Dira to svaciji dzep, ne direktno, ali na ovaj ili onaj nacin dira.I molio bih te da me ne svrstavas u stereotipe raznorazne, ja ako zelim sto vise smanjiti svoj doprinos stvaranju monopola, imam pravo na to.Jer google upravo to i radi. I da, tebi mozda sad Chrome radi, tako je i meni, ali odjednom poce svaki dan po 5-6 puta rusiti se. A ovo zadnje ti je besmisleno, dovraga, zar nije logicnije da ne idem u te megamarkete,a ne u manje prodavnice,kad si me vec okarakterisao takvim kakav nisam.Samo kazem svoje misljenje u vezi Googlea,ti se ne mroas slagati, ali ne moras niti nazivati ga zadrtim.delija je napisao/la:I ja brate koristim Crome i ne znam da mi je ikad pao..Ne kontam kakve to ima veze koliko ce Google zaraditi ako moj dzep ne dira.Tipicno ono Bosansko zatuceno razmisljanje "cuj da se neko na meni bogati"..Ja mislim da Kop i kad ide u prodavnicu ide u Konzum jer ne moze gledati kako se komsija, koji drzi prodavnicu pored njegovog ulaza, bogati na njegov racun
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Kako jarane ne kontas da to nije mlijeko koje se vremenom pokvari.To si vjerovatno ti nesto usrao.Ne moze ti toliko padati iz cista mira.Trebo si ga ponovo instalirati.Zvucis kao da su te platili da reklamiras Safari.Od svih mogucih alternativa ti udario po Safariju.Sta me briga koliko Google uzima po kliku.Jel tebi moze uci u glavu da ti taj klik ne placas.Imao ja Safari il Crome ja moram platiti Telekomu 30 km.E de mi sad reci kako to mene indirektno dira.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa znaš i sam da je moguće sje*ati miš od pretjeranog klikanja, tako da...delija je napisao/la:Jel tebi moze uci u glavu da ti taj klik ne placas

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pojavljuje mi se plavi ekran pri dizanju sistema
Zna li neko sta bih mogao biti problem.
Ima mjesec dana kako mi se poceo pojavljivati i tek nakon 3-4 puta, nekad i vise ga pokrenem. Tako 15-20 dana, da bih jednog dana nemoguce bilo zaobici taj plavi ekran
I tako se ja taj dan naljutim i rastavim ga(iako veze nemam sta da radim), malo ga pocistim(bio je cist, inace kompjuter je star nekih 6 mjeseci). Sastavim ga, oborim sistem i proradi. Nema plavog ekrana. I tako pet dana, sve do danas kad se ponovo vratio.
Kresno je iz treceg puta. I tek sam juce instalirao neke programe koje koristim, da bih danas kad sam upalio oni nestali. One sto sam prije su ostali. I da, nikad se nije desilo da u toku koristenja sam se restartuje i pojavi plavi ekran, samo pri dizanju.
Sta kazete koja je dijagnoza ?

Ima mjesec dana kako mi se poceo pojavljivati i tek nakon 3-4 puta, nekad i vise ga pokrenem. Tako 15-20 dana, da bih jednog dana nemoguce bilo zaobici taj plavi ekran

- adnan_nanda
- Kontakt:
Žene, imam problem
Ne mogu da gledam youtube a niti jedan drugi đavo na netu za koji treba neki player, samo stoji crno kad otvorim ono što hocu na youtube-u i nema dole trake one gdje je play i pause i ostala mnogobrojna rodbina?

Ne mogu da gledam youtube a niti jedan drugi đavo na netu za koji treba neki player, samo stoji crno kad otvorim ono što hocu na youtube-u i nema dole trake one gdje je play i pause i ostala mnogobrojna rodbina?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
eh ovako, trebao bi pomoc oko prijevoda za filmove. zelio bih da mi neko kaze neki program sa kojim mogu editovat prijevode koje skinem sa neta(treba mi samo boja i velicina slova). problem je u tome kada narezem film na cd i pustim ga na dvd-u prijevod mi bude bijel a zelio bi da bude zut, jer ga je na trenutke nemoguce citati ovako. hvala unaprijed 

Koji browser koristis i da li imas instaliran flash player?adnan_nanda je napisao/la:Žene, imam problem![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- moustapha
- Kontakt:
Da bi to bilo moguce moras uraditi rekompresiju videa sa nekim programom koji ti omogucava da editujes subtitle po svojoj zelji. Pokusaj sa Microsoft Expression Encoder. Znam da je sa njim moguce zalijepiti titlove za video, nisam siguran koliko se moze editovati.admir0711 je napisao/la:eh ovako, trebao bi pomoc oko prijevoda za filmove. zelio bih da mi neko kaze neki program sa kojim mogu editovat prijevode koje skinem sa neta(treba mi samo boja i velicina slova). problem je u tome kada narezem film na cd i pustim ga na dvd-u prijevod mi bude bijel a zelio bi da bude zut, jer ga je na trenutke nemoguce citati ovako. hvala unaprijed
#divovi
hvala na odgovoru. kad isprobam napisat cu ovdje jer na netu nisam nigdje nasao odgovor na ovo pitanje. pa neka se nadje nekome ako zatreba.
- majestic24
- Kontakt:
Kakav mi program treba da mogu uredjivati pjesme?? Treba mi od jedne pjesme samo refren pa kako da je "isjecem"??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja za to koristim Virutal DJ.majestic24 je napisao/la:Kakav mi program treba da mogu uredjivati pjesme?? Treba mi od jedne pjesme samo refren pa kako da je "isjecem"??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- moustapha
- Kontakt:
Za ne zahtjevne korisnike ima ih mali milion.majestic24 je napisao/la:Kakav mi program treba da mogu uredjivati pjesme?? Treba mi od jedne pjesme samo refren pa kako da je "isjecem"??

