HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

deniso
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la deniso » 25 apr 2009, 23:18

Čestitke na prikazanoj igri večeras u Skenderiji.Suđenje nije bilo na nivou najvećeg BH košarkaškog derbija.Vidimo se u finalu...

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 25 apr 2009, 23:24

ars01 dana 22 apr 2009, 18:16

Kevin je napisao/la:@ars01
kako ti inace znas reci: otpepaj na forum Bosne i pisi ko je bolji i ko ima bolji roster...
ko te ****..

čestitke ekipi Širokog na pobjedi...

U pravu si kevin u subotu će biti ono što si ti označio kao **** .... :lol:

Budi pozdravljen.... ;)

ars01

Kevine, kevine, obistini se ono oko rostera .a i oko ovog drugog..... *** :roll:
tako je to toj virtualni "prijatelju" sve se samo ukaže bez pomoći ere sa onog svijeta... ;) :)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 apr 2009, 23:34

Evo me iz Sarajeva naravno još pod dojmom očajnog suđenja i malograđanskog ponašanja velikog dijela tribina a da ne govorim o ljudima koji su u klubu i oko njega D.Konakovic i co. pa ****.te toliko primitivizma nisam vidio ni u Bileći iako kažu da su oni najgori , pa njih 10-ak koji su bili zaduženi za pritiskanje sudaca su maltene cijelu tekmu visili po onim reklamam tj ceradama ispod koševa , onih sudaca mi je na tren čak bilo i žao ali onako tendeciozno voditi utakmicu je žalosno , Jovanic nije dosudio dvije lopte u korist Širokog cijelu tekmu , Puljko je popušio takve batine da je to sramota , ja vjerujem tj siguran sam da je u dvorani bilo i pristojnih tj normalnih ljudi ali ko će biti pošten mora priznati da je sramotno ono vrijeđanje kad nema glazbe i ostalog npr.večeras upućeno Špralji i Sutonu koji su pristojno gledali utakmicu , primitivizam za nepovjerovati . Našim igračima upućujem čestitke . A vi malo zapitajte dali sve ono večeras priliči jednom klubu kao što je Bosna tj kako vi volite reći INSTITUCIJA .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 25 apr 2009, 23:41

How Yes No :roll:
Stvarno treba biti sirokobrijezanin pa reci ste imali lose sudjenje, stvarno jadno :oops:
Pogledaj samo broj LGRESAKA i omjera...ludo, da je nama bar upola onakvo sudjenje na strani.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 apr 2009, 23:42

kksiroki je napisao/la:Evo me iz Sarajeva naravno još pod dojmom očajnog suđenja i malograđanskog ponašanja velikog dijela tribina a da ne govorim o ljudima koji su u klubu i oko njega D.Konakovic i co. pa ****.te toliko primitivizma nisam vidio ni u Bileći iako kažu da su oni najgori , pa njih 10-ak koji su bili zaduženi za pritiskanje sudaca su maltene cijelu tekmu visili po onim reklamam tj ceradama ispod koševa , onih sudaca mi je na tren čak bilo i žao ali onako tendeciozno voditi utakmicu je žalosno , Jovanic nije dosudio dvije lopte u korist Širokog cijelu tekmu , Puljko je popušio takve batine da je to sramota , ja vjerujem tj siguran sam da je u dvorani bilo i pristojnih tj normalnih ljudi ali ko će biti pošten mora priznati da je sramotno ono vrijeđanje kad nema glazbe i ostalog npr.večeras upućeno Špralji i Sutonu koji su pristojno gledali utakmicu , primitivizam za nepovjerovati . Našim igračima upućujem čestitke . A vi malo zapitajte dali sve ono večeras priliči jednom klubu kao što je Bosna tj kako vi volite reći INSTITUCIJA .
bosna jeste institucija, samo je problem sto su veceras bili "nove sarajlije", odnosno ljudi koji su sisli sa nekog brda prije 15 godina i docepali se asfalta
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 apr 2009, 23:44

mahalac je napisao/la:How Yes No :roll:
Stvarno treba biti sirokobrijezanin pa reci ste imali lose sudjenje, stvarno jadno :oops:
Pogledaj samo broj LGRESAKA i omjera...ludo, da je nama bar upola onakvo sudjenje na strani.
O kakvim ti greškama pričaš , od 33 do 40 je Bosni dosudjeno 40% ukupnog broja osobni naravno kad više ništa nije značilo . Suđenje nije bilo loše nego katastrofalno po Široki , odbrana bosne je više sličila na hrvanje grčkorimskim stilom nego na košarku .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 25 apr 2009, 23:47

