al' je vazda volio naše kone na usta da bacaDoeTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ali kakav je bio prvi gol Babica u ovoj utakmici da je to gdje naci pogledat..kakva golcina pod precku bombom iz daljineBitiSrcemVezan je napisao/la:al' je vazda volio naše kone na usta da bacaDoeTz je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
Odlicna je to utakmica bila,na D i C se naguralo skoro 2000 fukara,6 000 ljudi bilo.ali dvije majstorije za pamcenjefukaratz je napisao/la:
evo Dado to je ta tekma. prvi gol Babic dao, Sehic ju nije vidio
Najbolja posjeta poslije rata bila je protiv Partizana ja mislim preko 9000 ljudi,prije rusenja istoka,na Hukinom turniru.Chinaglia je napisao/la:ma jedna od najboljih posjeta u PL (poslije rušenja istoka), ako ne i najbolja, bila je protiv Slavije kada smo se borili za opstanak, dupke pun stadion, tu mislim i na stepenice, faktički čovjek na čovjeku, a Fukare bile tamo iza sjeverne tribine koje tada nije bilo, bio je zid, a zašto nisu bile na stadionu, ne znam ..
Fale mi ovi daniAgamemnon je napisao/la:qOdlicna je to utakmica bila,na D i C se naguralo skoro 2000 fukara,6 000 ljudi bilo.ali dvije majstorije za pamcenjefukaratz je napisao/la:
evo Dado to je ta tekma. prvi gol Babic dao, Sehic ju nije vidio
Ovo je za Hag-aBitiSrcemVezan je napisao/la:al' je vazda volio naše kone na usta da bacaDoeTz je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
Jel moze toliko raje stati na Tusanj?sad napokon imamo i sjever taman da nakupimo 9-10 milja dusa
Kapacitet zapada je 4444 sjedeca mjesta.Rinuka je napisao/la:Jel moze toliko raje stati na Tusanj?sad napokon imamo i sjever taman da nakupimo 9-10 milja dusa
sjedalica ima malo manje od 8000 ali se ljudi natrpajuRinuka je napisao/la:Jel moze toliko raje stati na Tusanj?sad napokon imamo i sjever taman da nakupimo 9-10 milja dusa
Nema sanse sjever je nas..dosta smo mi ispastali kad se istok srusio morali smo biti na D tribini gdje malo sta si mogao organizovat na tribini ..sad napokon imamo svoju tribinu..vi.cete na D kao UltrasiRinuka je napisao/la:Sjever ostavite nama, pa da opet zajedno slavimo titulu
Sloboda nije imala ali su Fukare imalejovanmaksimovic je napisao/la:fenomen nosenja obiljezja drugih klubova je meni fenomen :S znam da se to radilo ranije skoro u svakom navijackoj skupini... ali bato, zar sloboda nije imala svoje salove 1998.?
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Argentina, Balorda, BarbareZeljin, Beli98, boki86, broj6, Direktorcic, Hrammm1921, HyperOS, Kajkutenjoyer, leo1946, mosarajvosa83, Objektivac, riki46, seha77, Tuce11, Zigazaga i 123 gosta.