Ništa BP, Otvoreni tip terena,i neke druge stvari koje nisu vrijedne spomena a vezane su za onoga ko uzima pare od tih termina... Atletski na Koševu TITO, a FIS mila majka za BP.TheManiacs je napisao/la:Ima te da iznajmite otvoreni teren u buca potoku
plastica trava
termin je ja misli m 65 km ali je mocno pravo igrati
teren veliki ko dupli vistafon .
SportSport.ba - Termin u fudbalu
Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu
Nocas sam sanjao termin, ahaha
I tebe Kosewsko Brdo
Koji sam "mentol" 

Support Velez, It's logical! ★
Eh vak,ak ce biti meze,harmonike malkice ,pisi me 

Pošto se već treba praviti plan za narednu sedmicu i termin,molim sve one koji su ZAINTERESOVANI(ali samo oni OZBILJNI,koji će SIGURNO doći) da ovdje potvrde učešće.
Termin znači, naredna nedjelja sa sličnom satnicom kao i prošle nedjelje,a mjesto,o tome ćemo se dogoviriti,zavisno od vremenskih prilika.
Sada očekujem ipak više ljudi,ali samo SIGURNI,bez priče doći ću i sl.
P.S. Da bi bili sigurni,molim da svi koji žele da igraju,da mi na pp pošalju svoj broj mobitela,da ih mogu kontaktirati ukoliko dođe do nekih izmjena.
Termin znači, naredna nedjelja sa sličnom satnicom kao i prošle nedjelje,a mjesto,o tome ćemo se dogoviriti,zavisno od vremenskih prilika.
Sada očekujem ipak više ljudi,ali samo SIGURNI,bez priče doći ću i sl.
P.S. Da bi bili sigurni,molim da svi koji žele da igraju,da mi na pp pošalju svoj broj mobitela,da ih mogu kontaktirati ukoliko dođe do nekih izmjena.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
sljedeci termin ima da gori 

Do srijede ko se prijavi,prijavi,taj ce i igrati,tako da i dalje stoji moj prijedlog da, ko ima zelju da igra,da mi na pp dostavi svoje ime i broj telefona,i naravno ovdje napise ima li namjeru igrati.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Eto, imas poruku, nadam se da nas ima ovaj put vise..ako mognes uraditi da bude isti tajming kao prosli put, odlicno bi bilo..
Pozdrav..

- kosewsko hill
- Kontakt:
Mont0 je napisao/la:Eto, imas poruku, nadam se da nas ima ovaj put vise..ako mognes uraditi da bude isti tajming kao prosli put, odlicno bi bilo..Pozdrav..
A ti živiš u Mostaru, jel ??
Željo - My first love!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sto se tice Zenice...Kisa je ..tereni su kod Sabe na otvorenom,mokro je ,klizavo ,nedo Bog moze neko nesto slomiti
Pa ce termin biti u areni 60KM 1 sat...sutra vam sve javljam
Pa ce termin biti u areni 60KM 1 sat...sutra vam sve javljam

A C A B !
Vidi mi lokacijukosewsko hill je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Eto, imas poruku, nadam se da nas ima ovaj put vise..ako mognes uraditi da bude isti tajming kao prosli put, odlicno bi bilo..Pozdrav..
A ti živiš u Mostaru, jel ??

Sta je ovoj danasnjoj omladini...niko da se javlja na termin...da smo dogovorili neko cuganje dosad bi svi pijani bili 

E ove hefte igram i ja jbga prosli put sam stvarno htio doc ali visa sila me sprijecila nije bitno sad je sigurno prijavio sam se i kod scorpiona tako da Peter Cech dolazi slijedeci termin

FK Sarajevo
i ja dolazim
Hvala svima za brojeve,ja cu veceras sumirati sve prijavljene do sada,pa cemo vidjeti na cemu smo i da li ce i koliko biti potrebno ljudi da jos pozovemo da igraju...pozzz 

Prijavljeni do sada:
1. scorpion
2. 71000
3. kinone
4. adnan_zeljo_hajduk
5. kosewsko hill
6. timmy
7. nevjernik
8. MontO
9. Maxisco
10. DR.HOUSE
11. adnan24
To je to za sad,ako još bude neko utoku večeri i jutra,u suprotnom,bit ce nam potrebna barem jos 4 za neko normalno igranje,a i raspodjelu placanja tog termina.
1. scorpion
2. 71000
3. kinone
4. adnan_zeljo_hajduk
5. kosewsko hill
6. timmy
7. nevjernik
8. MontO
9. Maxisco
10. DR.HOUSE
11. adnan24
To je to za sad,ako još bude neko utoku večeri i jutra,u suprotnom,bit ce nam potrebna barem jos 4 za neko normalno igranje,a i raspodjelu placanja tog termina.
- katalinski
- Kontakt:
evo i ja bih bio tu
(moderator sam pa haj ak smijes da me odbijes
)
samo meni ne odgovara nedjelja oko 12... il ujutro oko cenera (il ranije) il kasnije neka varijanta
P. S. obecavam da cu vam dovesti lejlu (eto jos jednog razloga da upadnem
)

(moderator sam pa haj ak smijes da me odbijes

samo meni ne odgovara nedjelja oko 12... il ujutro oko cenera (il ranije) il kasnije neka varijanta

P. S. obecavam da cu vam dovesti lejlu (eto jos jednog razloga da upadnem

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Hahaha, nemoj da ovo vide dva Robijaša, eto ti njih odmah. Lejla , ne lomi već melje srca na forumu. (mislim u ljubavnom smislu).
pa cilj je da se skupi sto vise ljudi zar ne
**** igranje, ja cu biti ko munib generalni sekretar turnira

**** igranje, ja cu biti ko munib generalni sekretar turnira

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Došao bih rado, ali neda mi se vozati po vozu, i previše je tu obaveza kod mene. Šteta, da je ovo bilo prije 4 mjeseca odmah bi došao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.