Znaci zbog jednog igraca trebas zrtvovati uspjeh cijele reprezentacije?Beledija je napisao/la: ↑06 sep 2025, 12:39Kao i većina navijača bio sam skeptičan u opravdanost forsiranja Robersona. I sam Roberson poslije 7 šuteva i 0 poena još i dvije izgubljene lopte potvrđivao je da je promašaj. Međutim, usprkos lošem počinjanju u svakoj utakmici uspio me je demantovatI a vjerujem i većinu naših navijača. Što se tiče Luke Garze, Bećiragiću ili nekom drugom selektoru ukazom, dekretom ili na bilo koji način odrediti da ga zove u repku bila ili ne zvjezdica kraj njegovog imena. Čovjek je to zaslužio taman da plejmejkera igra mali Hrelja.
Luka Garza
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Luka Garza
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Neemias Queta (centar Portugala) ce imati prednost, medjutim ako Luka bude imao minutazu slicnu Kornetu prosle pa cak i predprosle sezone onda je na konju, a i mi sa njim. Odlaskom Horforda otvorio se prostor za spacing 5 a Queta to nije. Ako popravi odbranu i bude drzao % za 3poena iznad 30 svasta je moguce
Il regno del Diavolo!
Adis prije turnira: "Da je Garza tu izgubili bi skroz Kamenjaša."
Sad nakon što je Kamenjaš protiv Gruzije napravio najgluplji potez eurobasketa i samo nastavio isto protiv Poljske ispada da Adis griješi. Čak i da Garza nije naturalizovan Adisu nije po želji da vojnika reprezentacije iz kvalifikacija Kamenog ostavi bez minutaže. Kameni za prozora protiv Bugarske i Mađarske, pokazao je da može. Garza za eurobasketa.

Pa malo se i Miško pita u vezi toga hoće li imati Kamenjaš minute u reprezentaciji (a hoće) a ne samo Adis, al eto ne može bas tako reći novinarima.Drape je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:38Adis prije turnira: "Da je Garza tu izgubili bi skroz Kamenjaša."Sad nakon što je Kamenjaš protiv Gruzije napravio najgluplji potez eurobasketa i samo nastavio isto protiv Poljske ispada da Adis griješi. Čak i da Garza nije naturalizovan Adisu nije po želji da vojnika reprezentacije iz kvalifikacija Kamenog ostavi bez minutaže. Kameni za prozora protiv Bugarske i Mađarske, pokazao je da može. Garza za eurobasketa.