BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica 

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Effenberg
Kontakt:

Re: BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica 

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2016, 23:06

JonSnow je napisao/la:Loša ekipa, loš Džeko.
Centaršutevi nepostojeći ili idu nebu pod oblake. Salah ko muha bez glave, trči trči i samo trči i pri tom potroši jedno desetak lopti. Lik isto ko da ima zakašnjelu reakciju u glavi pa dodaje kad ne treba dodavat ili uopće en dodaje pa se zabije glavom u odbranu i ide naprijed kao da će samo od sebe proći. Odbrana bez Zuaknovića smiješna, pogube se ko abdest kad ih protivnik napadne, to je panika neviđena, ispadanje igrača, otvaranje prostora ma ko da ih ISIL napada.
Džeko se šetka, pa primi loptu pa nešto proba pa se i dalje šetka pa izgubi loptu, dakle kompletno beskorisan, jedini beskorisniji od njega su Salah i Digne.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Malo komican, ali extra precizan opis cijele tekme!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

berbir
Kontakt:

Post Postao/la berbir » 07 feb 2016, 23:08

club21 je napisao/la:
berbir je napisao/la:Strasno losa ekipa,uzasno igraju. I ovi nasi su se savrseno uklopili u to mrtvilo. Ne mogu zamisliti na sta ce to liciti protiv Reala.
I real je u uzasnoj formi :D .
Znaci,jos dvije garantovano uzasne utakmice uskoro :mrgreen:

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 07 feb 2016, 23:10

Tako nekako haha

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2016, 23:14

Ma Real ce njih odraditi rutinski koliko im bude trebalo. Nece to biti kantanje neko striktno sada, ali ako budu mnogo jeli vnago ovi iz Rome nije ni to iskljuceno. Uglavnom mislim da tu nikada u svih 180 minuta 2 tekme nece dolaziti u pitanje ko ide dalje. Imaju srecu da je i Real torba u zadnje vrijeme, ali i kao takav ce ih izbaciti. Los zrijeb, nisu mogli gore, mada bolje kad se skontam, koga god da su drugog izvukli vjerovatno bi frknuli ko cep.

Steta sto ovakav Napoli kakav je ove sezone nije u CL. Ne moze vala ni Juve sam spasavat obraza Italiji, jer ova 2 rimska kluba ne zna se koji je vece smece.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 08 feb 2016, 00:19

HariTz je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ekipa jeste lošije igrala u drugom poluvremenu, ali frustrirajuće je gledati i Edina ovakvog stvarno. :facepalm:
Djeluje letargično i zaista prelako gubi duele.
Drago mi je da navijači mu još uvijek pružaju podršku i da se čeka da uhvati pravu formu, jer znamo o kakvom je napadaču riječ.
Njemu je klupa sada sve realnija, pogotovo zbog činjenice da Perroti koji je večeras dao gol, igra zaista odlično.
E to je posebna priča. Ima ozbiljnu konkurenciju ali mi uopšte ne djeluje kao da ga to dotiče, staviše kao da mu je svejedno. Čovječe, tebi nema ni 30 godina, još uvijek možeš puno dati, živni malo!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 feb 2016, 00:24

Ma što se tiče Italije, tu napadači mogu i do 35-te da igraju vrhunski fudbal i to možda najbolji fudbal u svojoj karijeri. Konkurencija je porasla i nadam se iskreno za njega da će "pročepit".

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 feb 2016, 00:25

Ma kakva ljudi konkurencija, to su sve sabani od igraca, poluigraci. I ovakvo losem Edinu jedva pariraju i konkurisu, i to mu je jos i sreca njegova.
On treba da pokaze samo dio onoga sto je nekad znao i radio i nema zime, ali dzaba kad je njemu i to mrsko.

