Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SERIE A 2008/2009
Protiv Intera drug, protiv Intera nije sviran penal godinu dana 

Support Velez, It's logical! ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma ja, protiv Intera sam i ja mislio. mozda sam se malo pogresno formulisao... zavisi s koje strane se gleda "dosudjen penal" moze znaciti i jedno i drugoMont0 je napisao/la:Protiv Intera drug, protiv Intera nije sviran penal godinu dana

ali stvarno cudno da nisu napravili ni jedan penal tako dugo vremena, jos imaju Materazzija, Samuela i Burdissa u odbrani koji su prave sirovine
Nije cudno drukcije nebi ni osvajali calciocalcio je napisao/la:ma ja, protiv Intera sam i ja mislio. mozda sam se malo pogresno formulisao... zavisi s koje strane se gleda "dosudjen penal" moze znaciti i jedno i drugoMont0 je napisao/la:Protiv Intera drug, protiv Intera nije sviran penal godinu dana
ali stvarno cudno da nisu napravili ni jedan penal tako dugo vremena, jos imaju Materazzija, Samuela i Burdissa u odbrani koji su prave sirovine

Dobar povod lezi u tome da se u Evropskim kupovimavazda provedu kao bosi po trnju.Jel nalete na imalo jaceg protivnika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: F.C. Inter Milan
1/2 filnale talijanskog kupa Sampdorija 3 :0 Inter .
Sinoćnja utakmica je imala sličan scenarij kao i nedavna utakmica protiv Atalante .Užasne greške zadnje linije ( prvenstveno Rivas i Cordoba ) , jaka kiša koja je padala tokom cijelog meča i odlične odbrane Castelazzija ( 2 poluvrijeme ).
Inter je izašao sa kombinovanim sastavom ( bez Zlatana,Stankovića,Cambiasa,Santona,Cruza,Chivua,Figa ) sa čudnom zadnjom linijom ( Rivas,Cordoba ,Materazzi ), U 9 minuti Rivas poklanja loptu Cassanu koji sjajano prebacuje Tolda .32 minuta Pazzini kao duh sam ispred Tolda u buketu 5 Interovih igrača i konačno 44 minuta nakon odbrane Tolda Cordoba nespretno izbija loptu do Pazzinija koji pogađa prazan gol.
U ovom dijelu igre Inter je imao par prilika ali je Castelazzi s lakoćom to branio
U drugom poluvremenu je umjesto Rivasa ( koji je i sukrivac za 3-i gol ) ulazi Mancini, Sampa se brani a Inter napada ( doduše više jalovo ) .Ubrzo Sampa ostaje bez igrača ( drugi žuti krton, sasvim zasluženo ) i tada kreće totalna opsada gola .Inter napada sa Adrijanom , Crespom i Obinom ( zamijenio Balotellija koji napustio igru na nosilima ) no ono što je odbranio Castelazzi Obini,Crespu,Adrijanu,Manciniju je bilo fantazija.
Definitivno se nekim igračima treba na kraju sezone zahvaliti :Obina, Maxwell , Cordoba, Rivas,Jimenes ,H.Cruz Crespo, Figo ( Figo i Crespo samo zbog bremena godina iako kod njih postoji volja ) ozbiljno popričati sa Muntarijem , vidjeti šta dalje sa Mancinijem, Vieirom, Materazzijem, Adrijanom , jer to što oni pružaju nije dostojno igre prvaka Italije .. Dovesti 2 štopera ( jer su Chivu i Samuel skloni ozljedama ) , konačno jednog kreatora u sredini ( Dijego ), jer je Figo lagana prošlost a Stanković , Cambiasso ,Zaneti i Muntari su sve samo to nisu i još 2 napadača ( jer bez Zlatana ,žešća kriza ).
I još za kraj moram spomenuti Cassana i Pazzinija , obojica su u prvom dijelu igre ismijavali zadnju liniju Intera
Sinoćnja utakmica je imala sličan scenarij kao i nedavna utakmica protiv Atalante .Užasne greške zadnje linije ( prvenstveno Rivas i Cordoba ) , jaka kiša koja je padala tokom cijelog meča i odlične odbrane Castelazzija ( 2 poluvrijeme ).
Inter je izašao sa kombinovanim sastavom ( bez Zlatana,Stankovića,Cambiasa,Santona,Cruza,Chivua,Figa ) sa čudnom zadnjom linijom ( Rivas,Cordoba ,Materazzi ), U 9 minuti Rivas poklanja loptu Cassanu koji sjajano prebacuje Tolda .32 minuta Pazzini kao duh sam ispred Tolda u buketu 5 Interovih igrača i konačno 44 minuta nakon odbrane Tolda Cordoba nespretno izbija loptu do Pazzinija koji pogađa prazan gol.
U ovom dijelu igre Inter je imao par prilika ali je Castelazzi s lakoćom to branio
U drugom poluvremenu je umjesto Rivasa ( koji je i sukrivac za 3-i gol ) ulazi Mancini, Sampa se brani a Inter napada ( doduše više jalovo ) .Ubrzo Sampa ostaje bez igrača ( drugi žuti krton, sasvim zasluženo ) i tada kreće totalna opsada gola .Inter napada sa Adrijanom , Crespom i Obinom ( zamijenio Balotellija koji napustio igru na nosilima ) no ono što je odbranio Castelazzi Obini,Crespu,Adrijanu,Manciniju je bilo fantazija.
Definitivno se nekim igračima treba na kraju sezone zahvaliti :Obina, Maxwell , Cordoba, Rivas,Jimenes ,H.Cruz Crespo, Figo ( Figo i Crespo samo zbog bremena godina iako kod njih postoji volja ) ozbiljno popričati sa Muntarijem , vidjeti šta dalje sa Mancinijem, Vieirom, Materazzijem, Adrijanom , jer to što oni pružaju nije dostojno igre prvaka Italije .. Dovesti 2 štopera ( jer su Chivu i Samuel skloni ozljedama ) , konačno jednog kreatora u sredini ( Dijego ), jer je Figo lagana prošlost a Stanković , Cambiasso ,Zaneti i Muntari su sve samo to nisu i još 2 napadača ( jer bez Zlatana ,žešća kriza ).
I još za kraj moram spomenuti Cassana i Pazzinija , obojica su u prvom dijelu igre ismijavali zadnju liniju Intera
Napokon da lazio nekoga uzme, kada igra pandev igraju i rimljani. u drugome poluvremenu juve je stjeran u misju rupu
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: A.S. Roma
http://euronogomet.com/index.php?option ... 6&Itemid=1
ovaj se balotelli digao pravo, misli da je jedan od najboljih igrača europe...
ovaj se balotelli digao pravo, misli da je jedan od najboljih igrača europe...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Mister No je napisao/la:1/2 filnale talijanskog kupa Sampdorija 3 :0 Inter .
a zašto je inter igrao bez tih navedenih igrača...jel zbog lige prvaka???? izgleda njima kup nije važan
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
@Mirza
Evidentno je da ovaj pakleni ritam srijeda-subota ubija igrače i vjerovatno je iz tog razloga Mourinho izašao sa kombinovanim sastavom , iako ni on nije bio loš ( igrali su Zaneti, Maicon , Adriano ,,) ali su napaljeni igrači Sampdorije ( potpomognuti greškama Interove odbrane ) više željeli pobjedu i sasvim zasluženo došli do nje.
Mislim da je pametno Mourinho postupio , jer je po onoj kiši bilo jako teško igrati i mogla se samo zaraditi kakva ozljeda ( Balotelli je izašao na nosilima ) a to pred meč sa ManU nikako ne bi valjalo....
Evidentno je da ovaj pakleni ritam srijeda-subota ubija igrače i vjerovatno je iz tog razloga Mourinho izašao sa kombinovanim sastavom , iako ni on nije bio loš ( igrali su Zaneti, Maicon , Adriano ,,) ali su napaljeni igrači Sampdorije ( potpomognuti greškama Interove odbrane ) više željeli pobjedu i sasvim zasluženo došli do nje.
Mislim da je pametno Mourinho postupio , jer je po onoj kiši bilo jako teško igrati i mogla se samo zaraditi kakva ozljeda ( Balotelli je izašao na nosilima ) a to pred meč sa ManU nikako ne bi valjalo....
hoces i ti zajendo da igramo...ma mozet vi gotiviti inter kolko god hocete al ste nerealni.sad hoces da kazes da vam sudije ne pomazu u seriji A. to je stvarno smijesno.pitar-nerrazzuro je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:cim nema pomoci sudija nema ni pobjede....budimo realni tako je.
Definitvno nisi bas neki poznavalc fudbala...sto ne probas malo s hokejom na travi ili tako nesto slicno...
simpatizeri klubova koji su igrali u serie B znaju stvarno biti zavidni 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
sigurno ne vise nego juventusu 

