FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

rukfash
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la rukfash » 30 nov 2013, 12:16

Wienultras@
Nisi me shvatio al nema veze , u biti se razumijemo , a ovi iz Jedinstva nek cuvaju pare i nek ohlade od naseg foruma , mislim da imaju dosta svoga belaja !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 nov 2013, 12:18

Iceplayer je napisao/la: Hehehe dadni to slobodi da pocne pokrivati dug od 7 000 000 :D

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 nov 2013, 12:56

anonymous001 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
rukfash je napisao/la:Wienultras@
Slazem se sa tobom , samo konkretna pomoc , galama se tu ne broji !
U konkretnu podrsku spada i podrska Azmiru Husicu, takodje i pruzanje otpora i prezir prema njegovim protivnicima. Ovo je para vrijedno.
Teska su vremena i nema svako novaca. Neka svako pomogne konkretno "na svoj nacin". Neka nosi sal i kapu ako nista drugo ne moze.
evo od mene cenera da vas krene ... :lol:
Evo ga. Kralj, car. Pustio ga nastavnik sa dodatne. Djecko nemas pojma koliko mi je osvjezenje kada se javis. Najiskrenije! :D
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 nov 2013, 14:05

Iceplayer mi makar znamo koliki je vi cete saznat uskoro,nazalost kasno :lol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 30 nov 2013, 14:40

wienultras je napisao/la:Iceplayer mi makar znamo koliki je vi cete saznat uskoro,nazalost kasno :lol:
Haha samo maštaj :D

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 30 nov 2013, 15:08

Auuuuuu 7,000,000 auuuuuuu

Koliko je to boba.....
Znal Azmir da ste vi u dugu???
I ice kako nisi znao da su Tuzlaci pismena raja...njima se ne dadne njima moras dati...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 30 nov 2013, 15:23

PlavoZuti je napisao/la:Auuuuuu 7,000,000 auuuuuuu

Koliko je to boba.....
I ice kako nisi znao da su Tuzlaci pismena raja...njima se ne dadne njima moras dati...
Ahaha njima sada ni banka nebi pomogla kamoli 1 čovjek :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 nov 2013, 15:26

Koliko je to boba.....

Ne zna,najavio je ostavku poslije prelaznog roka,jer nema dovoljno srestava da otplati Slobodine dugove.Takođe je spomenuo da ne želi da radi sa lopovima i da će ulagati u Slogu iz Simin Hana i da taj klub jedino vidi u Ligi šampiona. :cry:
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 nov 2013, 15:52

Koliko je to boba.....
Azmir je trenutno u Americi, i sastanci sa nekim šeikom koji je voljan odplatit taj dug, a da dobije ime stadiona na sljedecih 20 godina, jos uvijek se ne zna dali ce se stadion zvati Etihan Arena ili Fly Emirates Arena.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 nov 2013, 16:36

7,000,000 :shock: :o bog te vidio
a 300 navijaca prosjek po utakmici :P
ma to ce se od ulaznica otplatiti
u dogledno vrijeme :P

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 30 nov 2013, 16:45

ALBOX je napisao/la:7,000,000 :shock: :o bog te vidio
Hahah da mozda za kojih 3000 godina :lol:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 30 nov 2013, 17:38

Hahahha, a baš pretjerano. Volio bih znati šta je vaša stara Uprava radila, kad je toliki dug. Plate igračima, putovanja, i te gluposti, nemoguće da je to toliko. Na šta su otišle te tolike pare, jer to nije malo sigurno.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 nov 2013, 17:59

NKJ je napisao/la:Hahahha, a baš pretjerano. Volio bih znati šta je vaša stara Uprava radila, kad je toliki dug. Plate igračima, putovanja, i te gluposti, nemoguće da je to toliko. Na šta su otišle te tolike pare, jer to nije malo sigurno.
ISTO STO I VASA..znaci,krala i mesetarila..zato i jest Sloboda sada ovdje...a dug nije 7 miliona...mislim jeste,ali sa kamatom...sam dug je negdje oko 4 miliona,mislim....vjerovatno ce drzava sljedece godine izvrsit otpis ovih kamata na glavnicu....mada mi nije jasno sto se kocite...hocete da vam izbacim dugove ostalih velikih BH klubova...milionske,naravno :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 30 nov 2013, 18:06

staragarda je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Hahahha, a baš pretjerano. Volio bih znati šta je vaša stara Uprava radila, kad je toliki dug. Plate igračima, putovanja, i te gluposti, nemoguće da je to toliko. Na šta su otišle te tolike pare, jer to nije malo sigurno.
ISTO STO I VASA..znaci,krala i mesetarila..zato i jest Sloboda sada ovdje...a dug nije 7 miliona...mislim jeste,ali sa kamatom...sam dug je negdje oko 4 miliona,mislim....vjerovatno ce drzava sljedece godine izvrsit otpis ovih kamata na glavnicu....mada mi nije jasno sto se kocite...hocete da vam izbacim dugove ostalih velikih BH klubova...milionske,naravno :D
Samo ti izbacivaj dugove i tješi se :lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 nov 2013, 18:07

