nek mu je sa srecom,nek napravi dobru karijeru strasan je ko covjek i igracbadblueboylivno je napisao/la:Bojan navodno ide u Fenerbahce (po pričama, već je sve sređeno).
sretno bojane
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
nek mu je sa srecom,nek napravi dobru karijeru strasan je ko covjek i igracbadblueboylivno je napisao/la:Bojan navodno ide u Fenerbahce (po pričama, već je sve sređeno).
fener je strasan timmonsteR. je napisao/la:Baš sam čitao intervju u SN o njegovom mogućem prelasku i izjavio je da je Fenerbahce još samo špekulacija, te da će se ovog ljeta još dobro razmisliti. Mada ni odlazak u Tursku nije loš potez!
ma sta ce u nba,nek ne ide jos tamo,dobar je igrac al ne tolikomonsteR. je napisao/la:Nešto sam čitao da se želi okušati na NBA Playoffu, mada bi teško prošao.![]()
btw.Da li Ukić igra za Fener?
Draftu valjda..Nece on nikada do knock out faze u NBA stici (tesko i do jednog NBA tima)..monsteR. je napisao/la:Nešto sam čitao da se želi okušati na NBA Playoffu, mada bi teško prošao.![]()
neno#4 je napisao/la:Draftu valjda..Nece on nikada do knock out faze u NBA stici (tesko i do jednog NBA tima)..monsteR. je napisao/la:Nešto sam čitao da se želi okušati na NBA Playoffu, mada bi teško prošao.![]()
Ukic, Tomas su u Feneru, a trener je Spahija...
Da moja greška, nešto sam razmišljao o Playoffu pa napisao.Draftu valjda..Nece on nikada do knock out faze u NBA stici (tesko i do jednog NBA tima)..
Ukic, Tomas su u Feneru, a trener je Spahija...,
Ma da...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Draftu valjda..Nece on nikada do knock out faze u NBA stici (tesko i do jednog NBA tima)..monsteR. je napisao/la:Nešto sam čitao da se želi okušati na NBA Playoffu, mada bi teško prošao.![]()
bogdanović?
Ma da...[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Draftu valjda..Nece on nikada do knock out faze u NBA stici (tesko i do jednog NBA tima)..monsteR. je napisao/la:Nešto sam čitao da se želi okušati na NBA Playoffu, mada bi teško prošao.![]()
bogdanović?
ma kakav ukic,telebadblueboylivno je napisao/la:Ukić je očaj. I nikad neće biti veliki igrač. Sama količina soliranja, i nepotrebnih ulazaka pod koš pa vraćanje lopte nazad, obično bacanje u bunar, je začuđujuća. A to je samo jedan segment zbog kojeg mi se gadi kao igrač.
Radošević i Zubčić idu na NBA draft, ne i Bogdanović. Dakle, Fener je sasvim izvjesan. Mogao bi biti veliki igrač, pogotovo pod Spahijom.
Postoje izuzeci, ali mislim da u Bokijevom slucaju tesko, vrlo tesko. Iz razloga sto jednostavno su fizikalija najveci problem, a on to nema ni u najavi. Vidjet cemo kako ce igrati kada bude 3 - 4 covjek ekipe.nikad se ne zna,sjeti se žana tabaka
moze moze bojo je dobar igracneno#4 je napisao/la:Postoje izuzeci, ali mislim da u Bokijevom slucaju tesko, vrlo tesko. Iz razloga sto jednostavno su fizikalija najveci problem, a on to nema ni u najavi. Vidjet cemo kako ce igrati kada bude 3 - 4 covjek ekipe.nikad se ne zna,sjeti se žana tabaka
Dobar je igrac kada ide njemu po utakmici 10 - 15 suteva. Anderson je bio Jordan u Ciboni, pola Europe ga trazilo, poslije kada je otisao u Makabi vidjeli smo samo da je jedan obicni divljak. Vidjet cemo kako ce reagovati Bogdanovic kada ode u neki tim, gdje nece biti glavni igrac. O NBA ne treba ni pricati, tesko je to, pretesko. Trenutno u ovom trenutku je Djedovic mnogo blize NBA nego Bogdanovic...Rosas7 je napisao/la:moze moze bojo je dobar igracneno#4 je napisao/la:Postoje izuzeci, ali mislim da u Bokijevom slucaju tesko, vrlo tesko. Iz razloga sto jednostavno su fizikalija najveci problem, a on to nema ni u najavi. Vidjet cemo kako ce igrati kada bude 3 - 4 covjek ekipe.nikad se ne zna,sjeti se žana tabaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.