FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kad neko trazi kruha preko pogace.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- farinelli123
- Kontakt:
@harden
Razumem tvoj ugao gledanja, ali nek je i dešnjak on ne bi nikad njega izabrao u odsudnom trenutku. Da je Lucas igrao protiv PSGa mi bi izgubili 4-1. Igrač visokog rizika, sposoban da svojim nakaradnim temperamentom razjebe svaku strategiju.
Razumem tvoj ugao gledanja, ali nek je i dešnjak on ne bi nikad njega izabrao u odsudnom trenutku. Da je Lucas igrao protiv PSGa mi bi izgubili 4-1. Igrač visokog rizika, sposoban da svojim nakaradnim temperamentom razjebe svaku strategiju.
Zadnja izmjena: farinelli123, dana/u 27 avg 2020, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
•
- farinelli123
- Kontakt:
Ako me ikad razuveri svojim nastupima biću vise nego voljan da priznam grešku 

•
Ne bih se začudio da i Nianzou bude ispred Hernandeza. I dalje mi nije jasan taj transfer, aludiram na visinu obeštećenja Atl. Madridu, plus stoper-bek, po defaultu jeftiniji od veznjaka i napadača.
Nubela pod hitno na posudbu. Ima veliki potencijal i vjerovatno idealna zamjena za Neuera kada ode u penziju.
Nubela pod hitno na posudbu. Ima veliki potencijal i vjerovatno idealna zamjena za Neuera kada ode u penziju.
Ideja za Lucasa je bila da igra LBa kod Džemperka, medjutim niko nije očekivao da ce Phonzie ovako igrati, a i promjenio se i trener pa samim tim ti treba drugaciji profil igraca tu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kanadski kopitar em je brz em povisok, i moci će za par godina, dok stekne rutinu i iskustvo, igrati i stopera. Teško će ga Hernandez izbaciti u bilo kojoj priči. Hernandeza jedino Alaba spašava da ne produži ugovor.
Koji crni transferi kad na mjesto u momčadi moraš čekati nečiju povredu, vraga bi Zirkzee vidio više od par minuta da se Lewat nije ozlijedio niti će ih vidjeti sljedeće, kao ni Nubel, jedino se krila nešto rotiraju, ostali dobijaju minute na kapaljku...
Ona diskusija koju smo svojevremeno vodili ti i ja: Kimmich na beku vs Kimmich u sredini, je tako obesmišljena sa posebno dvije bitne utakmice Kimmicha:farinelli123 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 19:28Ako me ikad razuveri svojim nastupima biću vise nego voljan da priznam grešku![]()
1. Protiv Dortmunda u sredini, kada je lobovao Burkija i generalno komandovao sredinom.
2. Protiv PSG-a na beku, asistencija i pokrivanje čitavog terena.
Ne mogu više da se odlučim gdje mi ga je draže gledati.
Da te ne znam, rekao bi vidi ovog tvrdokornog čudaka što se navalio Lucasu na leđa i po svaku cijenu bi da opere i vidi mu leđa kada je Bayern u pitanju.farinelli123 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 19:26@harden

