Ik17 je napisao/la:Slutio sam ovo već evo dvije godine, večeras sam uvjeren da je to istina: razlika u kvaliteti između Lillarda i Currya je gotovo nepostojeća. Niko me ne može više ubijediti da je Curry iznad Damiana po bilo čemu osim po broju osvojenih titula.
Sent from my SM-T110 using Tapatalk
2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
7:2 u blokadama za GSW...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Aminu majku ti usta jbem nesposobnu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Gotovo je
Izbacuj ovog pokemona Crabbea, vracaj odmah Lillarda , inace ode sve u q 

dray jede u odbrani, jedee
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Čitam i ne vjerujem šta si napisaoIk17 je napisao/la:Slutio sam ovo već evo dvije godine, večeras sam uvjeren da je to istina: razlika u kvaliteti između Lillarda i Currya je gotovo nepostojeća. Niko me ne može više ubijediti da je Curry iznad Damiana po bilo čemu osim po broju osvojenih titula.
Sent from my SM-T110 using Tapatalk
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Drvo! Njegovo ime je Drvo!!Lillard je napisao/la:Aminu majku ti usta jbem nesposobnu.

Koji nesposobnjakovic pa ovo nisu istine

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Niko ne spominje Clarka, a momak bi mogao biti X faktor sa klupe.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slazem se, to bi bilo to za game 1. Osim ako Dame ne odluci se za zavrsnicu straight from the ludnicaxinxee je napisao/la:Gotovo je

Za ratnike da.Brokula je napisao/la:Niko ne spominje Clarka, a momak bi mogao biti X faktor sa klupe.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 apr 2017, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dray jos skok i 2 assista za TD, ali kakvu obranu igra 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
gotovo je, nema portland odbrane
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da sam GM neke ekipe u rebuildingu ili rubne PO gledao bih na ljeto da ga potpisem samo na osnovu energije koju donosi veceras u ovoj utakmici..Brokula je napisao/la:Niko ne spominje Clarka, a momak bi mogao biti X faktor sa klupe.

- AshburtonG
- Kontakt:
Covjek nije uopce centar.Igra samo iz razloga sto je i kao takav bolji od Meyersa, koji je vjerovatno najgori centar lige, a koji ima 10ak minuta po tekmi.let3 je napisao/la:Pa imaju nekog Vonleha, al bolje da ga nemajuxinxee je napisao/la:Da je Portland imao centra u ovom mecu, dosad bi vodio 10 razlikefrajer je limitirana soha.
Inace odlican tandem u odbrani s Jusufom.
Green je dobio ovu tekmu za GS.Kakav igrac.U svako doba bi ga uzeo u ekipu prije svih scorera

Kakva odbrana Goldena yebote 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
koliko im samo juka fali, onaj njegov blok i pick da vrte
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
draymond green je 70% gsw-a 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Rekao Stotts da bi ga volio vidjet prije 4. meca, znaci ocekivano u 3. se vraca ako Bog da._dreamer_ je napisao/la:koliko im samo juka fali, onaj njegov blok i pick da vrte
Bez prva dva igraca lome Portland ko iz picke,zamislite Cavse bez Jamesa i Irvinga,pa ne bi imao ko da prevede loptu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Juka na štakama je sposobniji os.svih ostalih centara Blazersa zajedno! Oni hodati neznaju.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.