Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Smijesno zasto ponistise gol Genovi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neko jači? 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ni lani Milan nije trebao biti tu. Polusezona nakon covid pauze je samo slučajnost.

A ljudi evo na pragu 40e pobjede u zadnjih 61 nastupa u Serie A.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije nam ni dva kola trebalo da dobijemo penaltik. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
TheTruth34 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:40Vec sam zaboravio da je ova prevara nazivana novim Pirlom![]()
![]()

Isto ne mozete zapet Laziu, dva u dva kola

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Haj hvala qrcu, kako ogavna ova ekipa Salernitana.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- TheTruth34
- Kontakt:
meepo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:47TheTruth34 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:40Vec sam zaboravio da je ova prevara nazivana novim Pirlom![]()
![]()
![]()

Salis se, jelde? Nemoguce je da si ozbiljan...Nakon 40 utakmica,ti bi dao go,a kamoli ne novi Pirlo

A ti nisi bio ozbiljan kad si ga ismijavao zbog lose igre u prvom dijelu prošle utakmice?
Il Club più titolato al mondo!
- TheTruth34
- Kontakt:
Nije on 'prije 10 dana potpisao za Milan,od 40 utakmica koje je odigrao,gledao sam petnaestak,ono sto sam vidio je da odgovorno tvrdim da je vrijedjanje inteligencije njega staviti u istu recenicu sa Pirlom.
Giroud majstor,drago mi je zbog tog gospodina,Milan nelos,ako nastave ovako,mozda bi cak opet mogli u top4,ali ne bih da ih ureknem..
Giroud majstor,drago mi je zbog tog gospodina,Milan nelos,ako nastave ovako,mozda bi cak opet mogli u top4,ali ne bih da ih ureknem..
A ko ga je poredio s Pirlom? Vrlo često se ovdje neke izjave pojedinih komentatora forsiraju kao da su napisane od strane navijača Milana.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
De ti prvo reci od kad pratis Pirla?TheTruth34 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:41Nije on 'prije 10 dana potpisao za Milan,od 40 utakmica koje je odigrao,gledao sam petnaestak,ono sto sam vidio je da odgovorno tvrdim da je vrijedjanje inteligencije njega staviti u istu recenicu sa Pirlom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ti da pratiš ovu ekipu kako govoriš, primijetio bi da konstantno napreduje. Očigledno je i slijepoj osobi. Primijetio bi i da je regista koji je forsiran u box2box roli.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
petagna zabio genovi i sad prelazi u sampdoriju