EDIT:ljudi gdje je ovaj Bosh

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
adnan24 je napisao/la:Begonja je napisao/la: LBJ 10/18
A jesam i ja peh...nadjem se s tobom raspravljati kad LeBron igra najbolju cetvrtinu u sezoni![]()
**** boston se svaku utakmicu trudi da izbaci jednog od velike trojke pa posto je bosh debil uvijek nje izbace dok smo mi proslu izbacili garnetta i ronda ovu allena i pierca.adnan24 je napisao/la:Begonja je napisao/la: LBJ 10/18
A jesam i ja peh...nadjem se s tobom raspravljati kad LeBron igra najbolju cetvrtinu u sezoni![]()
Garnett i Rondo sami s druge strane...Allen i Pierce
Slažem se s tobom, baš se na Miamiu vidi da je regularna sezona jedno a Play-off nešto sasvim drugo. U sezoni igrači su se tražili, uigravali dok se sada vidi da je ovo strašan tim. Koliko smo lakše davali koševe nego Kelti, obrana bezprijekorna, jednom u napadu povuče Wade a drugi put LeBron. Najvažnije je da smo poveli 2:0 i sada je veliki pritisak na Bostonu, od sljedeće dvije utakmice jednu pobijediti kod njih i stvar je riješenabear grylls je napisao/la:Zavrsavamo ovo fino lagano odlicno prvo wade drugo pripalo lebronu jako dobra odbrana jos jednom. svi su odradili svoju ulogu toliko od mene za veceras pozdrav svima idemo u boston po da zavrsavamo ovo.
Sto je najstrasnije jos smo negdje na 80 % mogu wade i lebron jos bolje da igraju jos tu ima ono hero ball isolacije al daleko manje nego u regularnoj sezoni. Sto vise igraju sve su bolji jos da bosh nađe konstatnost strasno bi to bilo ko bi reko nakon onog starta 9 8 svi su nas pljuvali a evo u kontroli smo u seriji sa bostonom i igramo sjajno.Ted Mosby je napisao/la:Slažem se s tobom, baš se na Miamiu vidi da je regularna sezona jedno a Play-off nešto sasvim drugo. U sezoni igrači su se tražili, uigravali dok se sada vidi da je ovo strašan tim. Koliko smo lakše davali koševe nego Kelti, obrana bezprijekorna, jednom u napadu povuče Wade a drugi put LeBron. Najvažnije je da smo poveli 2:0 i sada je veliki pritisak na Bostonu, od sljedeće dvije utakmice jednu pobijediti kod njih i stvar je riješenabear grylls je napisao/la:Zavrsavamo ovo fino lagano odlicno prvo wade drugo pripalo lebronu jako dobra odbrana jos jednom. svi su odradili svoju ulogu toliko od mene za veceras pozdrav svima idemo u boston po da zavrsavamo ovo.
Atlanta Hawks?BIHfan je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Rose pokaze velicinu i da izbaci kosarkaski sljam.
Vidimo se u finalu.
Sklopili snjima dogovor. Posto jedino mi mozemo izbacit Sheat, Hawksi nas pustaju a sve to u cilju da Kong ne vidi prstena.D1n0 je napisao/la:Atlanta Hawks?BIHfan je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Rose pokaze velicinu i da izbaci kosarkaski sljam.
Vidimo se u finalu.
L-Train je napisao/la:To vi mislite da mozete izbaciti
L-Train je napisao/la:To vi mislite da mozete izbaciti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.