Odbojkašice

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

xyz111
Kontakt:

Re: Odbojkašice

Post Postao/la xyz111 » 06 apr 2013, 08:45

Sinoć u gradačcu odigrana uzvratna utakmica za prvaka BiH u odbojci za žene ! Događaj koji bi svakako trebao da bude popraćen od medija na visokom nivou. Nevjerovatno da niko ama baš niko , pa ni sami portali ekipa koie su igrali ovu IZUZETNO važnu utakmicu , nije objavio bar rezultat utakmice , a da negovorimo o širem izvještaju . Žalosno da žalosnije nemože biti . Pitam se , pa zašto se se i igraju takve utakmice ako one nisu bitne ni onim koji ih organizuju , a medijima u BiH to svakako nije interesantan događaj , s obzirom da se nije radiolo niokakvoj koridi niti teferiču , ili takmičenja u kreketanju kao i praćenju kojekavih likova šta rade po čitav dan ( big brother ) itd ... Zna li neko da li se ta utakmica sinoć uopšte igrala ? Možda sam ja totalno neupućen . Zato , gospodo iz OK Kula i ŽOK Jedinstvo , ako se već borite za " beznačajnu titulu " , recite nam da li to radite za sebe interno i u ilegali , ili i mi koji nismo u prilici da gledamo uživo navedene mečeve netreba niti da se interesujemo za isto .

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 apr 2013, 22:50

Ja u zadnje vreme bas zaokupljen odbojkom. :D Bio sam juce u Sumicama da gledam prvi mec finala izmedju Crvene zvezde i Spartaka koji smo dobili 3:1.

Nismo dobro poceli mec,Spartak je dosta bolje igrao i zasluzeno su devojke iz Subotice odnele pobedu u prvom setu. Medjutim onda stvari dolaze na svoje mesto i Spartak uspeva da se drzi tek otprilike do drugog tehnickog i onda padaju te sa dva puta po 25:21 dolazimo do prednosti u setovima. Treci set je bio samo formalnost te smo gosce zadrzali na 16 poena. 8-)

Ana ih pojela,Ljubica takodje tu blizu nje,a ni ostale devojke ne treba zanemariti,sve su zasluzene za ovaj trijumf i vodstvu u finalu sa 1:0. 8-)

Sutra od 20:00 smo ponovo domacini.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 apr 2013, 12:22

gdje je otisla Adela Helic iz Spartaka, mislim da im je prosle sezone bila ubjedljivo najjaca igracica :roll:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 apr 2013, 13:27

Admir_Sa je napisao/la:gdje je otisla Adela Helic iz Spartaka, mislim da im je prosle sezone bila ubjedljivo najjaca igracica :roll:
Ko kaze da je otisla ? :mrgreen:
Igrala je i protiv nas ovaj mec,i ponovo pogadjas bila najbolja u dresu Spartaka. Ali pocinje mnogo da mi se svidja mala Cveticanin,1993.godiste cini mi se. Bice od nje nesta u buducnosti.

Ima inace na YT snimak meca ako si zainteresovan da pogledas. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 apr 2013, 16:57

još sam citao izvještaj i ne upratih, mora da sam bio hipnotiziran :D ajd stavi link baš da vidim
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 apr 2013, 23:20

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 apr 2013, 00:04

Nisam gledao vecerasnju utakmicu,ali dosao je poraz,tek drugi ove sezone,ali i ne bas u pravom trenutku...
Spartak slavi sa 3:1 i pravi mini brejk u seriji koja se od sledeceg meca seli u Suboticu...

Igrali smo dobro prvi set,osvoji li ga 25:21,u drugom setu imali 19:14 i onda neverovatan pad i poraz u tome setu a onda su kola krenula nizbrdo i naredna dva Spartak neocekivano lako osvaja te dobija sa 3:1.

Kod nas vecina podbacila,Bjelica i Kecman se nesta koprcale ali tanko,dok je kod Spartaka Adela Helic ponovo bila strasna,a drustvo je je pravila Maticka.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2013, 22:42

Ponovo poklonismo pobedu Sparataku. U cetvrtom setu na 21:18 umesto da finisiramo vracamo ih u igru i onda u triler zavrsnici petog seta nakon sto smo imali poprilican zaostatak vracamo se,imamo i mec loptu ali gresimo i onda Spartak realizuje svoju i dobija 3:2 te sada vodi potpuno neocekivano u seriji 2:1. Bas kao i u mecu sa Beogradom,neshvatljiv pad za koji smo sami krivi. Ana ponovo kod nas najbolja. Sto je najcudnije Adela uopste nije vodila Spartak do pobede kako je znala odigrati kada su ovi gubili tako da ovaj njihov trijumf dobija jos vise na znacaju...

