Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

starmo76
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la starmo76 » 08 nov 2008, 02:24

E.D je napisao/la:
starmo76 je napisao/la:gdje mi je jaran samko? LOL
ko si ti?
enemy no 1 lol

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 08 nov 2008, 02:27

starmo76 je napisao/la:
E.D je napisao/la:
starmo76 je napisao/la:gdje mi je jaran samko? LOL
ko si ti?
enemy no 1 lol
pojma neam ko si, i nebitno je..al dok upotrebljajes to "LOL" predpostavljam da si neki momcic od 14 do 18 godina! ;)

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 08 nov 2008, 02:30

ma jok,imam preko 30.lol mi ostalo u navici dok chatam sa amerikankama

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 nov 2008, 15:03

Citam Ciro trazi stopera, povrijedio se i onaj hadalj Radeljic, iako je pozvao nekog mikelinija i neke sarabe, sad mu treba jos jedan stoper hitno, samo da mu porucim:

CIRO KLOCU, POZOVI JAHICA, NADAREVICA..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2008, 15:51

Lovac je napisao/la:Citam Ciro trazi stopera, povrijedio se i onaj hadalj Radeljic, iako je pozvao nekog mikelinija i neke sarabe, sad mu treba jos jedan stoper hitno, samo da mu porucim:

Ma nema ništa od toga.Neće zvat Nadarevića garant.Ipak je Ćiro principijelan čovjek koji drži do svoje riječi.To je fino pokazao na primjeru Saše Papca kad ga je prvo preko novina poslao u p.m. pa ga onda opet zvao u repku.

Nadareviću nadaj se skorom pozivu :!:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 nov 2008, 15:59

alan_cardec je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Citam Ciro trazi stopera, povrijedio se i onaj hadalj Radeljic, iako je pozvao nekog mikelinija i neke sarabe, sad mu treba jos jedan stoper hitno, samo da mu porucim:

Ma nema ništa od toga.Neće zvat Nadarevića garant.Ipak je Ćiro principijelan čovjek koji drži do svoje riječi.To je fino pokazao na primjeru Saše Papca kad ga je prvo preko novina poslao u p.m. pa ga onda opet zvao u repku.

Pa to ti kazem, treba ga zvat, kvalitetan je to igrac sigurno bolji od svih pozvanih odbrambenih, a i ciro vala sere skroz na skroz, sa ovom odbranom bi nas i Srbija pobijedila hehehe sala mala ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2008, 16:09

Lovac je napisao/la:
alan_cardec je napisao/la:

Pa to ti kazem, treba ga zvat, kvalitetan je to igrac sigurno bolji od svih pozvanih odbrambenih, a i ciro vala sere skroz na skroz, sa ovom odbranom bi nas i Srbija pobijedila hehehe sala mala ;)
Hehe ili si se možda zabunio pa htio reći Slovenija.Ajd` ako je šala, nek` je mala. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 17 nov 2008, 16:18

CIro mjesto da zoves neke lijeve igraCE, mogao si obratiti malo vise paznje na Dialibu,Stilica etc etc i ostale momke koji su ti drugi iz saveza za tebe vec otpisali iz skroz posrani razloga..Sta bi s obilazskom Skandinavije,SAD'a u potrazi za dobre stopere?? Ciro je za mene petljanac, jes zna on slozit taktiku,i podici atmosferu ali je zestoki petljanac! :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 17 nov 2008, 16:24

izvini molim te slazem se za nadarevica...ali neznam dokle ce te forsirat tog jahica...pa covjek nemoze da se izbori sada ni na klupi da bude....aj da si dao prijedlog mirvic i ovaj trivunovic...ali jahic neznam on po meni moze bit 20 igrac rep....

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 nov 2008, 16:49

seldo je napisao/la:

izvini molim te slazem se za nadarevica...ali neznam dokle ce te forsirat tog jahica...pa covjek nemoze da se izbori sada ni na klupi da bude....aj da si dao prijedlog mirvic i ovaj trivunovic...ali jahic neznam on po meni moze bit 20 igrac rep....
Ma ti si puko buraz s tim tvojim izjavama, Dusko Bajevic je rekao svoje neki dan o Jahicu..