Ovo što @harden kaže stoji svakako, ovo oko dva ljevaka. Ali Hernandez i Alaba su u nekim utakmicama već igrali zajedno, jeste da je to bilo po nekih 20-tak minuta. I mislim ako Boateng ode pogotovo, da bi mi taj scenario mogli gledati. Da se to i pored svega navedenog opet nekako uklopiti, bar se da probati malo više. Mislim da će Flick to svakako pokušati, jer samo da čeka da Lucasu da šansu umjesto Alabe ili Daviesa, to je onako baš na dugu štapu...jeste, da bi Hernandeza najviše spasila neka nepredvidiva situacija koja je pogurala Daviesa na beku i Alabu na stoperu.
A ovo što si rekao nakaradni temperament, pa taj temperament i to njegovo što grize, zbog toga sam se najviše i nadao da on uspije. Vidjet ćemo šta će biti. Ne bude li išlo, vjerovatno ide prodaja narednog ljeta. Ali generalno ne djeluje frustrirano, uporan je, a Flick svima daje realnu šansu pa ćemo vidjeti.
Dovoljno je bilo vidjeti, kako je u finalu dosta rano i malo neočekivano za mnoge, dao priliku Coutinhu i Tolissu. Prvi put kada je u BuLi uveo Zirkzeea, ni to nisu svi mogli predvidjeti, jer prije bi neki drugi trener gurnuo nekog drugog iskusnijeg u napad (imamo takvih, koji nisu klasični napadači). I za početak je on Zirkzeeu dao i dovoljno prilike.
Ako se Perišić skroz angažuje, onda bi tu po meni trebao samo jedan desni bek i faktički je to to. Mislim ako nešto za vezu interesantno izleti i bude li se drugačije razmišljalo, onda i to treba pokupiti. Ali nema tu neke pretjerane potrebe za kupovinom. Ja najviše želim da Cuisance u vezi i na neki način Zirkzee u napadu dobiju više prilike. Ovaj drugi se već iskazao, ali treba i njemu dosta više minutaže, a ovaj prvi tek pomalo u naznakama i njemu pogotovo trebaju utakmice.
Ima tu još interesantnih mladića, kojima Flick želi dati priliku i 1-2 dodatna kada bi koliko toliko izletila na veliku pozornicu super bi bilo. Ali prije svega ova 2 gore nabrojana bi trebala da se pravo probiju i dobiju još više prilike. Idealno je ovo sada vrijeme za tako nešto...Pozitivno ozračje, sve paše.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- farinelli123
- Kontakt:
Istina, slažem se sa vama, ne možeš Lucasa kao stopera kreatora, on nije loptaš. Stoper kod Flika je možda najodgovornija pozicija.
Sve je tačno, kod Kovača bi bio dobar da ispucava lopte i čisti, tad je ta kupovina i imala nekog smisla. Bio bi dobar kod Murinja iz 2000-tih ili tako negde. Usijana je to glava. Doduse ne pokazuje znake frustracije zbog manjka minuta i to je dobro, sto kaže kolega @effe.
Nakupice on 20-25 mečeva iduće sezone ako bude sve vreme zdrav, a možda Flick isproba još neku formaciju.
Nadamo se da će Nianzou ili Fein da naprave neki proboj po uzoru na Daviesa i da će Klose da nauci nešto malog Arpa. Recimo kako da napravi salto i poveća broj načina za još češće doživljavanje povreda.
@coelho
Na kraju je povreda Pavarda bila ekvivalent povredi Kroosa iz 2013. Uvek ću glasati za Kimmicha veznjaka. Nema atletičnost da bude vrhunski bek. Asistira dobro jer je majstor dodavanja, protiv PSGa je “prekucao” i zbog motivacije, ali da ne podgrevamo stara jela
Sve je tačno, kod Kovača bi bio dobar da ispucava lopte i čisti, tad je ta kupovina i imala nekog smisla. Bio bi dobar kod Murinja iz 2000-tih ili tako negde. Usijana je to glava. Doduse ne pokazuje znake frustracije zbog manjka minuta i to je dobro, sto kaže kolega @effe.
Nakupice on 20-25 mečeva iduće sezone ako bude sve vreme zdrav, a možda Flick isproba još neku formaciju.
Nadamo se da će Nianzou ili Fein da naprave neki proboj po uzoru na Daviesa i da će Klose da nauci nešto malog Arpa. Recimo kako da napravi salto i poveća broj načina za još češće doživljavanje povreda.
@coelho
Na kraju je povreda Pavarda bila ekvivalent povredi Kroosa iz 2013. Uvek ću glasati za Kimmicha veznjaka. Nema atletičnost da bude vrhunski bek. Asistira dobro jer je majstor dodavanja, protiv PSGa je “prekucao” i zbog motivacije, ali da ne podgrevamo stara jela

