Nego nesto sam te htio da pitam posto to ti znas koliko bi me kostao da kupim dres ovaj novi bijeli 2012-13?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ako ces sa oficijalne stranice oko 100km posto sam ja narucivao sat i majicu sa oficijalne stranice...RedDevilS je napisao/la:@Cartman valjda cemo dovesti nekog dobrog beka, i kreativca eno sad fol real hoce da odustane od Luke![]()
Nego nesto sam te htio da pitam posto to ti znas koliko bi me kostao da kupim dres ovaj novi bijeli 2012-13?
Ma nema sanse da ne dodje niko pa nisu valjda toliko "ludi" pa da vjeruju GIggs-u i Scholes-u.Ne znam u cemu je toliki problem da se dovede **** vezni igrac.motty je napisao/la:Znaci Bejns za 2-3 dana na OT-u, nista i ove godine od veznjaka opet cemo gledat tugu u sredinu Giggs Scholes Park :S
Pare nisu problem, para nemared devil88 je napisao/la:motty je napisao/la:Ne znam u cemu je toliki problem da se dovede **** vezni igrac.
Ma ne moze me niko ubjediti da klub MANCHESTER UNITED nema **** 30 miliona da se dovede igrac daju se pare na glupe igrace u tome je stvar daju se pare za igrace koji ce sjediti na klupi za glupe Engleze koji ne mogu igrati nidje sem u Engleskoj ma joj sranje samo se nerviram bezveze.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pare nisu problem, para nemared devil88 je napisao/la:motty je napisao/la:Ne znam u cemu je toliki problem da se dovede **** vezni igrac.
Sta pricas bolan ne bio pa jel jedan Sahin otisao za 10 miliona u Real ,Van der Vart 11 miliona u Tottenham i ima ih jos koji su otisli za mizerne sume samo mi sad mrsko pisati ali hajde ne moze se dovesti vezni igrac za 30 miliona kao sto ti kazes.Problem je u tome sto United zadnjih par godina nikako da dovede dobra prava pojacanja.neo je napisao/la:A 30 milki jel' ? Pa odbise za Gaitana 35 mil ili vise...koga bi ti doveo za 30 mil ?
Znači da se radi u klubu neštorio_Ferdy88 je napisao/la:Et' hajd da ne bude da nismo nista novo uradili, ipak potpisujemo ugovor sa Rafaelom il' onim drugim cickavim(haj' ga znaj koji je od njih ostao, a koji otisao
) na jos 4 god
Oo,moze link ?Oxygen je napisao/la:Eric Cantona dolazi na SFF, eto vam prilike za autograme i fotografije.
http://hr.seebiz.eu/eric-cantona-dolazi ... /ar-39079/" onclick="window.open(this.href);return false;Narin je napisao/la:Oo,moze link ?Oxygen je napisao/la:Eric Cantona dolazi na SFF, eto vam prilike za autograme i fotografije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.