Bang je rekao jednu veoma dobru stvar u svojim postovima, a to je da kod nas svaki selektor igra isto sa istim igracima i dokle je god tako necemo napredovat. Imam osjecaj da Hodzic u naredne tri tekme LP zabije 10 golova da bi opet igro Vedo ispred njega. Jednostavno nijedan selekotr nikada nije odlucio nesto da promijeni nego sa krpi sa postojecim. Najbolji primjer eo ova zadnja utakmica....povriejdi se Besic, sve ce Mesa probati prije nego pozove nekoga ko je fkt zadnji vezni.... Ne bi se zacudio da jednog dana kod nekog selektora vidim i Begovica na poziciji koja nije golman. Onda sto se tice ovih poziva, ja mislim da se iz nase repke izlazi samo ako se oprostis ili ostanes bez noge.... Ono za Olica je odlicno poređenje

Hodzic je igrac oko kakvog se u buducnosti moze graditi kompletna repka i kao takav mora imati mjesto u timu...Ovdje neki govore premlad vako nako, pa brate nama je i pjanic do prosle godine bio "mladi talenat"....Dok igraci sa 19 godina nose igru pojedini ekipa nama je neko sa 22 premlad

Sto se tice njegovih igara, onakvi golovi kakve postize se rijetko vidjaju pa taman da ih na bajramskom turniru postize. Sjecam se kad je igro u zelji i u ovoj nasoj "saban" ligi dominiro, a bio jedva punoljetan...koliko god se nasa liga osporavala u njoj je izuzetno tesko igrat iz mnogih faktora...a pogotovo za tako mladog igraca.
Luka Modric: "Ko prođe pakao PL mora postati dobar igrac"