kksiroki je napisao/la:Evo me iz Sarajeva naravno još pod dojmom očajnog suđenja i malograđanskog ponašanja velikog dijela tribina a da ne govorim o ljudima koji su u klubu i oko njega D.Konakovic i co. pa ****.te toliko primitivizma nisam vidio ni u Bileći iako kažu da su oni najgori , pa njih 10-ak koji su bili zaduženi za pritiskanje sudaca su maltene cijelu tekmu visili po onim reklamam tj ceradama ispod koševa , onih sudaca mi je na tren čak bilo i žao ali onako tendeciozno voditi utakmicu je žalosno , Jovanic nije dosudio dvije lopte u korist Širokog cijelu tekmu , Puljko je popušio takve batine da je to sramota , ja vjerujem tj siguran sam da je u dvorani bilo i pristojnih tj normalnih ljudi ali ko će biti pošten mora priznati da je sramotno ono vrijeđanje kad nema glazbe i ostalog npr.večeras upućeno Špralji i Sutonu koji su pristojno gledali utakmicu , primitivizam za nepovjerovati . Našim igračima upućujem čestitke . A vi malo zapitajte dali sve ono večeras priliči jednom klubu kao što je Bosna tj kako vi volite reći INSTITUCIJA .
Ne budi smijesan, ja bih se za onakvo sudjenje u gostima uvijek potpisao. Jeste bilo gresaka, jedina greska u korist Bosne je bila dosudjena silazna putanja (po meni cista blokada), nakon koje Siroki dobija tehnicku gresku. Medjutim, Bosna je vec tad vodila preko 10 razlike. Ako cemo pravo vise je gresaka bilo na stetu Bosne. Nepostojeci faul Rakica kad je napad Sirokog vec bio istekao, o cistim koracima u nekoliko situacija da i ne govorim.

Opet kazem, ja bih se odmah potpisao za onakvo sudjenje u gostima.

Sto se tice atmosfere, reci mi sta to nije bilo u redu (osim dobacivanja sa tribina)? Cisto sumnjam da se u Sirokom pljesce igracima Bosne i nema prozivanja i psovanja (koje uzgred receno i meni ide na zivce i smatram ga papanlukom). Ni u jednom trnutku nista nije bilo ni ubaceno u teren, nisu se pjevale nikakve pogrdne pjesme itd. Ja bih se potpisao i za onakvu atmosferu u Sirokom.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 25 apr 2009, 23:50

Ma daj pa bio sam tu....nek si ti ziv i zdrav dosao kuci.
A vidio si da smo institucija(steta mala dvorana-imao sajam knjige znas), lijepo ste dosli na Skenderiju, fino sunce na platou, onaj vas zove hajd da popijete pivo u basti...vi coolirate, dobijete nikad postenije lekciju kosarke ali i aplauz na kraju....samo ne znam gdje su vam navijaci, ko za vas navija, poluprazan vam bus?

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 25 apr 2009, 23:53

ipak se nisi javio a bio si u SA:(...bilo je psovanja i provociranja...al moj kk siroki toga ima na svakoj tekmi..samo sto veceras zbog, mogu slobodno reci, pozorisne atmosfere i veoma malog prostora u dvorani se cula svaka rijec upucena sa tribina....ja sam prvi spralji dobacio, ali ga nisam vrijedao-rekao sam mu da je maneken...:)...sto se sudjenja tice mislim da nisi u pravu a o tome svjedoce mnogi svirani nepostojeci prekrsaji u korist sirokog...a puljko je bukvalno svaki put pokusao da iscenira prekrsaj kad je bio u posjedu lopte..ja bi iskreno volio kad bi bosna imala ovakvo sudjenje u sirokom...bez obzira na sudjenje mislim da je pobjeda bosne cista koo suza a vjerujem da i ti mislis isto....kad si vec naveo sve ono (po tebe) lose sto je bilo na tekmi mogao si bar dodati i nesto pozitivno...a to je onaj pljesak koji su dobili kosarkasi sirokog kad je utakmica zavrsila..sumnjam da ce bosna to ikada docekati u sirokom...
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2009, 23:54

ars01 je napisao/la:ars01 dana 22 apr 2009, 18:16

Kevin je napisao/la:@ars01
kako ti inace znas reci: otpepaj na forum Bosne i pisi ko je bolji i ko ima bolji roster...
ko te ****..

čestitke ekipi Širokog na pobjedi...

U pravu si kevin u subotu će biti ono što si ti označio kao **** .... :lol:

Budi pozdravljen.... ;)

ars01

Kevine, kevine, obistini se ono oko rostera .a i oko ovog drugog..... *** :roll:
tako je to toj virtualni "prijatelju" sve se samo ukaže bez pomoći ere sa onog svijeta... ;) :)
jesi moron...
rekao sam ti vec sve na KK Bosna temi...lipo sam cestitao na pobjedi i sta sad.pobjedili ste pa sta..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 25 apr 2009, 23:56

ndbosna je napisao/la:
Ne budi smijesan, ja bih se za onakvo sudjenje u gostima uvijek potpisao. Jeste bilo gresaka, jedina greska u korist Bosne je bila dosudjena silazna putanja (po meni cista blokada), nakon koje Siroki dobija tehnicku gresku. Medjutim, Bosna je vec tad vodila preko 10 razlike. Ako cemo pravo vise je gresaka bilo na stetu Bosne. Nepostojeci faul Rakica kad je napad Sirokog vec bio istekao, o cistim koracima u nekoliko situacija da i ne govorim.

