Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

RedDevilS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la RedDevilS » 02 jul 2012, 17:25

@Cartman valjda cemo dovesti nekog dobrog beka, i kreativca eno sad fol real hoce da odustane od Luke :lol:
Nego nesto sam te htio da pitam posto to ti znas koliko bi me kostao da kupim dres ovaj novi bijeli 2012-13? :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jul 2012, 17:37

Kad sam god narucivao direkt od kluba, bilo je oko 50 funti sa postarinom. Vidim tu je negdje i cijena za ovaj domaci dres (45 funti + postarina).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 02 jul 2012, 17:40

RedDevilS je napisao/la:@Cartman valjda cemo dovesti nekog dobrog beka, i kreativca eno sad fol real hoce da odustane od Luke :lol:
Nego nesto sam te htio da pitam posto to ti znas koliko bi me kostao da kupim dres ovaj novi bijeli 2012-13? :mrgreen:
Ako ces sa oficijalne stranice oko 100km posto sam ja narucivao sat i majicu sa oficijalne stranice...

P.S. 10 km je postarina koliko se sjecam ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 02 jul 2012, 17:42

Znaci Bejns za 2-3 dana na OT-u, nista i ove godine od veznjaka opet cemo gledat tugu u sredinu Giggs Scholes Park :S
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 jul 2012, 19:00

motty je napisao/la:Znaci Bejns za 2-3 dana na OT-u, nista i ove godine od veznjaka opet cemo gledat tugu u sredinu Giggs Scholes Park :S
Ma nema sanse da ne dodje niko pa nisu valjda toliko "ludi" pa da vjeruju GIggs-u i Scholes-u.Ne znam u cemu je toliki problem da se dovede **** vezni igrac.
Glory Glory Man United !!! :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 jul 2012, 19:13

red devil88 je napisao/la:
motty je napisao/la:Ne znam u cemu je toliki problem da se dovede **** vezni igrac.
Pare nisu problem, para nema :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 jul 2012, 19:17

rio_Ferdy88 je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:
motty je napisao/la:Ne znam u cemu je toliki problem da se dovede **** vezni igrac.
Pare nisu problem, para nema :mrgreen:
Ma ne moze me niko ubjediti da klub MANCHESTER UNITED nema **** 30 miliona da se dovede igrac daju se pare na glupe igrace u tome je stvar daju se pare za igrace koji ce sjediti na klupi za glupe Engleze koji ne mogu igrati nidje sem u Engleskoj ma joj sranje samo se nerviram bezveze.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 jul 2012, 19:23

A 30 milki jel' ? Pa odbise za Gaitana 35 mil ili vise...koga bi ti doveo za 30 mil ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 jul 2012, 19:32

neo je napisao/la:A 30 milki jel' ? Pa odbise za Gaitana 35 mil ili vise...koga bi ti doveo za 30 mil ?
Sta pricas bolan ne bio pa jel jedan Sahin otisao za 10 miliona u Real ,Van der Vart 11 miliona u Tottenham i ima ih jos koji su otisli za mizerne sume samo mi sad mrsko pisati ali hajde ne moze se dovesti vezni igrac za 30 miliona kao sto ti kazes.Problem je u tome sto United zadnjih par godina nikako da dovede dobra prava pojacanja.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jul 2012, 19:40

Sto se tice veznog i tih transfera, mislim da je problem u tome sto Fergie previse vjeruje trenutnim igracima. Znaci Giggsu, Fletcheru, Andersonu, Cleverleyu i Scholesu. Proslog ljeta je potroseno oko 50 miliona funti cini mi se, ali nije dosao vezni. Znaci da po Fergusonu to i ne treba. Sahin ne bi bio toliko skup, ali nema volje sa strane Uniteda izgleda. Modric bi vec bio vrlo skup, ali po meni vrijedi. Moutinho zavisi kad mu istice ugovor, ali Porto je uvijek uzimao dobre pare za svoje igrace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 jul 2012, 20:58

Et' hajd da ne bude da nismo nista novo uradili, ipak potpisujemo ugovor sa Rafaelom il' onim drugim cickavim :mrgreen: (haj' ga znaj koji je od njih ostao, a koji otisao :mrgreen: ) na jos 4 god ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 jul 2012, 23:32

rio_Ferdy88 je napisao/la:Et' hajd da ne bude da nismo nista novo uradili, ipak potpisujemo ugovor sa Rafaelom il' onim drugim cickavim :mrgreen: (haj' ga znaj koji je od njih ostao, a koji otisao :mrgreen: ) na jos 4 god ;)
Znači da se radi u klubu nešto
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 10:14

slika
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 jul 2012, 10:34

Eric Cantona dolazi na SFF, eto vam prilike za autograme i fotografije. :)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 03 jul 2012, 10:43

Ma kakav Moutinho cisto sumnjam da ce Fergi izvalit 25 mil za njega, nisam optimista po tom pitanju. Ako nije spreman za Luku dat 30-35 onda ne vjerujem da je i za Moutinha ove pare, al zivi bili pa vidjeli
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 10:54

slika

:lol:

