Idemo vatreni do pobjede nad portugalskom ciganijom.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nije mi nikako jasno što ova tekma nije mogla biti sutra, a danas njemci al hajDonnie Darko je napisao/la:Ma ovo Ronaldo rutinski rjesava. Jedino ih moze zeznuti dan manje odmora od Hrvata, dva dana odmora je sramota za organizatore.
Navijam za Hrvatsku, ali ne vjerujem da ce Ronaldo dopustiti da ispadne ovako rano
Btw Hrvati napokon igraju u kockastim dresovima
Cocaine je napisao/la:Nije nego 10. Govori onaj lik s HRTaLillard je napisao/la:Preko 30 tisuća Hrvata u gradu od 30 tisuća stanovnika
Dokazivanje patriotizma na primitivan nacin.Sheyi je napisao/la:Ovo što je Perišić napravio na glavi je nešto najružnije što sam ikada vidio da je neko izveo na tintari.
Ajd Boga ti... Da je neko od nasih nacrtao nasu zastavu kovali bi ga u zvijezde...Sheyi je napisao/la:Ovo što je Perišić napravio na glavi je nešto najružnije što sam ikada vidio da je neko izveo na tintari.
Alucard je napisao/la:Ajd Boga ti... Da je neko od nasih nacrtao nasu zastavu kovali bi ga u zvijezde...Sheyi je napisao/la:Ovo što je Perišić napravio na glavi je nešto najružnije što sam ikada vidio da je neko izveo na tintari.
Sjedi i gledaj s mirom utakmicu...
Ja ne bih, meni su one Besiceve patriotske tetovaze bezveze. Ali ovo Perisicevo je za pet klasa gore, sto jest jestAlucard je napisao/la:Ajd Boga ti... Da je neko od nasih nacrtao nasu zastavu kovali bi ga u zvijezde...Sheyi je napisao/la:Ovo što je Perišić napravio na glavi je nešto najružnije što sam ikada vidio da je neko izveo na tintari.
Sjedi i gledaj s mirom utakmicu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.