Za drzavni koeficijent ima ko da brine ! Borac i Siroki !!

Nas zanima samo prolaz !!
Pa da cekamo Elfsborg pred punim tribinama testiranih navijaca !!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za drzavni koeficijent ima ko da brine ! Borac i Siroki !!
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:15To da,na jug stvarno mislim da niko necemiky_hz je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:05Nije malo kad skontas da juga ima u prodaji preko 1000 a te karte niko nece kupiti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 18:19
Malo jbg
Nisam ocekivao da ce se svih 9500 prodati
Ali ocekivao sam bar 7500
Poslije svega ovoga,samo 5500 ljudi pozelilo stadion izgleda...
Te karte slobodno odbij od brojke 9.600 i skontas da je prodaja odlicna pogotovo zbog sranja sa testovima.
Dosta raje je isto odlucilo da ne dolazi zbog ovih testova
Dole u drugom postu sam naveo i druge razloge
Raja na godisnjem
1.pretkolo protiv polu-amaterske ekipe
Ljudi razocarani zbog titule itd.
Evo za par sati se prodalo 300 karti za istok
Vjerujem da ce biti bar 7500-8000 sutra
Misliš? Kontam makar će jug ostatiamypitar je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:18NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:15To da,na jug stvarno mislim da niko nece
Raja na godisnjem
Karti će nestati do početka utakmice citiraj me sutra.
Mogu kone na jug da gledaju uzivo evropsku tekmuMortemHz je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:18Misliš? Kontam makar će jug ostatiamypitar je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:18NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:15
To da,na jug stvarno mislim da niko nece
Raja na godisnjem
Karti će nestati do početka utakmice citiraj me sutra.![]()
MortemHz je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:18Misliš? Kontam makar će jug ostatiamypitar je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:18NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:15
To da,na jug stvarno mislim da niko nece
Raja na godisnjem
Karti će nestati do početka utakmice citiraj me sutra.![]()
Ma ja sebi uvijek završim prvi dan da se ne peglam poslije
Kako naš klub misli na komšije, bilo je nekih pogrešnih poteza ali svaka im čast za ovo
Ma slazem se,samo kazem da pretpostavljam da je to kao neki vid njihovog presutnog protesta prema upravi kluba i samom Kasumu. Naravno da su trebali iskoristiti priliku i dobro ga izresetati kad je vec sam trazioAlfredNobel je napisao/la: ↑14 jul 2021, 18:12Pa vidi, ne mogu oni njega bojkovati, boli Kasuma qurac hoće li ga pitati ili ne. Njemu još bolje, ranije završio s pressicom, ode za svojim poslom.
Ako su već tražili transparentnost, evo Klub je opet organizovao pressicu, gdje su mogli pitati šta im je volja. Od ekipe, pojačanja, potencijalnog investitora, Tana, Nama, kampa, stadiona, problema s dresovima, o registraciji Ševelja i Lazića, o Bagariću, Jukiću itd.
Znači, šta ti padne na pamet, šta je u žiži interesovanja, šta ovdje zanima raju i po mrežama, znači sve su to mogli popisati i priupitati.
Sad očekujem da sjednu za računar, otvore Word i krenu s sastavljenjem svojih rezimea, analiza, očekivanja i ostalih stvari, uz bombastične naslove i clickbaitove. Ovo prilikom ih sve nabijem na qurac, jer mi nema goreg šljama od njih i njihovog jajarskog karaktera.
Da su oni nešto naštetili i bojkotovali Kasuma, daleko od toga. Naredni put kad budu krenuli pričati o transparentnosti, samo neka izađe Kasum i kaže "što niste pitali ništa prošli put" i pređe na naredno pitanje. Samo neka trlja nos ovim jadovima.
Ne budite zenski polni organi ! S kartom,bez karte,s testom bez testa,treba doci ! Ko ima zelju i volju,naci ce nacin da udze !
Pa Velezovci govore da su cak davali potvrde bez testa, valjda ih smorilo bilo, tako da laganini hahahhaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:30Ovo ce biti smijurija bgm.
Vecina raje radi.
Kako ce oni testirati 3-4 hiljade ljudi koji ce doci u periodu od 16:00h do 18:00 h ? Jos im i uruciti rezultate.
Pa u jeku pandemije u gradu je radjeno 2k testova na "petnaest" lokacija, pa se opet cekalo po sat dva.
Nemoguca misija.
Ja cu pokušati poslije posla, a znam da nema nista od toga.
Organizacija 0 bodova.
Ma kartu pokažes dati test vec gotov , boli nekog ona stvar.Zna da nećeš preko grane vec na utakmicu.Aduka87 je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:32Pa Velezovci govore da su cak davali potvrde bez testa, valjda ih smorilo bilo, tako da laganini hahahhaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:30Ovo ce biti smijurija bgm.
Vecina raje radi.
Kako ce oni testirati 3-4 hiljade ljudi koji ce doci u periodu od 16:00h do 18:00 h ? Jos im i uruciti rezultate.
Pa u jeku pandemije u gradu je radjeno 2k testova na "petnaest" lokacija, pa se opet cekalo po sat dva.
Nemoguca misija.
Organizacija 0 bodova.
Neće biti toliko, većina će iskoristiti priliku ranije, neki su vakcinisani, neki preboljeli pa onda djeca..OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:30Ovo ce biti smijurija bgm.
Vecina raje radi.
Nemoguca misija.
Organizacija 0 bodova.