Edin Atić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Edin Atić
On na kraju sezone napusta Megu, ostaje da vidimo gdje ce.
Ako ovako nastavi volio bi da ostane u aba ligi ( cedevita ili partizan).
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Pretpostavljam da ce ostati da odigra KLS do kraja?Bassha je napisao/la:On na kraju sezone napusta Megu, ostaje da vidimo gdje ce.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Bassha je napisao/la:On na kraju sezone napusta Megu, ostaje da vidimo gdje ce.
Kako znaš da napušta?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bombaysaphire je napisao/la:Bassha je napisao/la:On na kraju sezone napusta Megu, ostaje da vidimo gdje ce.
Kako znaš da napušta?
On je tu dosao da ozivi karijeru i onda ide dalje. On je u ovih par utakmica pokazao da ima jos nesto u njemu i sigurno da ce Misko to znati unovciti.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ode on u EL Misko ga namjerno sad forsira da ga tamo prodaBassha je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:Bassha je napisao/la:On na kraju sezone napusta Megu, ostaje da vidimo gdje ce.
Kako znaš da napušta?
On je tu dosao da ozivi karijeru i onda ide dalje. On je u ovih par utakmica pokazao da ima jos nesto u njemu i sigurno da ce Misko to znati unovciti.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Polahko, jos uvijek on nema potreban kvalitet za EL. Ovakve partije se trebaju pruzati bar pola sezone. Nijedna ozbiljna ekipa ne uzima igraca na osnovu 4-5 kvalitetnih meceva.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma to mali
Samo da ne poleti za parama opet

Samo da ne poleti za parama opet
Sad je tu Misko i on ce znati kako da ga umiri, za razliku od one dvojice Galijasevic/Raskovic koji apsulutno nista nisu uradili da ga urazumeMElloo je napisao/la: Samo da ne poleti za parama opet
Pa oni su i gledali da odma zarade na njemuBassha je napisao/la:Sad je tu Misko i on ce znati kako da ga umiri, za razliku od one dvojice Galijasevic/Raskovic koji apsulutno nista nisu uradili da ga urazumeMElloo je napisao/la: Samo da ne poleti za parama opet
Moze on i bolje od ovog sto pruza
MElloo je napisao/la:Pa oni su i gledali da odma zarade na njemuBassha je napisao/la:Sad je tu Misko i on ce znati kako da ga umiri, za razliku od one dvojice Galijasevic/Raskovic koji apsulutno nista nisu uradili da ga urazumeMElloo je napisao/la: Samo da ne poleti za parama opet
Moze on i bolje od ovog sto pruza
Zbog toga on danas spasava karijeru u Megi, gdje igra za sicu, a Vrabac i Durmo mjesecno imaju vise od njega.
Sva sreca pa je talent tu pa se moze vratiti na pravi pu
On kad bude isao u neku eurocup ili euroligasku ekipu svejedno...kljucno je da ga tamo doceka neki Miskov trener,bolje receno srpski trener.
bez tog trenera koji mu nece dozvolit da psihicki pada i sumnja u sebe nakon jedne lose utakmice sa sutem 1-8...bez trenera koji ce ga sokolit, koji ce probudit sportsku drskost i ici na njegove jace strane (igra s loptom kao sekundarni kreator) opet ce ponovit epizodu kao u Aeku-u...gdje je glumio ovo sto radi gegic...najsretniji bio kad ne uzme nijedan sut
mora mu se poklopit dosta toga da bi pruzao partije koje pruza za Megu zadnjih nekoliko utakmica. bildanje sampouzdanja do kraja sezone je glavni cilj...uz istu agresivnost i razigravanje saigraca koliko se moze
bez tog trenera koji mu nece dozvolit da psihicki pada i sumnja u sebe nakon jedne lose utakmice sa sutem 1-8...bez trenera koji ce ga sokolit, koji ce probudit sportsku drskost i ici na njegove jace strane (igra s loptom kao sekundarni kreator) opet ce ponovit epizodu kao u Aeku-u...gdje je glumio ovo sto radi gegic...najsretniji bio kad ne uzme nijedan sut
mora mu se poklopit dosta toga da bi pruzao partije koje pruza za Megu zadnjih nekoliko utakmica. bildanje sampouzdanja do kraja sezone je glavni cilj...uz istu agresivnost i razigravanje saigraca koliko se moze
-
- Kontakt:
Mislim da bi mu najbolje bilo da ostane još jednu sezonu u Megi.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ma definitivno je to najbolje, ali je pitanje da li Misko tako razmislja. Prvo nek prodje kompletne ljetne pripreme s ekipom, zatim da kao jedan od lidera ekipe odigra bar pola sezone u Megi i tek onda da prelazi u jaci klub.bombaysaphire je napisao/la:Mislim da bi mu najbolje bilo da ostane još jednu sezonu u Megi.
-
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Ma definitivno je to najbolje, ali je pitanje da li Misko tako razmislja. Prvo nek prodje kompletne ljetne pripreme s ekipom, zatim da kao jedan od lidera ekipe odigra bar pola sezone u Megi i tek onda da prelazi u jaci klub.bombaysaphire je napisao/la:Mislim da bi mu najbolje bilo da ostane još jednu sezonu u Megi.
Potpisujem.

Ako nastavi ovako do kraja sezone zasto ne Partizan ili Zvezda sljedece sezone?,ako se i tu dokazes zacas ce te lansirati u EL.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Shisha odigro par dobrih tekmi i mi odmah sanjamo EL ... ja se nadam da nece zadugo tamo jer hocu ga u repci ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
U ove četiri dobre predstave je šutirao za tri poena 60%, za dva poena 41% i slobodna bacanja 56%
Dobro pa mu se sut za 3 vratio
Mora popravit bacanja i zavrasvanje na obrucu
Mora popravit bacanja i zavrasvanje na obrucu
-
- Kontakt:
Ako je bolje da sjedi na klupi i igra 5-10 minuta , onda svakako nek ide.L-Train je napisao/la:Ako nastavi ovako do kraja sezone zasto ne Partizan ili Zvezda sljedece sezone?,ako se i tu dokazes zacas ce te lansirati u EL.
Ostaneš u Megi , zagarantovano 25-30 minuta , sloboda da ti trener vjeruje, ubiješ sezonu i tek onda da razmišljaš o Partizanu ili Zvezdu, odnosno Euro Cup-u.
Ne vjerujem da ga u Megi planiraju držati godinu dvije kod sebe, on je tu doveden da ga probaju razigrati i tako mu pronaći dobar angažman. Ako do kraja sezone nastavi davati po dvadesetak poena uz Miškove dobre veze može potpisati za neki klub u Španiji koji je u sredini tabele ili se bori za opstanak, što bi mu možda i bilo najbolje jer ako se zaleti i potpiše za pretjerano jak tim mogla bi mu se ponoviti sudbina iz Aeka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.