Simpaticna selekcija, da hoce nabit Francuze

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Hoćeš gledati Kanadu poslije?
Gledao sam ih sa Filipinima i Talijanima, ni govora o sreći.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:21Nikakve tu impresivnosti nema,neka se zahvale ogromnoj sreci,i lahkoj grupi.
Dominikana nema igre,dosta griješe,bez sigurnosti u igri,odbrana ništa vise od solidne.
U drugoj fazi ce im se ovo sve vratiti
U nekom kontekstu kako to rade neke evropske reprezentacije, kladim se da bi i po cijenu bodova gledali da ih izbaceSanfrancisco je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:26Da su ih pustili, prosla bi Angola u drugu fazu i Dominikana bi prenijela 0 bodova u drugi krug, ovako ce prenijeti 2 boda.
A dobro, ne pričamo o nekoj košarkaškoj velesili, jasno da su sa i bez KAT-a druga reprezentacija.DamirT je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:27Eto vidjeli smo kako igraju bez KAT-a. Samo sreca i losa slobodna bacanja Angole ih spasila poraza. Mada opet iznenadjenje pored Italije, pa i domacina Filipina da budu prvi. Mislim da im je ovaj drugi krug plafon.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:21Nikakve tu impresivnosti nema,neka se zahvale ogromnoj sreci,i lahkoj grupi.
Dominikana nema igre,dosta griješe,bez sigurnosti u igri,odbrana ništa vise od solidne.
Ni Italiju ne krasi dobra igra,ali ce se provuci kao i obično.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:39Gledao sam ih sa Filipinima i Talijanima, ni govora o sreći.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:21Nikakve tu impresivnosti nema,neka se zahvale ogromnoj sreci,i lahkoj grupi.
Ebi ga, sad je lagana grupa, a jutros se pričalo o eventualnoj pobjedi Angole nad njima.
Ako su i bili favoriti nad njima i Filipincima, nad Talijanima sigurno nisu.
Ma dobro, al 3-0 se nisu ni oni nadali niti iko drugi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:46Ni Italiju ne krasi dobra igra,ali ce se provuci kao i obično.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:39Gledao sam ih sa Filipinima i Talijanima, ni govora o sreći.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:21
Nikakve tu impresivnosti nema,neka se zahvale ogromnoj sreci,i lahkoj grupi.
Ebi ga, sad je lagana grupa, a jutros se pričalo o eventualnoj pobjedi Angole nad njima.
Rekao sam laka grupa,jer kad pogledaš igru i reprezentacije koje su u grupi,to i jeste.
Sta bi bilo da su u grupi npr sa Latvijom/Litvom,Australijom.
Sigurno se ne bi dobro proveli.
Meni je Dominakana sve tri dobila uz dozu velike srece,nema sigurnosti u njihovoj igri![]()
Iskoristimo ovu priliku da se sjetimo kako su se zabari provukli protiv nas 99, tj kako nas je ukopo tadasnji play a sadasnji selektor...i na kraju osvojiliShategabri je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:52Ma dobro, al 3-0 se nisu ni oni nadali niti iko drugi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:46Ni Italiju ne krasi dobra igra,ali ce se provuci kao i obično.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:39
Gledao sam ih sa Filipinima i Talijanima, ni govora o sreći.
Rekao sam laka grupa,jer kad pogledaš igru i reprezentacije koje su u grupi,to i jeste.
Sta bi bilo da su u grupi npr sa Latvijom/Litvom,Australijom.
Sigurno se ne bi dobro proveli.
Meni je Dominakana sve tri dobila uz dozu velike srece,nema sigurnosti u njihovoj igri![]()
Vodila je Finska +18 ,ali onda neshvatljiv pad,uz publiku Japanci preokrenuliNapoleon1921 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:51Japanci amaterska ekipa, mozda i najslabija uz Z.Ostrva..zaista ne kontam kako su finci uspjeli izgubit.
Ovaj Hawkison jbt odigro 20 minuta bez skoka a ima lik 210cm...(da pogodili ste igro ga vise )![]()
Kina,Venecuela,Meksiko trebaju da ponesu tu titulu.Napoleon1921 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:51Japanci amaterska ekipa, mozda i najslabija uz Z.Ostrva..zaista ne kontam kako su finci uspjeli izgubit.
Ovaj Hawkison jbt odigro 20 minuta bez skoka a ima lik 210cm...(da pogodili ste igro ga vise )![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.