Ne bih sw slozio uopst sa tim da im je doslo kao preseaseon tekme,pogotovo LAL,oni jednostavno nisu ekipa koja moze uzeti prsten,svi ovdje navijaju za Lebrona kao da on moze sam,jednostavno nemaju sirinu.totasef1 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:12Sam seeding u ovakvim okolnostima nista ne znaci a obzirom da se pauziralo toliko dugo,playoff dodje ko pocetak nove sezone,pogotovo za Buckse, Lejkerse i Klipe. Laganije su igrali, vise se cuvali za playoffa, zbog povreda i svega ostalog, one preostale utakmice u bubble-u su im dosle kao preseason utakmice. Trebali bi opet uzeti svi svoje serije,al da ce se namuciti hoce.. Osim Bucksa, mislim da Orlando nece uzeti vise nijednu tekmu
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Lakersi s igrom prije prekida itekako mogu uzeti prsten. Nakon onog jada protiv Blazersa preksinoc sasvim je legitimno sumnjati da taj nivo trenutno jednostavno nemaju i da su igre iz seeding tekmi realno stanje, a ne nekakvo cuvanje il sta vec. S tim nivoom nek odmah ispadnu od PTB sto se mene tice, ono je jadno.
- camparinho
- Kontakt:
Bobi da 13 primi 26, barem je to u vecini slucajeva. On je malo kao mikrovalna s klupe, udje zabije 10 rastereti glavne igrace 5-6 min i nazad na klupu dok opet ne zatreba. Nisam gledao ovu utakmicu, ali on jednostavno ne igra odbranu, ne sto nece, nego jer ne moze. Spustis li petorku on nema koga cuvati svi su missmatch i ako protivnika krene sut s vana nikad neces biti u plusu. U Europi je bio natrpavan od strane centara gdje imas mnogo vise prednosti za igranje odbrane od NBA.*ronaldo99 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 09:47Odgledah sad reprizu Dal LaC bez da znam rez, Dalas je citavo vrijeme kontrolisao tekmu,niti jednom klipe nisu vodile,bas rutinska pobjeda,nzm zasto malo vise ne koriste Bobana,frajer je za 9 min na terenu dao 13 koseva i 9 skokova je imao.
Ovo bi mogla biti itekako zanimljiva serija,bice puno iznenadjenja ove sezone.
Nego jedino moji Kelti lagano rjesavaju protivnike,necemo njih jos kom dok ne dodje ozb protivnik![]()
Clutch city be safe rage hard!
Al niko ne komentarise igru Tatuma,a brat dominira u prve dvije tekme protiv Phile
Sinoc se nije osjetio izostanak Haywarda.
E sad u 1/2 protiv Toronta ce mozda faliti zbog sirine,ali opet vjerujem u Brada i njegove momke
Sinoc se nije osjetio izostanak Haywarda.
E sad u 1/2 protiv Toronta ce mozda faliti zbog sirine,ali opet vjerujem u Brada i njegove momke

Meni je veci utisak Brown i njegov napredak u ovoj sezoni. Bio sam skroz skeptican povodom njega i davanja mu maks ugovora odmah, ali covjek opravdava ugovor.
@camparinho
Bobi je sinoc imao +12 za 13 minuta na terenu. Realno, jeste propuh u odbrani.. Realno, i treba igrati samo 10ak minuta po mecu, jer moze svakoga natrpati za to vrijeme. Pa ako ga krene krene.
I ne mislim da je u Evropi uopste bio toliko los u odbrani, igra se skroz drugacija kosarka. U Megi su zbog njega igrali zonu i dobro im je islo, u Zvezdi je apsolutno bio plus igrac, narocito zadnje sezone.
I Trez je vala defanzivna rupa na parketu, pogotovo na picku u kombinaciji s Louom. Nisu ni Kawhi ni George nivo Hardena, Damea il Stepha na picku pa da tek tako Bobija eksploatisu.
Bit ce tezko kako za clipe tako i za lakerse ( za njih jos teze) doci do finala, jos niko nema HC i nekako to “slabijim” ekipama olaksava igranje.