Sad, ima nekih boljih u Adobe paleti programa, takodjer ima i Nero Sound editor.
#divovi
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nisam ni vidio ovu temu...
Možda je glupo pitanje ali ako uradim formatiranje diska da li cu izbrisati windows odnosno operacijski sustav ili kako li se to vec zove...
Možda je glupo pitanje ali ako uradim formatiranje diska da li cu izbrisati windows odnosno operacijski sustav ili kako li se to vec zove...

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- moustapha
- Kontakt:
Apsolutno. Dakle, formatiranje diska je priprema za instaliranje novog sistema, pa se u skladu s tim izbrisu svi podaci koje si vec imao.
#divovi
-
- Kontakt:
mp3 direct cut..pocne refren odes SET BEGIN,SET END i gotovomajestic24 je napisao/la:Kakav mi program treba da mogu uredjivati pjesme?? Treba mi od jedne pjesme samo refren pa kako da je "isjecem"??

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
to se zove serius error. Samo ponovo dizanje sistema, XP, Vista, 7 ili nesto trece pomaze. To ti nece nestat samo, samo jednom neces moci upaliti nikako. Bolje ti je digni sistem na vrijeme!Strauss je napisao/la:Pojavljuje mi se plavi ekran pri dizanju sistemaZna li neko sta bih mogao biti problem.
Ima mjesec dana kako mi se poceo pojavljivati i tek nakon 3-4 puta, nekad i vise ga pokrenem. Tako 15-20 dana, da bih jednog dana nemoguce bilo zaobici taj plavi ekranI tako se ja taj dan naljutim i rastavim ga(iako veze nemam sta da radim), malo ga pocistim(bio je cist, inace kompjuter je star nekih 6 mjeseci). Sastavim ga, oborim sistem i proradi. Nema plavog ekrana. I tako pet dana, sve do danas kad se ponovo vratio.
Kresno je iz treceg puta. I tek sam juce instalirao neke programe koje koristim, da bih danas kad sam upalio oni nestali. One sto sam prije su ostali. I da, nikad se nije desilo da u toku koristenja sam se restartuje i pojavi plavi ekran, samo pri dizanju.
Glory Glory Man United!
BSoD(Blue Screen of Death)Strauss je napisao/la:Pojavljuje mi se plavi ekran pri dizanju sistemaZna li neko sta bih mogao biti problem.
Ima mjesec dana kako mi se poceo pojavljivati i tek nakon 3-4 puta, nekad i vise ga pokrenem. Tako 15-20 dana, da bih jednog dana nemoguce bilo zaobici taj plavi ekranI tako se ja taj dan naljutim i rastavim ga(iako veze nemam sta da radim), malo ga pocistim(bio je cist, inace kompjuter je star nekih 6 mjeseci). Sastavim ga, oborim sistem i proradi. Nema plavog ekrana. I tako pet dana, sve do danas kad se ponovo vratio.
Nije ti do hardware-a, nego do software-a. Obori taj sistem i digni novi. Windows 7 preporucujem!
Nije nikakva garancija da je to tako, meni se radi RAM-a desavalo, mislim da sam sa jedno 3 razlicita CD-a instalirao operativni sistem i nije radilo. Nakon toga odnesem u servis i bilo je do RAM-a.drH je napisao/la:BSoD(Blue Screen of Death)Strauss je napisao/la:Pojavljuje mi se plavi ekran pri dizanju sistemaZna li neko sta bih mogao biti problem.
Nije ti do hardware-a, nego do software-a. Obori taj sistem i digni novi. Windows 7 preporucujem!
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- Ponos Torina
- Kontakt:
mogucnosti je hiljadu meni se to cesto desavalo,znaci desavalo mi se zbog neuskladjenog ram-a,tv karta,audio karta,usb i slicne stvari zato sluzi blue screen zato provjeriti sve kablove sata,ata,napojni komp ocistiti,provjeriti konektore na maticnoj,izvaditi zvucnu i graficku i sta vec imas u pc-u i onda to sve fino staviti i komp ce raditi kako treba!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- samir_tm87
- Kontakt:
jucer sam prvi put skrenirao comp od virusa
i nisam ih nasao mnogo nekih 400-500 i lego spavat, ujutro ustao u pet i isao ih remove, i ono se **** napuni i obrisa ih i rr mi se komp.
pali se frajko kad mi izbaci ono sranje da moram aktivirat xp
i imaju dvije mogucnosti preko neta gdje mi prvo trazi moje podatke, pa onda da unesem nakav serial, koji sam ja par nasao na google al naravno nisu tacno, i preko telefona, ciji je broj naravno ne postojeci.
znam da rijesim preko onog start-run pa ona sranja i to, ali ne mogu da dodjem do svog desktopa nikako
a na net sam usao, nezz ni ja kako, isao na nesto posjetite nasu stranicu, kliknuo na to i otvorio mi se internet explorer, ali djaba i kad odem da skinem crack za xp, nemam ga odakle pokrenuti
a cd za obaranje sistema nemam
u pm

pali se frajko kad mi izbaci ono sranje da moram aktivirat xp

znam da rijesim preko onog start-run pa ona sranja i to, ali ne mogu da dodjem do svog desktopa nikako

a na net sam usao, nezz ni ja kako, isao na nesto posjetite nasu stranicu, kliknuo na to i otvorio mi se internet explorer, ali djaba i kad odem da skinem crack za xp, nemam ga odakle pokrenuti

a cd za obaranje sistema nemam

u pm

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.