RK Borac

Lepinja
Kontakt:

Re: RK Borac

Post Postao/la Lepinja » 18 jul 2011, 23:17

Ocekujte do subote jos jednu bombu u ekipi i to ce koliko znam biti zadnji transfer za ovaj prelazni rok :D
Zadnja izmjena: Lepinja, dana/u 18 jul 2011, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 jul 2011, 23:21

Papalukas je napisao/la:
Pa zar bi CZ koja također igra u SEHA ligi tako lako otpustila Hansa i Trivundžu!?
Sto se ovoga tice nisi u pravu,Zvezda im duguje po 20ak hiljada eura...
A najveci razlog povratka je boravak sa svojim porodicama al naravno ako Borac moze da ih finansiski zadovolji....
Za dugovanja nisam u toku pa ću ti vjerovati, a to je samo 'dokaz' da danas skoro nema kluba koji nekom ne duguje...
Što se tiče porodice, hm - za Trivundžu ne znam ali Ljubišić je sa ženom (porodicom) bio i u Portugalu i BG!!!

Ponoviću - nije mi krivo ni sekunde što se Borac pojačava (samo da li su sve baš pojačanja!?) jer će i moja Bosna onda pokazati ko je i šta je i morati više zapeti i učvrstitiu se u evropskoj LP :) ,a rukomet će kao sport profitirati....
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 jul 2011, 23:24

Lepinja je napisao/la:Ocekujte do subote jos jednu bombu u ekipi i to ce koliko znam biti zadnji transfer za ovaj prelazni rok :D
Nemoj svega ti nikakve bombe - daj kvalitetnog, dokazanog, igrača.... ;)
Bosno moja poharana....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 18 jul 2011, 23:26

Što se tiče porodice, hm - za Trivundžu ne znam ali Ljubišić je sa ženom (porodicom) bio i u Portugalu i BG!!!
Trivi je zena trudna, a i Hansova zena je bila u Bl sa djetetom dok je on bio u Brogradu.Za mene su oni velika pojacanja a ti kako hoces :), i najvaznije djeca Borca.

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 18 jul 2011, 23:27

Trigger je napisao/la:
Lepinja je napisao/la:Ocekujte do subote jos jednu bombu u ekipi i to ce koliko znam biti zadnji transfer za ovaj prelazni rok :D
Standardan reprezentativac i veoma dokazan igrac :D

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 jul 2011, 23:39

Lepinja je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
Standardan reprezentativac i veoma dokazan igrac :D
Ako se radi o 'Baki' (Bojinoviću)....OK, al' odoste u gerijatriju.....i ko će sve to "posložiti" - tolike zvijezde i "zvijezde"...!? :(
Bosno moja poharana....

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 18 jul 2011, 23:40

Reprezentativac je BIH :D

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 jul 2011, 23:43

Lepinja je napisao/la:Reprezentativac je BIH :D
Opala!
Hajde da sačekamo i saznamo ko je "bomba"!
Fali vam još jedno lijevo krilo....a Vule je bez angažmana, trenutno...
Mile odriješio kesu...samo vodite računa da se sve ne završi kao "projekta - Igokea".... :?
Bosno moja poharana....

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 19 jul 2011, 08:22

Adnan Jaksic ;)

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 19 jul 2011, 08:52

meni je i dalje to slabo za titulu...blazevic je bolji od hansa, faruk je sigurno bolji od radjenovica i trivundze, markez( ako dodje) je bio na nekom stipendijskom ugovoru u monpeljeu, ponekad je upao u ekipu... i bice veliko razocarenje za sve koji puno ocekuju od njega...
jedino pravo pojacanje za sad je djukic, koji je po mom misljenju bolji igrac od melica.

a koliko trig sa odusevljenjem najavljuje dolazak holperta mladjeg, mislim da ce biti jako razocaran... ;)
imperator, prodavac magle

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 19 jul 2011, 09:01

E kakav smo to narod nikad zadovoljni, pa da dovedu Karabatica rekli bi on je nekad bio igrac, ili Balica bilo bi, da on nesto vrijedi nebi igrao u Zagrebu :roll: :roll: :roll: :roll:

Daleko je jos prvenstvo BIH, ko ce biti prvak ko to moze da zna, sigurno je Bosna favorit ali to nista ne znaci, prosle godine su se izvukli na sudije u banjaluci i na mucke u savezu oko igranja utakmica, kako ce ici ove godine ko ce to znati... Samo polako 8-)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 09:39

Stvara se mocna masinerija u Banjaluci,bicemo ove godine duplo jaci nego lani,a svake sledece godine budzet ce biti sve veci. Dobro je i sto je Bosna jaka,yebesh ligu gdje nemas rivala. Izvidjac isto fina ekipica.