Ne znam sta reci, necu da ga kritikujem previse ni pljujem, ne zasluzuje to. Bice bolje, valjda. Za sad samo nijemo primjecujem njegovu nemoc kao i svi ostali. Jbg da nisu fakat neke sihre.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 feb 2016, 00:28

HariTz je napisao/la:Ma što se tiče Italije, tu napadači mogu i do 35-te da igraju vrhunski fudbal i to možda najbolji fudbal u svojoj karijeri. Konkurencija je porasla i nadam se iskreno za njega da će "pročepit".
Ako igdje igraju i preko 35-te onda je to Italija. Primjera imas koliko hoces. Klose 37 godina. Luca Tonni 38 godina, Totti 39 i tako. Tako da ne mislim da je toliko do godina. Jer Dzeko nema jos ni 30. Totti je 10 godina stariji od njega.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 feb 2016, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 feb 2016, 00:29

Effenberg je napisao/la:Ma kakva ljudi konkurencija, to su sve sabani od igraca, poluigraci. I ovakvo losem Edinu jedva pariraju i konkurisu, i to mu je jos i sreca njegova.
On treba da pokaze samo dio onoga sto je nekad znao i radio i nema zime, ali dzaba kad je njemu i to mrsko.

Ne znam sta reci, necu da ga kritikujem previse ni pljujem, ne zasluzuje to. Bice bolje, valjda. Za sad samo nijemo primjecujem njegovu nemoc kao i svi ostali. Jbg da nisu fakat neke sihre.
El Shaarawy jeste pao u formi, ali sigurno nije šaban od igrača. Za Perottija da ne govorim. Momak je kidao u Genoi, a to sada radi i u Romi. Igrao je večeras na mjestu napadača, dao gol.
A to da je ipak sve na Džeki, naravno da jeste, on kada uđe u formu, zna se da će biti prvi napadač, u to nema nikakve dileme.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 08 feb 2016, 00:31

Znam da ce ispasti ja hejter ovo ono, ali samo mi Bosanci mozemo Dzeku stavit u grupu sa Kloseom Tottijem i Tonijem. Nije on u rangu tih igraca.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 feb 2016, 00:32

Ajax je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Ma što se tiče Italije, tu napadači mogu i do 35-te da igraju vrhunski fudbal i to možda najbolji fudbal u svojoj karijeri. Konkurencija je porasla i nadam se iskreno za njega da će "pročepit".
Ako igdje igraju i preko 35-te onda je to Italija. Primjera imas koliko hoces. Klose 37 godina. Luca Tonni 38 godina, Totti 39 i tako. Tako da ne mislim da je toliko do godina. Jer Dzeko nema jos ni 30.
Upravo to.. produžavaju im vijek trajanja, mada ti koje si nabrojao nisu više kao što su bili, ali i dalje respektabilni napadači sa 10+ golova :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 feb 2016, 00:38

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Znam da ce ispasti ja hejter ovo ono, ali samo mi Bosanci mozemo Dzeku stavit u grupu sa Kloseom Tottijem i Tonijem. Nije on u rangu tih igraca.
Totti je Totti ok. Klose je imao dvije dobre sezone u Werderu ( od tih jedna odlicna ) a Dzeko je imao dvije odlicne u Wolfsburgu. Onda je Klose imao 4 lose-prosjecne sezone u Bayernu a Dzeko je imao 4 prosjecne u Cityu gdje je postizao vise golova nego Klose u Bayernu. Samo onda dolazi transfer Klosea u Lazio gdje pruza odlicne partije i postize golove a Dzeko je puno losiji sada u Romi. Do transfera u Romu/Lazio Dzeko je pruzao bolje partije od Klosea i postizao vise golova. Luca Toni je tu negdje kao Dzeko do 28,29 godine. Samo sto ovaj eto jos traje i u 38 godini.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 feb 2016, 00:39

HariTz je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Ako igdje igraju i preko 35-te onda je to Italija. Primjera imas koliko hoces. Klose 37 godina. Luca Tonni 38 godina, Totti 39 i tako. Tako da ne mislim da je toliko do godina. Jer Dzeko nema jos ni 30.
Upravo to.. produžavaju im vijek trajanja, mada ti koje si nabrojao nisu više kao što su bili, ali i dalje respektabilni napadači sa 10+ golova :D
Meni je jednom davno neki zemo nas stariji objasnjavao za taj neki medicinski program koji imaju mnogi timovi u Italiji, a prije svega AC Milan. Ne sjecam se sad detalja te price al sto jest jest interesantno je. Pa Milan u onoj zlatnoj generaciji je imao u prosjeku 32 godine, oni su dovodili igrace od 25 godina kao mlade i nadolazece talente. :mrgreen:

Aman imaju neke recepte i folove koje ne otkrivaju i tako im bukvalno produzuju vijek i podmladjuju ih. Haman ko naucna fantastika.
Kod njih igraci kad zavrse karijeru, budu fosili, mogu ih odmah u muzej poslat. :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 feb 2016, 20:56

