ma đevojke rasturajuHenderson je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je pobjeda nad Barcelonom od 0-3 prošla neopaženo. Noćas je revanš. Go Arsenal.![]()
Mislim na đevojke.

@cala i ja bi stavio Oxa ramseya i kokelana u sredu pa nek mladost igra

EDIT:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ma đevojke rasturajuHenderson je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je pobjeda nad Barcelonom od 0-3 prošla neopaženo. Noćas je revanš. Go Arsenal.![]()
Mislim na đevojke.
Nije, tek se prije 2-3 dana vratio utakmicama, igrao je protiv WBA U21.Cautinho je napisao/la:Kad bi Wilshire trebao zaigrati.Jeli spreman za veceras?
ko to danas igra ligu prvaka sa drugom postavom,ne treba nam prosipanje bodova kucinedim1993 je napisao/la:postava na koju sam par put naletio na fb
Arsenal team ( v Olympiacos): Mannone - Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Gibbs - Arteta, Coquelin, Cazorla - Podolski, Chamberlain, Gervinho
što bi značilo da je Arteta fit i da je odlična stvar, al mi se ne sviđa jer je ovo gotov prva postava.
Dobro mozda i jesi upravu za Micaha,iako je poceo sjajno proslu sezonu,i bio ubjedljivo najbolji bek uz Sagnu,i onda se povrijedio.Nesto slicno kao Aaron-nakon povrede ni sjena onog sto je bio,odnosno sto bi mogao bit...Arnelinho je napisao/la:Veća imena da, al' manji potencijali. Uostalom Richards se iz dana u dan sve više upropaštava, a on je dostig'o svoj limit, sada će na neko vrijeme tu i ostat ili će brzo past. 24 su njemu u dup*tu, nije tu više pitanje talenta.Invincibles je napisao/la:Kako nemaju..? Walker i Richardson su veci potencijali,a i igracka imena od JenkinsonaOvaj samo da popravi ofanzivu,mogao bi bit dobar...Sad je solidan
Walker je sjajan igrač, al' i on ima dvije godine fore, stim da Jenki posjeduje veći potencijal od ovog momka.
@Gunner: Da o Carlu je riječ.
Divljacki start,ali cinjenice da je natopljen teren,i da se vidi iz aviona da je isao na loptu,te da ne igramo protiv spanske ekipe(citaj clanova filmske akademije),nego protiv ljudi gdje je ostar start normala,dovele su do zutog kartona...neo je napisao/la:Jel' crveni ? Samo da upitam
Je l' penal da te pitam? Šteta što mu nije dao crveni. Koscielny i nije za ništa drugo nego za doživotne robije, jbo mu Wenger mater.neo je napisao/la:Jel' crveni ? Samo da upitam
Sad ako šamare ne puca makar im matere yebe.vedofeelgood je napisao/la:Mogu misliti djece mi kako ih je postrojio u svlacionici Bouldinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.