•
@effe igrali su ali sitno kao sto ti kazes, to na duze staze ne vjerujem da ce se probavati i gurati. U bitnijim mecevima to se nece vidjeti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nama je zapravo i koristio ovaj način igranja nakon korone jer smo imali kompletan kadar u završnici lige prvaka, inače bi uvijek imali po 2,3 ključna ozlijeđena igraca
Pretpostavke su mi da odlaze javi Thiago kutinjo boateng
a dolazi samo dest i otkupljujemo perisica
U vezi imamo kimmicha goretzku tolissoa i feina koji je jako dobar, profil veznog kakvog nemamo a može to odigrati i kouassi
Na stoperima imamo sulea alabu lucasa kouassia po potrebi i Pavarda tako da smo tu popunjeni
Jedino pitanje je perisic kao 4.krilo
Vjerujem da ce ostati jer on želi ostati a želi ga i Flick a gdje ima želje ima i načina
Pretpostavke su mi da odlaze javi Thiago kutinjo boateng
a dolazi samo dest i otkupljujemo perisica
U vezi imamo kimmicha goretzku tolissoa i feina koji je jako dobar, profil veznog kakvog nemamo a može to odigrati i kouassi
Na stoperima imamo sulea alabu lucasa kouassia po potrebi i Pavarda tako da smo tu popunjeni
Jedino pitanje je perisic kao 4.krilo
Vjerujem da ce ostati jer on želi ostati a želi ga i Flick a gdje ima želje ima i načina
-
- Kontakt:
Ljudi zaboravljaju da smo zbog Korone bili gotovo kompletni za ovaj turnir. Lewandowski bi propustio uzvrat protiv Chelsea da se igrao u martu, a bilo je jos povrijedjenih igraca. Duga je sezona, tri fronta i treba nam sirine.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Kakva je ovo politika da se dovode neki talenti sa Otoka ? Zna li se uopšte ko je zadužen da prati tu regiju ?
Može se naravno desiti da se ubode, ali malo vjerovatno.
Krivo mi što se ne dovede neki talenat iz ove sjajne generacije Ajaxa, a realno, moglo se.
Može se naravno desiti da se ubode, ali malo vjerovatno.
Krivo mi što se ne dovede neki talenat iz ove sjajne generacije Ajaxa, a realno, moglo se.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ovaj Nianzou bi mogo bit dobra kupovina, Leonardo ne zna prepoznat pravog talenta. Lani su pustili Nkunkua koji im je bio bolji i od Herrere i Gueya i Paredesa. Kad je preklani bio sportski direktor Milana natrpao im je kadar sa kojekakvim otpadom (Halilović, Caldara, Piatek,...).
-
- Kontakt:
Trebao bi Brazzo opet Odoija zaganjati jer ce Chelsea morati nesto i da proda 

I am not yet born; O hear me.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- farinelli123
- Kontakt:
Gledajući ove fotke sve vise počinjem da se osecam kao Al Paćino na kraju kultnog filma “Cruising”, kod nas prevedenog kao Gluvarenje.
•
Slažem se sa ledarom mali ( i nije tako mali
) Kouassi bi mogao biti novi pogodak nakon Daviesa.
farinelli123

farinelli123

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- LlullSergio
- Kontakt:
A gdje bi to Javi trebao ici ? Vidim ima jos godinu ugovora (mislio sam da zavrsava sad u augustu), a nisam cuo ni za kakve ponude i price da bi mogao zavrsiti u nekom klubu. Hocete li ga pustit za djabe ?
A i vidim dosta vam igraca ima jos po godinu ugovora-Alaba,Thiago,Boateng,Javi. Mada mislim da ce i Alaba i Boateng produziti. Pogotovo ovaj prvi, u ovoj COVID situaciji nemas ti plaho klubova koji mogu platiti tolike novce za njega pa mu onda jos na to dati neku masnu platu.
Btw ovaj Kouassi izgleda opasno,a i predvidja mu se velika karijera. Strasan transfer ce to biti ako mali bude next big thing na stoperskoj poziciji.
A i vidim dosta vam igraca ima jos po godinu ugovora-Alaba,Thiago,Boateng,Javi. Mada mislim da ce i Alaba i Boateng produziti. Pogotovo ovaj prvi, u ovoj COVID situaciji nemas ti plaho klubova koji mogu platiti tolike novce za njega pa mu onda jos na to dati neku masnu platu.
Btw ovaj Kouassi izgleda opasno,a i predvidja mu se velika karijera. Strasan transfer ce to biti ako mali bude next big thing na stoperskoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.