No ja verujem da mozemo da izednacimo na 2:2 i da onda u Sumicama odlucujemo o svojoj sudbini. Mnogo smo kvalitetnija ekipa ali jbg... :(

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 apr 2013, 22:57

previše zavisite od Ane ja mislim, Ljubica nikad nece biti ozbiljna igracica, a napredak Stevanoviceve i Budrovicke stagnira evo vec godinu, a Popovic i Lukic bi tek od iduce godine mogle da zaigraju na vecem nivou. I prošle godine vas je Spartak namucio i ak osvoje bice to zasluženo sigurno
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 apr 2013, 20:14

izjednacili ste, izgleda bio infarktan mec, dva seta na razliku, treci tri razlike, preokreti, ludnica izgleda. mogu mislit razocarenja u subotici :roll: :oops:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2013, 20:32

Kakva utakmica. 8-) Mislim da je rezultat i vise nego nerealan s obzirom da je i Spartak pokazao odlicnu odbojku ali da se pokazalo ipak ko je kvalitetnija ekipa u ovome trenutku,pobeda je svakako zasluzena ali mislim da bi najrealnije bilo nekih 3:2 mozda 3:1,ali 3:0 moram priznati da je ipak previse. Definitivno dobili smo ih na kvalitet ali i psiha je igrala bitnu ulogu jer smo pravili neke veoma kljucne serije u kljucnim momentima. Drugi set prava ludnica i mislim da su i oni koji ne prate odbojku a narocito zensku mogli da uzivaju uz Tv prenos isto kao i oni u dvorani.

Sledi odlucujuca utakmica,mislim da nema sanse da tu izgubimo i da ce titula ostati u naim rukama. Dakle petak,18:00 Sumice ce da gore,ocekujem fenomenalnu podrsku i nasu pobedu. Prenos ce opet biti na RTS ili se bar nadam da ce biti. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 apr 2013, 20:55

.... I OPET TI SI PRVAK POSTALA.....

Kao sto sama pesma kaze koja je odjekivala Sumicama veceras, Jos jedna pobeda i titula, i opet ti si prvak postala...
Sjajno vece u Sumicama,proslava titule,nove u nizu,proslava kompletne odbojkase sekcije Crvene zvezde. Devojke su nastavile dominaciju tamo gde su stali momci pre par dana protiv Partizana i tako smo uzeli sve trofeje koji su nam bili na raspolaganju.

Veceras pobeda 3:1,rutinski rekli bi iako smo prvi set ocajno odigrali i Spartak zasluzeno uzima,medjutim onda stvari dolaze na svoje mesto i slavimo novu titulu samiona. Kljuc neuspeha Spartaka lezi vrlo verovano u losim rolama Helic i Cveticanin. Nisu bile na svome nivou i to je Zvezda uspela da kazni.
Sasvim zasluzeno nova titula je tu,sada slede ponovo neke reforme i onda opet LP. Neka je sretno devojke dalje. 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 apr 2013, 14:26

slika

Ana u najboljem stajlingu :D
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 maj 2013, 00:23

slika

anja spasojevic :oops: :oops:

inace devile stefana potpisala za galatasaray, a brankica mihajlovic za neki brazilski klub :roll:

imal šta za Anu, šuška li se šta :roll:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 maj 2013, 00:16

Ode Ana u Poljsku ligu :roll: ne znam dal joj sestra još tamo igra košarku, al možda je i to razlog
nema potpisa

Cuckica
Kontakt:

Post Postao/la Cuckica » 04 jun 2013, 13:27

Starovic Sanja

slika
Cast ne moze oduzeti, ona se moze samo izgubiti!

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 05 jun 2013, 13:52

Širi spisak Srbije za EL.
http://www.cev.lu/Competition-Area/Comp ... 289&ID=598" onclick="window.open(this.href);return false;

Grupna faza startuje sledećeg petka.

Grupa A: Bugarska, Turska, Mađarska, Rumunija
Grupa B: Srbija, Nemačka, Belgija, Izrael

Nemačka igra u najjačem sastavu, Srbija i Turska sa podmlađenim ekipama.

Širi spisak za Gran Pri u avgustu.
http://www.ossrb.org/selekcije-mainmenu ... -prix.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 05 jun 2013, 14:03

Transferi za sezonu 2013/14
http://www.volleyball-movies.net/fanclu ... 201314-666" onclick="window.open(this.href);return false;

Sanja Malagurski ( VIlla Cortese - Sollys )
Tamara Rakić ( Yenisey - Legionovia )
Olga Raonić ( NIS Spartak - Legionovia )
Maja Ognjenović ( Impel Wroclaw - Police )
Stefana Veljković ( Villa Cortese - Galatasaray )
Anja Spasojević ( Ufimočka - Dinamo Krasnodar )
Bojana Živković ( Omichka - Ilbank Ankara )
Suzana Ćebić ( Rabita Baku - Lokomotiv Baku )
Brankica Mihajlović ( RC Cannes - Unilever Rio de Janeiro )
Adela Helić ( NIS Spartak - Crvena Zvezda )
Ana Bjelica ( Crvena Zvezda - Police )
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 05 jun 2013, 14:10

Admir_Sa je napisao/la:slika

anja spasojevic :oops: :oops:

inace devile stefana potpisala za galatasaray, a brankica mihajlovic za neki brazilski klub :roll:

imal šta za Anu, šuška li se šta :roll:
Brankica promenila klub na insistiranje Rezendea.
I think I'm a pussy one.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jun 2013, 15:09

gdje to Sanja prešla, Sollys :roll:

Ta Adela Helic je po kvaliteti sigurno mogla negdje vani, a ne u CZ sa 23 godine. Baš me je iznenadio taj transfer. Kad je Sara Klisura mogla direktno iz Vizure u Bergamo, mogla je i ova iz Spartaka negdje vani. Mada je garant igranje lige prvaka presudilo, al opet još dvije godine cekati da se ode vani :roll:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.