Ja sam veliki optimista i navijac u meni govori da cemo vec ove sezone biti najjaci u BiH,i da ce to potrajati godinama,jer nema nista prirodnije od toga. Imamo tradiciju,navijace (cak su se i Lesinari vratili),i ono sto nam je jedino nedostajalo u ovim prokletim vremenima-obezbijedjen stabilan dugorocni budzet.
Prosle sezone uopste nisam imao nikakav osjecaj da cemo se umjesati u trku sa Bosnom za titulu,ali ove sezone je za mene sve osim titule-razocarenje,a za godine koje dolaze i titula prvaka ce biti malo. Evropo,Borac se vraca!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 19 jul 2011, 10:04

SrdjanBL je napisao/la:Adnan Jaksic ;)
Od njega smo odustali trazi velike pare a ne vrijedi toliko ;)

Rukomet je rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet je rukomet » 19 jul 2011, 10:31

Eksluziva Vukasin Kale Stojanović!
Nakon neuspješnih pregovora sa RK Vardara Skoplje (doveli Markovića) i sa RK Bosna BH Gas, potpisuje za RK Borac Banja Luka,najkasnije do subote!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 10:36

Jel dobar igrac?

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 19 jul 2011, 10:42

Eto upravo je kolega gore rekao
Stojanovic stize do subote :D

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 10:51

Ja sam cuo za Vladicu Stojanovica i Vuleta Trivunovica,ali za Vuleta Stojanovica ne :D

Posto sam slabo upoznat u zadnje vrijeme sa rukometom moze li neko napisati je li ovo dobar igrac?

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 19 jul 2011, 10:53

Armageddon2012 je napisao/la:Ja sam cuo za Vladicu Stojanovica i Vuleta Trivunovica,ali za Vuleta Stojanovica ne :D

Posto sam slabo upoznat u zadnje vrijeme sa rukometom moze li neko napisati je li ovo dobar igrac?
Standardan reprezentativac BIH vec vise godine igrao je za Bosnu,Slogu i jednog spanskog prvoligasa bilo je price da treba preci u Vardar ali je trazio dosta novca pa su oni doveli Markovica.

Sjajan igrac :D

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 jul 2011, 12:59

Armageddon2012 je napisao/la:Ja sam cuo za Vladicu Stojanovica i Vuleta Trivunovica,ali za Vuleta Stojanovica ne :D

Eto, ima i Vule-Vukašin Stojanović iako ga mnogi zovu i Kale.... Odličan igrač u oba smjera. Iskusan i provjeren u svakom pogledu - sportaš "od pete do glave".... Sa njim i Đukićem će te imati najbolji par krila.....iako i Bosna ima sjajna krila, a doći će još jedno lijevo, a ne mora značiti da će to biti Holpert koji je dobar igrač (svako ima svoje mišljenje - meni se lično sviđa i Pavlov...)) i koji je već pokušavao da dođe u Bosnu ali je bio uranio, a sad ćemo vidjeti može li ispuniti Pipetove kriterije ;).

Da se ne ponavljam - napravio je Borac veliki posao, imena su 'zvučna' i ja zaista očekujem mnogo jači Borac, samo....Nemojte se razočarati (nije nikakva zloba) ako ne krene sve kako očekujete za jaku i uspješnu ekipu na parketu treba više "elemenata" - nije dovoljno samo 'naredati' imena i smatrati da je sve 'sjajno'.... Npr. Sloga je pred početak prvenstva (prošlog) imala vrlodobru ekipu prema imenima i šta bi !? Ja očekivao žestoku borbu za drugo mjesto a oni klinci (što ne idu na antidoping kontrole :mrgreen: ) napraviše daleko više....

I da budem 'pozitivac' - Bravo Borac! Sad će se i moja Bosna morati više oznojiti za 3 boda - dostojna protivnika je konačno dobila u BiH, a neka se zamisle ostali u "SEHA ligi" o bh. predstavnicima... :D
Bosno moja poharana....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 19 jul 2011, 15:23

Da se ne ponavljam - napravio je Borac veliki posao, imena su 'zvučna' i ja zaista očekujem mnogo jači Borac, samo....Nemojte se razočarati (nije nikakva zloba) ako ne krene sve kako očekujete za jaku i uspješnu ekipu na parketu treba više "elemenata" - nije dovoljno samo 'naredati' imena i smatrati da je sve 'sjajno'.... Npr. Sloga je pred početak prvenstva (prošlog) imala vrlodobru ekipu prema imenima i šta bi !? Ja očekivao žestoku borbu za drugo mjesto a oni klinci (što ne idu na antidoping kontrole :mrgreen: ) napraviše daleko više....
Naravno uvijek ima taj faktor,ali ja sam prezadovoljan sto napokon imamo i imena, mislim da se ovo ne moze porediti sa Igokeom koja je bila legija stranaca, ovde su u pitanju manje vise Borceva djeca plus Stojanovic koji odlicno poznaje Bih ligu a i vecinu igraca, i ta dva momka, koji su mnogo mladji od ostatka, pa vjerujem da ce se "morati " uklopiti. A sto se tice Sloge vjerujem da znas zasto je doslo do debakla,nema para nema rezultata, stvarno mi je zao sto se uvijek ista prica ponavlaj u Slogi, dobiju koji dinar oko turnira,naprave solidnu ekipu i onda nakon par mjeseci totalni raspad, svi im okrenu ledja...
Mislim da Djogo radi za sada dobar posao,sad za te pare jos ne mogu da vjerujem,samo da ne bude obecanje ludom radovanje, pa da se i mi raspadnemo kao i Sloga za par mjeseci....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.