BHFanaticos_
Kontakt:

Post Postao/la BHFanaticos_ » 17 nov 2008, 16:55

Nadarevic, Dialliba i Jahic !!! njih je sigurno trebao pozvati ako nista barem Dialibu da zaigra po prvi put!!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 17 nov 2008, 17:04

BHFanaticos_ je napisao/la:Nadarevic, Dialliba i Jahic !!! njih je sigurno trebao pozvati ako nista barem Dialibu da zaigra po prvi put!!!
Umjesto Sarabe trebao je pozvati Nadarevica!
Umjesto Mikelinija trebao je pozvati Jahica!
Umjesto Vasilica trebao je pozvati Stilica!
Umjesto Radeljica trebao je pozvati Mirvica i Trivunovica na testiranje!

Da je sve ovako uradio, kao sto sam napisao, mislim da bi ja bio najsretni covjek na svijetu :)

Sto se tice Dialibe, nemoze ga pozvati ako nemoze racunati na njega, zbog papira..e pa onda je red na savez da rijesaje te papire, da momak moze uskoro igrati za nasu repku!

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 17 nov 2008, 17:14

Lovac je napisao/la:
seldo je napisao/la:

Ma ti si puko buraz s tim tvojim izjavama, Dusko Bajevic je rekao svoje neki dan o Jahicu..
znam ja brate sta je rekao...ali ja sam tog jahica gledao dok je igrao u nasoj ligi super bio...onda gledam ga protiv slaven belupa pa covjek u 2 utakmice nemoze da cuva Marija Jurica...mislim da je to dovoljno .....mozda jahic na nekoj drugpj poziciji i moze too je ok...ali na stoperu ili u odbrani ja neznam i pored ovako lose odbrane mislim da opet nebih mogao igrat....pozzzz

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 18 nov 2008, 00:00

Sam bajevic je rekao da je tada citava ekipa zakazala i da ga je na osnovu te utakmice ciro izostavio, al nema veze dosta o njemu, po meni ako je bajevic reko da je klasa igrac u grckoj ligi onda se tu nema sta pricat, al eto opet vidit cemo sta ce biti dalje, znaci ja ne govorim ovdje samo o jahicu, nego i o stilicu i nadarevicu, cak i o mirvicu, al eto vidit cemo kakav ce ciro biser izvuci protiv belgije

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 18 nov 2008, 00:10

Lovac je napisao/la:Sam bajevic je rekao da je tada citava ekipa zakazala i da ga je na osnovu te utakmice ciro izostavio, al nema veze dosta o njemu, po meni ako je bajevic reko da je klasa igrac u grckoj ligi onda se tu nema sta pricat, al eto opet vidit cemo sta ce biti dalje, znaci ja ne govorim ovdje samo o jahicu, nego i o stilicu i nadarevicu, cak i o mirvicu, al eto vidit cemo kakav ce ciro biser izvuci protiv belgije
U krizi i otanjio je jahic i to je fakat.Izgubio je svoje pocetno mijesto a dosta puta ni na klupi nije bio.
Jedna na klupi,jedna ni na klupi.I tako vec dva puna mijeseca.
Na grbavici dok je jos bio na pripremama sa repkom par manijaka ga je gledao.Kazu ni kurc.om nije mrdao dok su se ostali znojili.Tako ne ide ni kod trenera Pofalickog :roll: .
Ebemga ima pandzu koji je sad zacementirao mijesto u Hajduku,sve bolji i bolji iz tekme u tekmu.
Sta Ciro ceka koji klinac.Da udze u 30.godinu mozda :roll:

