FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Je li se ovo mali Mujakic vraca u svoj dom ?
Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:27A jesi neki, idi do stadiona i pitaj![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto rijesen Nalic. Sportski direktor izgleda doveden, ali se ne zna jos uvijek o kome je rijec.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I da dodam nije istina bar za sada ovo za Komazeca, znace se vise u narednih 10 danaDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:49![]()

Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Pa jesu li oni normalni ostaviti Nalica na klupi.Pa taj je realno sa najjacim i najskupljim sastavom, za malo ispustio prvo mjesto. I cinjenica da svim igracima istice ugovor,shvatis koliko smo mi zapravo amaterski klub(a svi se kunu u to kako su postavili klub na zdrave noge).
Jeste ispustio, mada on ne zna voditi tim koji ima za cilj osvajanje necega, taman i Federalne lige. Sjetimo se kako smo igrali u prvom mandatu sa njim, kad smo bili prvi favoriti za ispadanje. Vidovic igrao u vrhu napada koliko se sjecam. Ubili smo svaki tim po fizickoj spremi. Mozda i sada bude slicno, kada se ne ocekuje nista od nas osim ispadanja.Bosanac1997 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 09:03Pa jesu li oni normalni ostaviti Nalica na klupi.Pa taj je realno sa najjacim i najskupljim sastavom, za malo ispustio prvo mjesto. I cinjenica da svim igracima istice ugovor,shvatis koliko smo mi zapravo amaterski klub(a svi se kunu u to kako su postavili klub na zdrave noge).
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobijena licenca na prvostepenoj.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast upravi za administraciji i za dobijenu licencu na prvostepenoj komisiji.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Al Mesinovic "pojacanje"...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla dobio licencu za Premijer ligu
U sklopu vanredne primjene sistema licenciranja klubova FK Sloboda Tuzla podnio je zahtjev za učešće u takmičenju Premijer liga BiH za sezonu 2024./2025, a prilikom predmetnog razmatranja ustanovljeno je da su ispunjeni svi uslovi.
Prvostepena komisija je pregladala izvještaj Šefa Odjela za licenciranje klubova te izvjšetaje eksperata za pojedine kriterije, te je nakon uvida u cjelokupnu dokumentaciju utvrđeno da Fudbalski klub Sloboda Tuzla dostavio sve potrebne dokaze kojim se potvrđuje ispunjenost svih obaveza iz kriterija propisanih Upustvom za dostavu dokumentacije po svim kriterijima u postupku licenciranja klubova za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2024/2025.
Prvostpena komisija za licenciranje u sastavu Fuad Mešanović, predsjednik, Srđan Lalić, prvi podpredsjednik, te članovi Miroslav Kodžoman, Madi Delić i Josip Čolić na sjednici koja je održana 18. juna 2024. godine donijeli su Odluku da se Fudbalskom klubu "Sloboda" iz Tuzle izdaje licenca za učešće u Takmičenju Premijer liga BiH za sezonu 2024/2025.
U sklopu vanredne primjene sistema licenciranja klubova FK Sloboda Tuzla podnio je zahtjev za učešće u takmičenju Premijer liga BiH za sezonu 2024./2025, a prilikom predmetnog razmatranja ustanovljeno je da su ispunjeni svi uslovi.
Prvostepena komisija je pregladala izvještaj Šefa Odjela za licenciranje klubova te izvjšetaje eksperata za pojedine kriterije, te je nakon uvida u cjelokupnu dokumentaciju utvrđeno da Fudbalski klub Sloboda Tuzla dostavio sve potrebne dokaze kojim se potvrđuje ispunjenost svih obaveza iz kriterija propisanih Upustvom za dostavu dokumentacije po svim kriterijima u postupku licenciranja klubova za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2024/2025.
Prvostpena komisija za licenciranje u sastavu Fuad Mešanović, predsjednik, Srđan Lalić, prvi podpredsjednik, te članovi Miroslav Kodžoman, Madi Delić i Josip Čolić na sjednici koja je održana 18. juna 2024. godine donijeli su Odluku da se Fudbalskom klubu "Sloboda" iz Tuzle izdaje licenca za učešće u Takmičenju Premijer liga BiH za sezonu 2024/2025.
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Bolje da nam je vratio Ramica iz Igmana. Al haj, bit ce jos igraca sigurno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nalic na gostovanju na N1 kaze da nam treba minimalno 7 igraca
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ako budu pojacanja kao Mesinovic, mozemo lagano pakovati kofere. Daj Boze da me demantuje, pa eksplodira.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma poništava se licenca, uručuje se otkazi i igračima koji su trenutno tu i gasi se klub.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- Beduin
- Kontakt:
Navikava nas Sloboda na ovo dobijanje licence na prvostepenoj, zadnjih godina nam ide od ruke i to je odlicno.
Ali Mehinovic
Ali Mehinovic
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Popunjava se roster, zna se kako kod nas ide, desetine igraca se spominju, malo ne uspijemo dovest, malo se i igraci reklamiraju, tako da vidicemo, Mehinovica iskreno ne znam al ajde maltene je domaci igrac pa ako moze u rotaciju a nije skup neka ga
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Koliko para toliko muzike. Ne treba ocekivati neka spektakularna imena.
Svima je prva opcija vani, a Sloboda mozda tek treca.
Svima je prva opcija vani, a Sloboda mozda tek treca.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.