Entitet u BiH, sa svim kapacitetima koji su mu ustavom garantovani.
Zasad to kaze.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ok
babino je napisao/la: ↑23 jan 2020, 20:02javierbosnia klasicni primjer djeteta rodjenog poslije rata u bosnjackom okruzenju, djeteta koje bi se iznenadilo kako mu generacija u drugom dijelu razmislja i u kojem duhu se ista odgajaju.
djeteta, cija ce se djeca iznenaditi kada ih vranjesova djeca budu granatirala, klala itd.
tebi vjerovatno nije strasno ni sto ti generacija u bosni uci skole koje nose nazive po ratnim zlocincima.
cuj molim te nije tolika frka sto treba jedan chetnik doci na bilino polje i da propagira svoje chetnicke tetovaze, nece da moze.
Pa eto, razmisli sam o tome.
jesi li shvatio sta sam htio reci u poruci javieru...nista lose,uglavnom.
Samo konstatujem, nisam ni ja htio ništa loše da kažem
Ja se jos pitam kako je ova rasprava o genocidasima mogla proci bez @ASD-a, forumaskog emira kusturice.
Od rijeci do rijeci.babino je napisao/la: ↑23 jan 2020, 20:02javierbosnia klasicni primjer djeteta rodjenog poslije rata u bosnjackom okruzenju, djeteta koje bi se iznenadilo kako mu generacija u drugom dijelu razmislja i u kojem duhu se ista odgajaju.
djeteta, cija ce se djeca iznenaditi kada ih vranjesova djeca budu granatirala, klala itd.
tebi vjerovatno nije strasno ni sto ti generacija u bosni uci skole koje nose nazive po ratnim zlocincima.
cuj molim te nije tolika frka sto treba jedan chetnik doci na bilino polje i da propagira svoje chetnicke tetovaze, nece da moze.
Normalno da nemaju nista protiv kad je medju glavnim na opijanjima i baklaviranjima.