?
Nemoj omaložavati nečiji trud i zalaganje...to nije kulturno...i čestitam na jesenjem viceprvaku BiH. A što se tiče Kajevića,taj će vam više donijeti tuge nego radosti...ne valja se bosti sa rogatima...i sjetite se mog posta,šta sam rekao,kad vas Derventa pobijedi...pozzz
lifebook nažalost si bio upravu sam pregledo utakmicu,ali i oni i svi drugi koji su nas "namlatili" doći će u Goražde a sudijama poseban doček.Momci čestitam na drugom mjestu ipak je to dobar rezultat a povrjeđeni se vraćaju pa ćemo biti jači.
Goražde u ponedjeljak počinje sa pripremama.Za sada nema prinova najvjerovatnije neće ih ni biti.
kingkong11 je napisao/la:Zna li neko gdje je Damir Hodo i jel igra jos rukomet? Moj stari suigrac iz Olimpika, perspektivno krilo je bio nisam cuo dugo za njeg.
Evo ti pa ga pitaj

https://www.facebook.com/ramm.damir?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
- sef_mafije
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Al Seketa si proćito ko malog majmuna
Aferim komšija

Aferim komšija
Sutra u Goraždu prijateljska protiv RK Priboj u 17:30 h 

Goražde 20 : 21 Priboj. Većinu utakmice igrala omladina : 

Razočaran odosom prema utakmici i klubu.Znam o svim zaostatcima u platama ali su zanemareni oni redovni navijači koji su tu bilo gubili ili pobjeđivali. 

-
- Kontakt:
Igranje za raju - pluskvamperfekat - davno prošlo vrijeme.Koga je briga za publiku , daj pare da ne zovem baba.
Zbog loše financijske situacije nastup RK Goražde u PLBiH pod znakom pitanja?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Tuznogz234 je napisao/la:Zbog loše financijske situacije nastup RK Goražde u PLBiH pod znakom pitanja?

Pa zar je do toga doslo,zar niko nema da pogura klub.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nažalost jes 

- legenda reala
- Kontakt:
Ma tako je pred svaku sezonu, razjade se svi kako nemaju da bi im se dalo para
A nisu to veliki dugovi, uglavnom za prevoz prema našem Centroprevozu, to će opština i kanton sanirati

A nisu to veliki dugovi, uglavnom za prevoz prema našem Centroprevozu, to će opština i kanton sanirati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Rezultat u Zavidovićima ?
Izgubilo je Goražde 5-6 razlike, tako sam čuo...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
34-29 za Krivaju.
Večeras u 19 h utakmica dolazi Bosna (V), bice ovo dobra utakmica i nadam se pobjeda Goražda 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.