Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mont0
Kontakt:

Re: SERIE A 2008/2009

Post Postao/la Mont0 » 05 mar 2009, 00:26

Protiv Intera drug, protiv Intera nije sviran penal godinu dana :)
Support Velez, It's logical! ★

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2009, 00:48

Mont0 je napisao/la:Protiv Intera drug, protiv Intera nije sviran penal godinu dana :)
ma ja, protiv Intera sam i ja mislio. mozda sam se malo pogresno formulisao... zavisi s koje strane se gleda "dosudjen penal" moze znaciti i jedno i drugo :)
ali stvarno cudno da nisu napravili ni jedan penal tako dugo vremena, jos imaju Materazzija, Samuela i Burdissa u odbrani koji su prave sirovine

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2009, 03:07

calcio je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Protiv Intera drug, protiv Intera nije sviran penal godinu dana :)
ma ja, protiv Intera sam i ja mislio. mozda sam se malo pogresno formulisao... zavisi s koje strane se gleda "dosudjen penal" moze znaciti i jedno i drugo :)
ali stvarno cudno da nisu napravili ni jedan penal tako dugo vremena, jos imaju Materazzija, Samuela i Burdissa u odbrani koji su prave sirovine
Nije cudno drukcije nebi ni osvajali calcio :roll:
Dobar povod lezi u tome da se u Evropskim kupovimavazda provedu kao bosi po trnju.Jel nalete na imalo jaceg protivnika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Inter Milan

Post Postao/la Mister No » 05 mar 2009, 08:34

1/2 filnale talijanskog kupa Sampdorija 3 :0 Inter .

Sinoćnja utakmica je imala sličan scenarij kao i nedavna utakmica protiv Atalante .Užasne greške zadnje linije ( prvenstveno Rivas i Cordoba ) , jaka kiša koja je padala tokom cijelog meča i odlične odbrane Castelazzija ( 2 poluvrijeme ).

Inter je izašao sa kombinovanim sastavom ( bez Zlatana,Stankovića,Cambiasa,Santona,Cruza,Chivua,Figa ) sa čudnom zadnjom linijom ( Rivas,Cordoba ,Materazzi ), U 9 minuti Rivas poklanja loptu Cassanu koji sjajano prebacuje Tolda .32 minuta Pazzini kao duh sam ispred Tolda u buketu 5 Interovih igrača i konačno 44 minuta nakon odbrane Tolda Cordoba nespretno izbija loptu do Pazzinija koji pogađa prazan gol.
U ovom dijelu igre Inter je imao par prilika ali je Castelazzi s lakoćom to branio

U drugom poluvremenu je umjesto Rivasa ( koji je i sukrivac za 3-i gol ) ulazi Mancini, Sampa se brani a Inter napada ( doduše više jalovo ) .Ubrzo Sampa ostaje bez igrača ( drugi žuti krton, sasvim zasluženo ) i tada kreće totalna opsada gola .Inter napada sa Adrijanom , Crespom i Obinom ( zamijenio Balotellija koji napustio igru na nosilima ) no ono što je odbranio Castelazzi Obini,Crespu,Adrijanu,Manciniju je bilo fantazija.

Definitivno se nekim igračima treba na kraju sezone zahvaliti :Obina, Maxwell , Cordoba, Rivas,Jimenes ,H.Cruz Crespo, Figo ( Figo i Crespo samo zbog bremena godina iako kod njih postoji volja ) ozbiljno popričati sa Muntarijem , vidjeti šta dalje sa Mancinijem, Vieirom, Materazzijem, Adrijanom , jer to što oni pružaju nije dostojno igre prvaka Italije .. Dovesti 2 štopera ( jer su Chivu i Samuel skloni ozljedama ) , konačno jednog kreatora u sredini ( Dijego ), jer je Figo lagana prošlost a Stanković , Cambiasso ,Zaneti i Muntari su sve samo to nisu i još 2 napadača ( jer bez Zlatana ,žešća kriza ).

I još za kraj moram spomenuti Cassana i Pazzinija , obojica su u prvom dijelu igre ismijavali zadnju liniju Intera

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 mar 2009, 12:29

Napokon da lazio nekoga uzme, kada igra pandev igraju i rimljani. u drugome poluvremenu juve je stjeran u misju rupu

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 05 mar 2009, 17:55

slika
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: A.S. Roma

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 mar 2009, 23:17

http://euronogomet.com/index.php?option ... 6&Itemid=1

ovaj se balotelli digao pravo, misli da je jedan od najboljih igrača europe...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 mar 2009, 23:28

Mister No je napisao/la:1/2 filnale talijanskog kupa Sampdorija 3 :0 Inter .

Sinoćnja utakmica je imala sličan scenarij kao i nedavna utakmica protiv Atalante .Užasne greške zadnje linije ( prvenstveno Rivas i Cordoba ) , jaka kiša koja je padala tokom cijelog meča i odlične odbrane Castelazzija ( 2 poluvrijeme ).