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 18 nov 2008, 00:12

sukisp je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Sam bajevic je rekao da je tada citava ekipa zakazala i da ga je na osnovu te utakmice ciro izostavio, al nema veze dosta o njemu, po meni ako je bajevic reko da je klasa igrac u grckoj ligi onda se tu nema sta pricat, al eto opet vidit cemo sta ce biti dalje, znaci ja ne govorim ovdje samo o jahicu, nego i o stilicu i nadarevicu, cak i o mirvicu, al eto vidit cemo kakav ce ciro biser izvuci protiv belgije
U krizi i otanjio je jahic i to je fakat.Izgubio je svoje pocetno mijesto a dosta puta ni na klupi nije bio.
Jedna na klupi,jedna ni na klupi.I tako vec dva puna mijeseca.
Na grbavici dok je jos bio na pripremama sa repkom par manijaka ga je gledao.Kazu ni kurc.om nije mrdao dok su se ostali znojili.Tako ne ide ni kod trenera Pofalickog :roll: .
Ebemga ima pandzu koji je sad zacementirao mijesto u Hajduku,sve bolji i bolji iz tekme u tekmu.
Sta Ciro ceka koji klinac.Da udze u 30.godinu mozda :roll:
Opet kazem ja sam manijak, i bio sam na grbavici na treninzima repke posto mi je blizu i mogu reci da nije istina to sto kazu da nije trenirao, naprotiv, povrijedio je bio lozu, oporavljao se dosta dugo sad malo stagnira al polahko ulazi u formu opet, eto dosta o njemu od mene ;), ako ne sad onda ce do belgije biti sigurno 100% spreman i treba ga tad zvati..Pozz

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 18 nov 2008, 00:31

Jahic je Braco u malom i to stoji.Mozes ga postaviti na skoro sve pozicije.Ali nemoguce je da par ljudi koji su ga gledali na treningu svi u glas tvrde da ih je bas Jahic najvise na treningu razocarao.
Tada nije bio povrijedzen nego ono nonsalantno ponasanje.Ciro mu psovao od do.......
ne gotivim Ciru ali jahic je ipak morao vise da grize.Slican slucaj i sa Stilicem.
Cuj onog njegovog zadnjeg intervjua nije htio u zelji da uklizava i prlja dres.Kao eto misimovic u Njemackoj tako radi :roll:
pa bas sada kad vec ulazi u godine kod magatha ima ga i u odbrani i svakud kao i dzeke.
to su dobri igraci ali fakat je treba im malo zategnuti uzde inace budu li se zaebavali eto ih opet u zelji :mrgreen:

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 18 nov 2008, 12:04

ciro je najveci promasaj nase repke od kako je nastala,jer stvarno covjek ne zna da sastavi ekipu.rastjerao je najbolje igrace,izyebao im majku i sad preko nekih menadzera prodaje nase premijerligase koji se neznaju hljeba najesti.E CIRO vala promasaj si bio i sa hrvatima al eto sretan sto si imao pola exyugo reprezentativaca.....levatu jedan.prodana duso ilje dominkovica.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 24 nov 2008, 11:58

Šarlatan koji nikako nije dobar za našu reprezentaciju.
Vidi se ogromno znanje ali isto tako i manjak motivacije, želje i posvećenosti što sve rezultira jednim velikim cirkusom!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 12:42

emchoz je napisao/la:Šarlatan koji nikako nije dobar za našu reprezentaciju.
Vidi se ogromno znanje ali isto tako i manjak motivacije, želje i posvećenosti što sve rezultira jednim velikim cirkusom!
Ma vidi..neka on cirkusa koliko hoce..moze i to proci..ali ima 3 stvari sto mi smetaju nenormalno:
- Protiv jacih repki gace su mu usrane do koljena, nema nikako hrabrosti...
- Slabo zove nove potencijalne igrace koji bi nam mozda mogli pomoci (Mirvic,Trivunivic,Jahic,Stilic,bla bla bla) ...
- Ponekad forsira pogresne igrace (Ibricica umjesto Pjanica itd.) i zove pogresne igrace (Vasilic,Saraba,Mikelini) itd.

Ako te tacke malo popravi, onda sam cak i ja siguran da moze nesto dobro uraditi..jer sta kao reprezentativni trener mozes bog zna raditi..mozes napraviti dobru atmosferu...to on zna..moras napraviti dobru taktiku..to mu jos malo fali...i to za igrace jos..jer sta ce on inace uraditi za to kratko vrijeme i tih par sastanaka godisnje..nemoze ih trenirati kondiciju, snagu itd..to su sve gotovi igraci..samo ih treba poredati kao pijune!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.