Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Benjamin Tatar
Ode on narednih mjeseci na snimanje filma "Ko to tamo peva 2"
Hasansas1978 je napisao/la: ↑19 nov 2020, 00:13Ode on narednih mjeseci na snimanje filma "Ko to tamo peva 2"

Kolko su samo trolali estonci da ga uguraju i šta sad? Protiv Irana nije mogo igrat, protiv Italije nepostojući. 

-
- Kontakt:
Kakav ba Duljević , taj sad da se vrati u Sarajevo pitanje da li bi imao mjesta ...MrPink je napisao/la: ↑19 nov 2020, 00:11Duljević, Menalo, Hotić i Hajrović su sigurno kvalitetniji. Znam da Duljević i Hajrović imaju mizernu minutažu u klubovima, ali su realno kvalitetniji igrači. Ima tu još par igrača koji su u 5 deka sa Benjaminom tipa Kvržić i Zakarić.
Hajrović naravno da je puno bolji , Hotić , Menalo , Kvržić tanko vala ...
Zakarić bi bio najbolje rješenje.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sve su to karine od igrača i to je tužna istina.bombaysaphire je napisao/la: ↑19 nov 2020, 00:18Kakav ba Duljević , taj sad da se vrati u Sarajevo pitanje da li bi imao mjesta ...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakav Zakarićbombaysaphire je napisao/la: ↑19 nov 2020, 00:18Kakav ba Duljević , taj sad da se vrati u Sarajevo pitanje da li bi imao mjesta ...

-
- Kontakt:
Goran Zakarić iz Borca .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dobio je šansu, pokazalo se da nije za A tima i to je to. Nema se tu šta puno raspravljati.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Tatar Ćao
Tip je za BH premijer lige i tu mu je kraj.Ne zna jel pošo il je došo.
- Chapman1886
- Kontakt:
eto ima šta djeci pričati,bio je dio najgore selekcije naše reprezentacije ikad
Samo Sloboda | COYG
Na celu Glavopulos ofucana grcka kuja hvala lpChapman1886 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 11:28eto ima šta djeci pričati,bio je dio najgore selekcije naše reprezentacije ikad
Hajd druze sta fali poderao si komad vrece sa sebe. Nije zlatan da moras se izvinjavati. 
https://www.klix.ba/sport/nogomet/tatar ... /201128078

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nemoj tako, FKS i Željo su fudbalske veličine sa dugogodišnjom historijom.Maestro je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:13Hajd druze sta fali poderao si komad vrece sa sebe. Nije zlatan da moras se izvinjavati.
Kao klubove ih trebamo poštovati, ali lobisti i igrači će uvijek biti prolazni.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jedini navijaci koji su ga ovdje gurali u reprezentaciju su bili navijaci iz FK Sarajevo. Nego da pokaze zahvalnost prema kluba koji ga daleko gura bez obzir da nema kvalitet za reprezentaciju. Skini dres i baci gut na pod kao da je to smece. Nisam navijac od Sarajeva, ali krivo mi je vidjeti ovo, kako neko prema kluba ne pokaze poštenje! Gdje bi bio danas da nije igrao u Sarajevo sigurno bi morao kao njegov brat u federalnu ligu igrati...
I ovaj ZaTatario od kad se pojavio u rep a nije bio dobar za druge hnl hvala lp
lazni Irci se smiju kad vide ko sve igra za repku
Cuj Zmajevi

Cuj Zmajevi

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."