Inter je izašao sa kombinovanim sastavom ( bez Zlatana,Stankovića,Cambiasa,Santona,Cruza,Chivua,Figa ) sa čudnom zadnjom linijom ( Rivas,Cordoba ,Materazzi ), U 9 minuti Rivas poklanja loptu Cassanu koji sjajano prebacuje Tolda .32 minuta Pazzini kao duh sam ispred Tolda u buketu 5 Interovih igrača i konačno 44 minuta nakon odbrane Tolda Cordoba nespretno izbija loptu do Pazzinija koji pogađa prazan gol.
U ovom dijelu igre Inter je imao par prilika ali je Castelazzi s lakoćom to branio

U drugom poluvremenu je umjesto Rivasa ( koji je i sukrivac za 3-i gol ) ulazi Mancini, Sampa se brani a Inter napada ( doduše više jalovo ) .Ubrzo Sampa ostaje bez igrača ( drugi žuti krton, sasvim zasluženo ) i tada kreće totalna opsada gola .Inter napada sa Adrijanom , Crespom i Obinom ( zamijenio Balotellija koji napustio igru na nosilima ) no ono što je odbranio Castelazzi Obini,Crespu,Adrijanu,Manciniju je bilo fantazija.

Definitivno se nekim igračima treba na kraju sezone zahvaliti :Obina, Maxwell , Cordoba, Rivas,Jimenes ,H.Cruz Crespo, Figo ( Figo i Crespo samo zbog bremena godina iako kod njih postoji volja ) ozbiljno popričati sa Muntarijem , vidjeti šta dalje sa Mancinijem, Vieirom, Materazzijem, Adrijanom , jer to što oni pružaju nije dostojno igre prvaka Italije .. Dovesti 2 štopera ( jer su Chivu i Samuel skloni ozljedama ) , konačno jednog kreatora u sredini ( Dijego ), jer je Figo lagana prošlost a Stanković , Cambiasso ,Zaneti i Muntari su sve samo to nisu i još 2 napadača ( jer bez Zlatana ,žešća kriza ).

I još za kraj moram spomenuti Cassana i Pazzinija , obojica su u prvom dijelu igre ismijavali zadnju liniju Intera

a zašto je inter igrao bez tih navedenih igrača...jel zbog lige prvaka???? izgleda njima kup nije važan
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 mar 2009, 08:23

@Mirza

Evidentno je da ovaj pakleni ritam srijeda-subota ubija igrače i vjerovatno je iz tog razloga Mourinho izašao sa kombinovanim sastavom , iako ni on nije bio loš ( igrali su Zaneti, Maicon , Adriano ,,) ali su napaljeni igrači Sampdorije ( potpomognuti greškama Interove odbrane ) više željeli pobjedu i sasvim zasluženo došli do nje.

Mislim da je pametno Mourinho postupio , jer je po onoj kiši bilo jako teško igrati i mogla se samo zaraditi kakva ozljeda ( Balotelli je izašao na nosilima ) a to pred meč sa ManU nikako ne bi valjalo....

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 mar 2009, 18:53

pitar-nerrazzuro je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:cim nema pomoci sudija nema ni pobjede....budimo realni tako je.

Definitvno nisi bas neki poznavalc fudbala...sto ne probas malo s hokejom na travi ili tako nesto slicno...
hoces i ti zajendo da igramo...ma mozet vi gotiviti inter kolko god hocete al ste nerealni.sad hoces da kazes da vam sudije ne pomazu u seriji A. to je stvarno smijesno.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 mar 2009, 16:35

simpatizeri klubova koji su igrali u serie B znaju stvarno biti zavidni :-)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 mar 2009, 16:39

sigurno ne vise nego juventusu :-)

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 07 mar 2009, 17:18

A_d_0 je napisao/la:cim nema pomoci sudija nema ni pobjede....budimo realni tako je.
Ma ja...samo nam jos reci dali navijas za jebventus ili starilan i sve je jasno.
Inter ima dobru priliku da prodje jer ako daju jedan gol u englesku oni trebaju dva.
sanse 60:40

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 07 mar 2009, 19:10

DenchiNL je napisao/la:simpatizeri klubova koji su igrali u serie B znaju stvarno biti zavidni :-)
Hehehehe ,na cemu zavidni??? Juve moze jos 10 godina bez trofeja bit a Inter se nece moc priblizit ni po titulama ni po popularnosti, ma ni po cemu.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 07 mar 2009, 22:46

Brani onaj cesar to je cudo jedno, kako u ligi prvaka tako i danas protiv djenove. Uz kasiljasa trenutno najbolji golman na svijetu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 mar 2009, 23:25

ja da navijam za ovaj inter (mislim ne do Bog) ja bi bar prizno da im sudije pomazu..a ne oni vako nesto baljezgaju beze.pa i corav to vidi.al vidjecemo dokle ce napredovat sudije.za 4 sezone najbolji strijelac intera bice rossetti.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2009, 05:48

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 mar 2009, 11:30

Rz88 je napisao/la:inter dobio i gazi ka naslovu prvaka, mislim da ce to i osvojiti ali o talijanskim klubovima u europi ne treba trositi rijeci, nego nisu ono sto u nekad bili, kako stoje stvari u lp ce ispasti i roma i inter a fiorentina je vec odavno ispala, kup eufa milan izbacen.

ocekujem danas milanovu pobjedu ipak sam keca odigrao. :mrgreen:
a mozda ce proci sva tri talijanska kluba u ligi prvaka. :lol:
Inter ima 0:0 i ako daju go u gostima vec su jednom nogom dalje
Roma i Juventus izgubili 0:1 u gostima, to se moze lako sustici. a jos su Arsenal i Chelsea vazda bili slabi na gostujucem terenu...
mada realno tesko da ce sva tri proci ali hoce makar jedan od njih ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2009, 12:58

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 mar 2009, 17:52

jest KOBE ja navijam za "starilan".u cemu jje problem.al imam 1 pitanje.kolko ono titula lige prvaka imate???molim odgovor.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.