po mišljenu suca prekšaj u napadu igrača Omladinca sa brojem 25 nad igračem Rudara sa brojem 19

Normala.. kakav fudbal tek onda igra Rudar, od 4 utakmice kuci jednu dobili, 2 nerijeseno i 1 izgubili..Raz_ba je napisao/la:Po ovome bi se moglo reći da se u Mionici igra pošten fudbal i da domaćin ne mora pobijediti po svaku cijenu. Voliobih da smo pobijedili, no nije mi mrsko saznanje da smo drugačiji od Srebrnika i Cazina. Nek se igra pošteno pa kako god bude.
sony_91 je napisao/la:Omladinac 1-1 Rudar
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tabela +/- (gost/domaćin):Raz_ba je napisao/la:Soni, meni ovo liči na nekakvo taktiziranje. Da li je trener odlučio da se čuva za utakmicu protiv Širokog? Nadam se da je proračunato, inače slika nije baš lijepa kad bacim pogled na tabelu. Opet nešto mislim, ne vidim varijantu da završimo iza Goražda i Srebrnika nikako!
ako prođete ispod 5 komada...Raz_ba je napisao/la:Ma ja.... sad mi je malo lakše. Kako li će biti u Srijedu?
šta ti je bolan, pa nismo mi VeležKevin je napisao/la:ako prođete ispod 5 komada...Raz_ba je napisao/la:Ma ja.... sad mi je malo lakše. Kako li će biti u Srijedu?
skidam kapu
Štaš skinut ako vas izbacimo?Kevin je napisao/la:ako prođete ispod 5 komada...Raz_ba je napisao/la:Ma ja.... sad mi je malo lakše. Kako li će biti u Srijedu?
skidam kapu
E Kevine, prijatelju, hvala ti za ovu informaciju. Ako se pokaže tačnom biću ti zahvalan jako dugo. Čak i ako vi prođete (za šta objektivno imate više šanse).Kevin je napisao/la:kako mi frend reče, trebao bi biti livestream sutrašnje utakmice...
nije siguran za kvalitetu toga, to će biti testna utakmica za livestream sa Pecare..sve zavisi od interneta...al trebalo bi biti ok..
stranica je : http://www.****.com
tu će biti taj prijenos ako bude...pa eto..bolje išta nego ništa
evo vidis da je tocnoRaz_ba je napisao/la:E Kevine, prijatelju, hvala ti za ovu informaciju. Ako se pokaže tačnom biću ti zahvalan jako dugo. Čak i ako vi prođete (za šta objektivno imate više šanse).Kevin je napisao/la:kako mi frend reče, trebao bi biti livestream sutrašnje utakmice...
nije siguran za kvalitetu toga, to će biti testna utakmica za livestream sa Pecare..sve zavisi od interneta...al trebalo bi biti ok..
stranica je : http://www.****.com
tu će biti taj prijenos ako bude...pa eto..bolje išta nego ništa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.