Effenberg je napisao/la:
Meni je jednom davno neki zemo nas stariji objasnjavao za taj neki medicinski program koji imaju mnogi timovi u Italiji, a prije svega AC Milan. Ne sjecam se sad detalja te price al sto jest jest interesantno je. Pa Milan u onoj zlatnoj generaciji je imao u prosjeku 32 godine, oni su dovodili igrace od 25 godina kao mlade i nadolazece talente. :mrgreen:

Aman imaju neke recepte i folove koje ne otkrivaju i tako im bukvalno produzuju vijek i podmladjuju ih. Haman ko naucna fantastika.
Kod njih igraci kad zavrse karijeru, budu fosili, mogu ih odmah u muzej poslat. :D
Sta je tebi ba, pa igrac od 25 godina u Italiji je jos uvijek Junior. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kod njih ce uvesti da moras da igras dok ne zaradis penziju kao i svaki normalan smrtnik . :urnebes:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 feb 2016, 02:32

emir79 je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:

Sta je tebi ba, pa igrac od 25 godina u Italiji je jos uvijek Junior. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kod njih ce uvesti da moras da igras dok ne zaradis penziju kao i svaki normalan smrtnik . :urnebes:
Pa s obzirom za sta uzimaju pare, i koliko ih uzimaju, i treba i to do kasne penzije do 80. godina! :urnebes:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 10 feb 2016, 10:15

Effenberg je napisao/la:

Nije SF nego je Milan dugo vremena(ne znam za danas) imao najjaceg doktora u Evropi za te stvari. Sve je stvar tehnologija. Snimci misica, njihovo stanje, napori, hercika, i masu nekih drugih faktora. Čiko to sve fino iskalkulise i kaze treneru Zedorf u nedjelju igra do 57 minute i kapak. Veliki novci se ulazu u te stvari. Pogledaj Noklicu. Do prije par godina nije mogao izdrzati mec u 3 seta a danas moze igrati 5 sati a da se ne oznoji :kralj:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 feb 2016, 11:02

slika

Pokusaj da kroz marketing i uz pomoc bosnjackog patriotizma izvuku makar dio lose investicije za minimalno jednog bosnju. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 10 feb 2016, 17:09

Ili da se rijese najezde Bosanaca na originalnoj stranici kluba :D

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 12 feb 2016, 02:11

krmpotich je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:

Nije SF nego je Milan dugo vremena(ne znam za danas) imao najjaceg doktora u Evropi za te stvari. Sve je stvar tehnologija. Snimci misica, njihovo stanje, napori, hercika, i masu nekih drugih faktora. Čiko to sve fino iskalkulise i kaze treneru Zedorf u nedjelju igra do 57 minute i kapak. Veliki novci se ulazu u te stvari. Pogledaj Noklicu. Do prije par godina nije mogao izdrzati mec u 3 seta a danas moze igrati 5 sati a da se ne oznoji :kralj:
Kao dugogodisnji navijac Milana mogu potvrdit da je tzv. Milan Lab, bila stvar, jos od 2011 godine. Glavni covjek i "zastitni znak" Milan Lab-a je bio belgijanac dr. Meersseman, covjek koji se bavi alternativnom medicinom (kombinuje odontologiju i hiropraktiku). Bio je u uzem krugu Berlusconija jos od 70-ih, danas radi u Londonu i imao je par ne bas uspjesnih suradnji sa PL-klubovima iz Londona. Postoji donekle korelacija Milan Lab/Meesserman i "Milan oldies" tipa Costacurta,Maldini,Cafu koje spominjete, no nije sve crno-bijelo tako da je Milan Lab vec bila stvar.

Evo par clanaka/sajtova o Milan Lab-u / Meerssemanu;
http://www.theguardian.com/football/201 ... ier-league
http://www.acmilan.com/en/club/milan_lab
http://www.meerssemanlab.com/Meersseman ... ondon.html

---

Sto se tice BH Rome, nadam se da ce Dzeko uskoro proradit, jer talijani nemaju strpljenja :hmmmmm:

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 feb 2016, 09:30

Veceras Dzeko konacno zabija! :lol:
🔵⚪

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, Bing [Bot], Mostarska i 34 gosta.