Ma ja...samo nam jos reci dali navijas za jebventus ili starilan i sve je jasno.A_d_0 je napisao/la:cim nema pomoci sudija nema ni pobjede....budimo realni tako je.
Inter ima dobru priliku da prodje jer ako daju jedan gol u englesku oni trebaju dva.
sanse 60:40
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Hehehehe ,na cemu zavidni??? Juve moze jos 10 godina bez trofeja bit a Inter se nece moc priblizit ni po titulama ni po popularnosti, ma ni po cemu.DenchiNL je napisao/la:simpatizeri klubova koji su igrali u serie B znaju stvarno biti zavidni
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Brani onaj cesar to je cudo jedno, kako u ligi prvaka tako i danas protiv djenove. Uz kasiljasa trenutno najbolji golman na svijetu
ja da navijam za ovaj inter (mislim ne do Bog) ja bi bar prizno da im sudije pomazu..a ne oni vako nesto baljezgaju beze.pa i corav to vidi.al vidjecemo dokle ce napredovat sudije.za 4 sezone najbolji strijelac intera bice rossetti.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
a mozda ce proci sva tri talijanska kluba u ligi prvaka.Rz88 je napisao/la:inter dobio i gazi ka naslovu prvaka, mislim da ce to i osvojiti ali o talijanskim klubovima u europi ne treba trositi rijeci, nego nisu ono sto u nekad bili, kako stoje stvari u lp ce ispasti i roma i inter a fiorentina je vec odavno ispala, kup eufa milan izbacen.
ocekujem danas milanovu pobjedu ipak sam keca odigrao.

Inter ima 0:0 i ako daju go u gostima vec su jednom nogom dalje
Roma i Juventus izgubili 0:1 u gostima, to se moze lako sustici. a jos su Arsenal i Chelsea vazda bili slabi na gostujucem terenu...
mada realno tesko da ce sva tri proci ali hoce makar jedan od njih

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
jest KOBE ja navijam za "starilan".u cemu jje problem.al imam 1 pitanje.kolko ono titula lige prvaka imate???molim odgovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.