Luka Garza

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

19vendetta87
Kontakt:

Re: Luka Garza

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 sep 2025, 14:37

Beledija je napisao/la:
06 sep 2025, 12:39
Kao i većina navijača bio sam skeptičan u opravdanost forsiranja Robersona. I sam Roberson poslije 7 šuteva i 0 poena još i dvije izgubljene lopte potvrđivao je da je promašaj. Međutim, usprkos lošem počinjanju u svakoj utakmici uspio me je demantovatI a vjerujem i većinu naših navijača. Što se tiče Luke Garze, Bećiragiću ili nekom drugom selektoru ukazom, dekretom ili na bilo koji način odrediti da ga zove u repku bila ili ne zvjezdica kraj njegovog imena. Čovjek je to zaslužio taman da plejmejkera igra mali Hrelja.
Znaci zbog jednog igraca trebas zrtvovati uspjeh cijele reprezentacije?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 06 sep 2025, 15:04

mercurial je napisao/la:
05 sep 2025, 22:19
Frank Garza je u intervju rekao da ocekuju mozda cak da bi Luka trebao biti starter u novoj sezoni za Boston.
Neemias Queta (centar Portugala) ce imati prednost, medjutim ako Luka bude imao minutazu slicnu Kornetu prosle pa cak i predprosle sezone onda je na konju, a i mi sa njim. Odlaskom Horforda otvorio se prostor za spacing 5 a Queta to nije. Ako popravi odbranu i bude drzao % za 3poena iznad 30 svasta je moguce
Il regno del Diavolo!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 07 sep 2025, 20:38

Adis prije turnira: "Da je Garza tu izgubili bi skroz Kamenjaša." :( Sad nakon što je Kamenjaš protiv Gruzije napravio najgluplji potez eurobasketa i samo nastavio isto protiv Poljske ispada da Adis griješi. Čak i da Garza nije naturalizovan Adisu nije po želji da vojnika reprezentacije iz kvalifikacija Kamenog ostavi bez minutaže. Kameni za prozora protiv Bugarske i Mađarske, pokazao je da može. Garza za eurobasketa.

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 07 sep 2025, 21:15

Drape je napisao/la:
07 sep 2025, 20:38
Adis prije turnira: "Da je Garza tu izgubili bi skroz Kamenjaša." :( Sad nakon što je Kamenjaš protiv Gruzije napravio najgluplji potez eurobasketa i samo nastavio isto protiv Poljske ispada da Adis griješi. Čak i da Garza nije naturalizovan Adisu nije po želji da vojnika reprezentacije iz kvalifikacija Kamenog ostavi bez minutaže. Kameni za prozora protiv Bugarske i Mađarske, pokazao je da može. Garza za eurobasketa.
Pa malo se i Miško pita u vezi toga hoće li imati Kamenjaš minute u reprezentaciji (a hoće) a ne samo Adis, al eto ne može bas tako reći novinarima.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nah1d, Vaya i 47 gostiju.