Tuzla - Grad koji volim!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 jul 2012, 11:40

Oxygen je napisao/la:Eric Cantona dolazi na SFF, eto vam prilike za autograme i fotografije. :)
Oo,moze link ? :)

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 11:41

Narin je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Eric Cantona dolazi na SFF, eto vam prilike za autograme i fotografije. :)
Oo,moze link ? :)
http://hr.seebiz.eu/eric-cantona-dolazi ... /ar-39079/" onclick="window.open(this.href);return false;

btw:

-Out-of-contract Italy U21 playmaker Petrucci will sign a new 3-year deal at Old Trafford.
Sir Alex Ferguson has convinced Davide Petrucci to reject double-money+ offers from Serie A & agree new deal.
-United Youth Tom Thorpe has been named captain of the England U19′s for the European Championships which kick-off tomorrow in Estonia.
-SAF: " Fletcher will return like a new signing ..
-Galatasaray president: "The Bulgarian is a great forward. I want Berbatov to join us but, of course, coach Fatih Terim has the final word."
-Manchester United and Chelsea have been handed a boost in their pursuit of Axel Witsel after Benfica signalled their willingness to cash in on the Belgium international.
-Ryan Giggs will become the oldest outfield player in Olympic football history.
-Federico Macheda has moved a step closer to a Besiktas move according to Haber in Turkey. All had gone quiet on the proposed transfer since it was claimed a deal had actually been agreed in mid June. Milliyet said that Besiktas had taken a one year lease with an option to buy at the end next season for £6m.

Eto malo i mog doprinosa sa vijestima nadam se da ne smeta :)

Tuzla - Grad koji volim!

casper009
Kontakt:

Post Postao/la casper009 » 03 jul 2012, 14:23

Nemam ja nista protiv Moutinha...Licno bi volio da dovede njega kad vec za Modrica nema para...**** ga,osvjezenje nam treba...neka ga plati 25 miliona,ako se ne snadje,uvijek mozemo dobiti 15-ak miliona za nekog ko je igrao u Unitedu...a nije previse star!
Tako da bi ja za 10-ak miliona rizikovao...jer mi moramo i rizikovati da bi profitirali,bar u veznom redu!
Vec pocinje dosada...Trebamo igraca oko kojeg se igrati!
Rooney ipak nije dorastao tome...da bude tip igraca Ronaldo,beckham,Cantona,pa i Skols i Giggs...
jer Fergi pa i man.utd korz historiju uvijek imaju jednog vodju po igri na terenu...prema kome se usmjeri igra!
Fergi kupuje Cola i Yorka(moj najbolji napadacki dvojac u historiji fudbala) radi Beckhama i Giggsa,jer u to vrijeme su oni bili dva najbolja krila na svijetu...jedan malo brzi,jedan bolji centarsut...
Tako isto kupi Ronalda i iza njega stavi autobus destruktivaca i stavi mladog i pohitnog Rooneya i starog lisca Nistelroya...Sve svjedno radi...
I onda ode Ronaldo i nasa igra se kao usmjeri prema Rooneyu,ali...Nikad nisam rekao da Rooney nije klasa,ali meni je bio dosta bolji dok je bio Ronaldo.Jer tada na njemu nije bila odgovornost...Nije bas tip koji voli biti previse odgovoran!
a sada mi se jako svidja velbek i uz Rooneya on ce biti sve bolji,garantujem...eh sada im je kupio kagawu da ima taj lucidni pas ili podvaljivanje...
I fali bas jos jedan igrac tipa Modrica ili Moutinha...nikako Ozil ili ne znam Hazard..taj tip nam ne treba,jer je kagawa taj tip...potreban nam je igrac tipa Skolsa ili Pirla...
Vidim cesto ovdje po forumu da neki ne razumiju uopste razliku izmedju tih igraca...kao ni recimo ni razliku izmedju Prila i skolsa naspram Tiote i Las Diarra!
tako da u veznom redu nama treba Pirlo...naravno ne stari Pirlo,vec naci igraca koji je mlad a najvise njemu slici...
da moze drzati utakmicu pod kontrolom cijeli dan,pa cak i kada spava da je kontrolise...
vise mi je pun **** dolazaka ovih ili onih...daj mi tog igraca i cao bolan!
nebi lose bilo da pokusa naci novog Ronalda,znam da je tesko,ali svijet ima sigurno takvih talenata...samo prava prilika!
Naprica se ja pravo...ko procita i ima nesto da me ispravi,rado bi saslusao i dao opet svoje misljenje...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 14:30

Ganso je odbio novi ugovor sa Santosom i izjavio je da zeli u Premier Ligu. Porto je zainteresovan za njega, ali sumnjam da ce Brazilac tamo i ako je isti jezik i slican obicaj.. Medjutim za njega su zainteresovani Celsi i Junajted..

Fergie sign him up! :!:

Tuzla - Grad koji volim!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.