Hinkie se okreće u grobu, sezona je bila osuđena na propast nakon ovih ugovora.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Sixersi meda ne mogu. Metla im slijedi.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
s povratkom Ronda sve se vraca u normaluEpidaurus je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:37Lakersi s igrom prije prekida itekako mogu uzeti prsten. Nakon onog jada protiv Blazersa preksinoc sasvim je legitimno sumnjati da taj nivo trenutno jednostavno nemaju i da su igre iz seeding tekmi realno stanje, a ne nekakvo cuvanje il sta vec. S tim nivoom nek odmah ispadnu od PTB sto se mene tice, ono je jadno.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako mislis da ce bit jos gori, onda da
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovdje se pojedini ne mogu pomiriti sa cinjenicom da LaL nemaju sanse za titulu,pa eto prizivaju Ronda kao spasioca.
Po meni su i Hou,Lac,Utah pa i Dalas ispred LaL u ovemo trenutku,na istoku to su sig Milvoki,Toronto i Boston,cak i ovaj Miami bi itekako napatio LaL
Po meni su i Hou,Lac,Utah pa i Dalas ispred LaL u ovemo trenutku,na istoku to su sig Milvoki,Toronto i Boston,cak i ovaj Miami bi itekako napatio LaL
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da se dobro sjecas kako su u julu prosle godine baterija navijaci LAL prozivali BOS da je propao ko žeton, da slijedi lutrija, Tatum rinaka, “gdje su pikovi” itd...ronaldo99 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:24Ovdje se pojedini ne mogu pomiriti sa cinjenicom da LaL nemaju sanse za titulu,pa eto prizivaju Ronda kao spasioca.
How times have changed

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ubjedljivo najlošija ekipa u PO za sad. Ovo što oni igraju je horor.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ako pricas o trenutnoj igri Lakersa onda je pola lige ispred. Ako pricas o max izdanju Lakersa, ta ekipa je za klasu jaca od Bostona, Toronta i svih osim Clippersa i Bucksa s kojima su bara bara.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Realna neka situacija do kraja PO ce biti izmedju te trenutne igre i max izdanja po mom misljenju. Znaci ispod LAC i MIL, te bare bare sa Torontom, Bostonom, Houstonom itd da ne nabrajam
#Punoljetstvo
Pokazatelj da je Simmons podcijenjen.
Pobrinut ce se vec Raptorsi za zelenu ekipicu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Boston je ekipa koja ima ogroman potencijal i plus imaju covjeka na klupi koji pravi razliku,Brad Stevens je cudo od trenera..BosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:26Mislim da se dobro sjecas kako su u julu prosle godine baterija navijaci LAL prozivali BOS da je propao ko žeton, da slijedi lutrija, Tatum rinaka, “gdje su pikovi” itd...ronaldo99 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:24Ovdje se pojedini ne mogu pomiriti sa cinjenicom da LaL nemaju sanse za titulu,pa eto prizivaju Ronda kao spasioca.
How times have changed![]()
I prosle god sam gocorio da LaL nece ni u PO na pocetku sezone pa su me isprozivali,na kraju LaL nisu bili u PO i sad tvrdim da nemju materijal dovoljan za prsten,po meni mozda tek 6-ta ekipa lige.
Ove godine uzima neki Outsider ,ubijeden Sam 100%.Pojedini Igraci Koji su znali imati pritisak zbog publike i svega ,sada igraju mnogo,mnogo bolje ...
Puno se priča šbb kbb, nisu te tri ekipe ništa iznad ostalih, naravno tu je igrački kadar, jaka imena, velik potencijal al ključna je stvar da se to sve uklopi, da se naprave rotacije i da svaki igrač zna svoju ulogu, a to nemaju ni Lakersi ni Klipersi.
Bucksi su vise RS ekipa, Midlton ne može da bude drugi igrač šampionske ekipe a i Bledsoe se raspada u playoffu. Gubitak Brogdona im je velika greška.
Klipersi imaju baš dubinu i najjači kadar ali dosta tih igrača često kanali ekipu, pogodi nekih par šuteva i onda krene ciglarenje, uopšte nemaju protok lopte i veliki broj napada im se svodi na izolacije, teško da mogu do prstena ako ovako nastave.
Kod Lakersa je situacija da Davis mora napokon da pokaže zašto ga se trpa u superstarove lige, jednostavno mora povuc uz Jamesa, ostatak je kriminalan cijelu sezonu(poneki bljesak svakog od igrača rotacije na par utakmica ali generalno kriminalno igraju) i mislim da nijedna od tih ekipa nije toliki favorit i da ove godine nema favorita velikog kao prethodnih godina, jednostavno imas 6-7 ekipa koje su skoro pa u egalu, a i cijelu sezonu nisam vidio ekipu koja gazi sve redom(ove top ekipe i da dominira il jednostavno kad im nije noc bar da se drži u egalu)