i mojeKandi je napisao/la:Erkin ti je 1988 (moje) godiste
Prije Galate je igro u CSKA Moskvi, odlican je na sredini terena.
sjetio sam se odakle mi je poznat, sa FIFA 07 menagera
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
i mojeKandi je napisao/la:Erkin ti je 1988 (moje) godiste
Prije Galate je igro u CSKA Moskvi, odlican je na sredini terena.
cega nema na facebookuKandi je napisao/la:Hehehe, hajmo otvoriti temu "1988 Boys", znas da na facebooku imas takvih grupaYNWA je napisao/la:i mojeKandi je napisao/la:Erkin ti je 1988 (moje) godiste
Prije Galate je igro u CSKA Moskvi, odlican je na sredini terena.![]()
sjetio sam se odakle mi je poznat, sa FIFA 07 menagera![]()

bio sam u turskoj prije nekoliko godina, ekskurzija, i imao sam zelju obici olimpijski stadion ataturk, ali nazalost nisam, nekoliko puta sam vodica pitao da nas odvede ali on nije zelioKandi je napisao/la:Arda je igracina, reko sam ti vec, najverovatnije ce ici na ljeto, aBd, sad zimi, nevjerujem, ma nece, ba, u Turskoj nije toliko hladno, svugdje u Europi minus, jarane
Je l' stvarno?Galatasaray SK je napisao/la:Ma ima i drugi foruma ba sta ste se umislili. Pogotovu ovaj Geronimo, lik maloprije posto moderator odjenom sad neka gluma.
imaju dobrog menagera, koji je dovođenjem brazilca napravio jos jedna dobar potez, inace galata i fener vode veliku borbu, trenutno fener ima jedan bod vise, ali to se uskoro mijenja i galata preuzima prvo mjestoalan_kardec je napisao/la:A Galate što prave moćnu ekipu.![]()
Milan Baros,Harry Kewell,Lucas Neill,Arda Turan,Kader Keita,Elano,Leo Franco,Zan,Balta,Sarioglu......sada Jo.
Dobar posao rade.
Kad si vec napisao s kim je Fener,znas li s kime je Galata?GRIZLI je napisao/la:U Turkish Zirrat Kupu igramo protiv Bursaspora, prva tekma 3, uzvrat 10 Februar. Preko Burse do polufinala...
28.03.2010. Galatasaray - FenerbahceMirza_Hordas je napisao/la:kada se igra derbi između fenera i galate![]()
hvala...TVSA će sigurno prenositi....ima da se pogleda tekma, biće pravi spetaklStole iz Bora je napisao/la:28.03.2010. Galatasaray - FenerbahceMirza_Hordas je napisao/la:kada se igra derbi između fenera i galate![]()
Mirza_Hordas je napisao/la:hvala...TVSA će sigurno prenositi....ima da se pogleda tekma, biće pravi spetaklStole iz Bora je napisao/la:28.03.2010. Galatasaray - FenerbahceMirza_Hordas je napisao/la:kada se igra derbi između fenera i galate![]()
Ima, ima, sve se otimajuAFC Ajax je napisao/la:Ima li na ovom forumu navijaca nekih drugih klubova osim iz lige petice
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.