Opet kazem, ja bih se odmah potpisao za onakvo sudjenje u gostima.

Sto se tice atmosfere, reci mi sta to nije bilo u redu (osim dobacivanja sa tribina)? Cisto sumnjam da se u Sirokom pljesce igracima Bosne i nema prozivanja i psovanja (koje uzgred receno i meni ide na zivce i smatram ga papanlukom). Ni u jednom trnutku nista nije bilo ni ubaceno u teren, nisu se pjevale nikakve pogrdne pjesme itd. Ja bih se potpisao i za onakvu atmosferu u Sirokom.
potpisujem...
I feel devotion!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 26 apr 2009, 00:01

mahalac je napisao/la:Ma daj pa bio sam tu....nek si ti ziv i zdrav dosao kuci.
A vidio si da smo institucija(steta mala dvorana-imao sajam knjige znas), lijepo ste dosli na Skenderiju, fino sunce na platou, onaj vas zove hajd da popijete pivo u basti...vi coolirate, dobijete nikad postenije lekciju kosarke ali i aplauz na kraju....samo ne znam gdje su vam navijaci, ko za vas navija, poluprazan vam bus?
Kakav si ti bus vidio , mi imamo auta i nevozimo se busem , a vidio sam ko navija za Bosnu , 500-600 ljudi koji su jednom u glas skočili a igra se odlučujuća utakmica lige 8.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 26 apr 2009, 00:05

Provocirali ste nas na nasoj temi a ja nisam nista htio da pisem samo sam gledao i sutio ... Sta je sad bilo ??? Gdje je ta vasa pobjeda sto ste najavljivali ??? Zna se ko je najaci u BiH i ko ce uvijek biti najaci ...

Hvala, Cao ;)

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 26 apr 2009, 00:05

kksiroki je napisao/la:
Kakav si ti bus vidio , mi imamo auta i nevozimo se busem , a vidio sam ko navija za Bosnu , 500-600 ljudi koji su jednom u glas skočili a igra se odlučujuća utakmica lige 8.
Nažalost, @mahalac ovaj širokobrježanin je u pravu, bus saobraćaj imaju samo veći gradovi za zadovoljenje svojih potreba , a ostali gradovi-gradići imaju na dispoziciji auto ili taban fijaker.... :) :roll:

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 26 apr 2009, 00:06

Ma tanak protivnik, ih da ti vidis nas kad nam Partizan dodje, Cibosi...

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 26 apr 2009, 00:07

deniso je napisao/la:Čestitke na prikazanoj igri večeras u Skenderiji.Suđenje nije bilo na nivou najvećeg BH košarkaškog derbija.Vidimo se u finalu...
najveci "bh derbi" ne postoji dok god je siroki onakva ekipa kakva jeste, a to je ocigledno ekipa iz instant kesice, dalje sudije su pomogle bosni, u to u nisam bas siguran, Grgat je najmanje deset faula u napadu napravio, u Sarajevu nacionalistickog navijanja nema za razliku od one atmosfere u Sirokom Brijegu. Sve u svemu zao mi je sto smo se opustili pred kraj, mjesto da vas lupimo 30 razlike sto je realan omjer snaga u Skenderiji. Ali POBJEDA JE POBJEDA, i idemo na PRVO MJESTO.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 26 apr 2009, 00:10

kksiroki je napisao/la:
ocigledno raja ne prepoznaje siroki kao adekvatnu prijetnju bosni

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 apr 2009, 00:16

ars01 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
Nažalost, @mahalac ovaj širokobrježanin je u pravu, bus saobraćaj imaju samo veći gradovi za zadovoljenje svojih potreba , a ostali gradovi-gradići imaju na dispoziciji auto ili taban fijaker.... :) :roll:
kako ti ne dosadi vise podjebavat druge, da ne kazem omalovazavat....ccc
I feel devotion!!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 26 apr 2009, 00:20

Zaista covjek je u pravu, ono mislio sam da ste poslije nas tu negdje,volio da udjete kao drugi, cak bolji od Igokeje, ali realno tanki ste, Grgat (koji je napravio 15 faula u napadu) i Praljak eto nocas posebno raspolozen i to je to. Samo vas je neko dobro napuhao pa ste prsli ko balon, to moram priznati.
A istina je da vas je nocas bosna dobila bez par glavnih igraca, ustvari vas je nocas dobio jedan covjek D.Dz. zato ste mi sad pravo manji u ocima jer ni jega niste znali zaustaviti.
..i nemoj vise na sudije i Dinu Konakovica koga vise niko pa ni sudije ne fermaju.BTW vas trener je takodje proveo skoro cijelu tekmu na terenu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2009, 00:22

@ARS je u pravu bilo kako bilo ;)
Ali naravno ko gubi ima pravo da se ljuti.
Mada ste ove godine haman pocesto ljuti :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.