ALBOX je napisao/la:7,000,000 :shock: :o bog te vidio
a de mi reci strucnjak kakav bi to prosjek trebao biti u ligi gdje izmedzu ostalog igra i taj tvoj klub...nekad si znao i normalan post napisat...de pogledaj prosjek miki maus lige..nemas 5 klubova sa 500 ljudi po tekmi...i ti ocekujes protiv gracanice,lukavca,branitelja i podgrmeca neke hiljade ljudi,sta :? :? ...i kad god mi otplatili dug JEDINE utakmice koje ces ti vidjet u ligi iznad su one na Tusnju...zato se malo opusti i uzivaj

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 30 nov 2013, 18:16

Staragarda , ne pristaj na ove klince iz Bihaca , svak svoju muku muci , ja ne bih njihovu a oni bi da budu mi pa makar duzni ! E za to treba puno vremena , a vrijeme se ne moze kupiti !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 nov 2013, 18:17

Iceplayer je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Samo ti izbacivaj dugove i tješi se :lol: :lol: :lol:
kakva je situacija sa glavom...jel puno boli

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 nov 2013, 18:20

samo se prica o dugu Slobode, a KK Bosna, Zeljo, Sarajevo, Celik i ostali nula b...a Sloboda cak i nije najveci duznik...

i to cak taj dug drzavi nije problem, to nit se racuna nit ce ko vratit..Sarajevo, Celik i Zeljo ce vratit milionske dugove? aha ev lete :D

problem je samo dio duga koji imas, ako ga imas, prema igracima i drugim pravnim licima, a prema drzavi..ko je.e drzavu :D

al et obozavam kad ljudi ne znaju pa ulete na temu...predvidjam da ce mu naredni post bit kako je drzava- drzava i ona ne prasta, kako to cuj da se drug prema drzavi ne benda ni 1% itd itd..jbg 1000 ih je ovakvih doslo na ovu temu i svakom isto moras objasnit :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 nov 2013, 18:27

staragarda je napisao/la: a de mi reci strucnjak kakav bi to prosjek trebao biti u ligi gdje izmedzu ostalog igra i taj tvoj klub...nekad si znao i normalan post napisat...de pogledaj prosjek miki maus lige..nemas 5 klubova sa 500 ljudi po tekmi...i ti ocekujes protiv gracanice,lukavca,branitelja i podgrmeca neke hiljade ljudi,sta :? :? ...i kad god mi otplatili dug JEDINE utakmice koje ces ti vidjet u ligi iznad su one na Tusnju...zato se malo opusti i uzivaj
HAHAAAA prijatelju fina tekmica bila u Gradaccu nazalost bez golova, hoces mozda slike na PP :D
ILI NE ZNAS DA ZVIJEZDA igra u visem rangu :o :( polako opustite se pa tek ste druga godina ovde
sa minus 5 znate i sami da necete u visi rang znaci prijatelju opusti se uzivaj... znam i ja ko i ti da je ovo sramota
zza Tuzlu al sta ces sad ;) i naravno da znam napisati "normalan " post samo sto ne mogu prese.avanja o prekucavanju lige i o nekakvom ameru koji je doso da izvuce titanik sa dna ;) a plus na to sve spominjete moj klub bez ikakve potrebe , kao vi neka velicna a ostali :P :P daj ba... zapamti i kad mozda nekada sloboda ude u PL navijaca ce biti sa Zeljom ili Sarajevom ovo opet ostaje prosjek ;)
rukfash je napisao/la:Staragarda , ne pristaj na ove klince iz Bihaca , svak svoju muku muci , ja ne bih njihovu a oni bi da budu mi pa makar duzni ! E za to treba puno vremena , a vrijeme se ne moze kupiti !!!
Ma ludi smo za tim DAJTE NAM DUGOVVVAAAAAAA da budemo ko sloboda :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 30 nov 2013, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 nov 2013, 18:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:samo se prica o dugu Slobode, a KK Bosna, Zeljo, Sarajevo, Celik i ostali nula b...a Sloboda cak i nije najveci duznik...
Svaka cast jarane objasni nam :D
Zeljo i Sarajevo ganjaju evropu ,nalaze sponzore a Sloboda prva federalna
i to visoko kotira na trecem mjestu :lol:

Sretno vam prijatelji tuzlaci vidimo se u proljece ;)
al sto me pojedinci znaju nasmijati :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.